Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymajeczka87 wrote:HEJ KOCHANA JAK TWOJE ŁOŻYSKO? To Ty mialas przodujace tak? moje sie podnioslo wiec wierze że tak samo bedzie u Ciebie;)
Nie mam pojecia czy przodujace czy jakie tam wiem tylko ze bardzo nisko
Ciesze sie ze chociaz u ciebie juz jest ok , teraz mozesz spokojnie czekac do porodu -
Nisko to tzw przodujace kochana;) juz jestem spokojniejsza ale spokojne to my na 100% o wszystko nie bedziemy chyba nigdy;) jak masz jak to mozesz sobie zrobic juz teraz usg u kogos innego nawet prywatnie, jak masz jak -dla swietego spokoju
katsuyoshi lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualnymajeczka87 wrote:Nisko to tzw przodujace kochana;) juz jestem spokojniejsza ale spokojne to my na 100% o wszystko nie bedziemy chyba nigdy;) jak masz jak to mozesz sobie zrobic juz teraz usg u kogos innego nawet prywatnie, jak masz jak -dla swietego spokoju
Niestety nie mam jaj prywatnie bo w mojej miejscowosci i w okolicach nie ma kliniki zadnej która mogłaby za opłatą zrobic mi usg
Musiałabym jechać do Londynu gdzie mam ponad 2 h drogi, niestety to byłby dla nas bardzo duży wydatek w obie strony plus opłata na USG ...Wyszłoby mi drożej niż kupno wózka wiec pozostaje mi czekać do mają. -
nick nieaktualnymajeczka87 wrote:rozumiem.. w takim razie czekamy;)
pamietaj jak rosnie brzusio to i szanse ze sie podniesie;) poki nie krwawisz to jest dobry znak;)
Póki co moj brzusio bardzo duzy a kurteczka zimowa ktorą nosiłam bedąc z małym w ciazy jest już mi za ciasna, ledwo co zapinam zamek śmiałam się troszeczke że ta dzidzia bedzie chyba wieksza niż synek bo z synkiem ta kurtka byla dobra do konca ciazy
No i ogolnie zauwazyłam że brzuszek mam wiekszy niż z synkiem w obecnej fazie mam odstajacy pępek z czego z synkiem nie miałam -
Witajcie, ciężarówki
Dawno mnie tu nie było, ale teraz wracamy do gry! Suwaczek na szczęście już ustawiony! Działamy pod opieką napro.
Życzę Wam spokoju i zdrowia, zarówno dla Was, jak i dla Waszych maluchów!
I wierzę, że za miesiąc dołączę do Was oficjalnie!Meg0809, katsuyoshi, Agness27, kamenkaa, Bobitta lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyVesper wrote:Witajcie, ciężarówki
Dawno mnie tu nie było, ale teraz wracamy do gry! Suwaczek na szczęście już ustawiony! Działamy pod opieką napro.
Życzę Wam spokoju i zdrowia, zarówno dla Was, jak i dla Waszych maluchów!
I wierzę, że za miesiąc dołączę do Was oficjalnie!
W pierwszej chwili jak zobaczyłam suwaczek chciałam juz szybko gratulowac
Ale potem przeczytałam ze to na szczescieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 16:23
Vesper, Bobitta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
HEjka
u mnie dziś studniówka
Za 100 dni rodze teraz już poleci z górki
Porobiłam porządki świąteczne na raty sprzatałam bo sie strasznie męczę jednak okien nie myłam bałam się moj kochany mężuś umył - przekochany człowiek pomaga mi w wszystkim na nikogo innego bym go nie zamieniła hihihi :p
Teraz chwila relaxu wcinam pomarańczki z Moja Laseczka Amelką i odpoczywmay a co u Was kochane;)Vesper, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamenkaa wrote:HEjka
u mnie dziś studniówka
Za 100 dni rodze teraz już poleci z górki
Porobiłam porządki świąteczne na raty sprzatałam bo sie strasznie męczę jednak okien nie myłam bałam się moj kochany mężuś umył - przekochany człowiek pomaga mi w wszystkim na nikogo innego bym go nie zamieniła hihihi :p
Teraz chwila relaxu wcinam pomarańczki z Moja Laseczka Amelką i odpoczywmay a co u Was kochane;)
U mnie za godzinke bedzie urodzinowokamenkaa, Vesper lubią tę wiadomość
-
Kat jaki brzucholek !!!! Wow
to ja znów nie mam się czym chwalić... do studniówki zostało 105dni
ale uwaga uwaga bliżej niż dalej przeprowadzka elektryka prawie skoczona w naszym nowym gniazdku. Zaraz po świętach podłoga !A wczoraj kupiliśmy zlew Bardzo sie cieszeBobitta
-
Cześć babki to u mnie jeszcze 117 dni Zadzwoniłam do położnej środowiskowej i była u mnie w środę w tamtym tyg. Mówiła ogólnie o żywieniu ale o oknach też mówiła że jak takie wielkie okna jak ja mam to nie można ale jakbym miała jakieś małe to mogę umyć. Wieszać firanek też zabroniła bo upośledza się krążenie. fajne rzeczy daje książki, płytę z ćwiczeniami dostałam i próbki kremów miała też sprzęt do mierzenia tętna dzidziusia i serduszko wali mojemu synkowi na 135 super tak usłyszeć mogłabym tak cały dzień siedzieć i słuchać
-
nick nieaktualny
-
Meg0809 wrote:Hej byłam dziś na becie i wynik jest 4537,20 mlU / ml, sama nie wiem czy to dobrze czy niekoniecznie mam mieszane uczucia. Niby jest wzrost o 50% i na 6tc jest w normie, ale trochę się denerwuje.
Na poczatku beta szybko przyrost ma wiec nie masz co się denerwowac:)))Meg0809 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny. Jak tam wasza waga? Mnie lekarz na ostatniej wizycie delikatnie upomniał, że za dużo przytyłam w ciągu miesiąca ( 4 kg ) i teraz staram się ograniczać słodycze słodkie pieczywo a jeść więcej warzyw. Niestety mineły 2 tygodnie a ja mam + 2 kg na wadze, może to przez to że jestem opuchnięta
katsuyoshi lubi tę wiadomość