Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Współczuję Tobie i Oscarowi
Ja od dzisiaj chowam dumę w kieszeń i zaczynam prosić o pomoc przy noszeniu bo wczoraj wieczorem brzuch mnie bolał pewnie od noszenia prania bo od czego innego. Śpiący dzień dzisiaj.
W ogóle od kilku dni pobolewa mnie pod brzuchem dosc wyraźnie na początku myslalam ze może to od gumki która jest w dresach ale ją wyciełam zeby był duży luz i nie pomogło ... 2 dni juz gumki w nich nie mam a jak bolalo tak boliWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 10:31
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Kamenkaa ja tak mam
Kat ja też tak miałam wcześniej ze wszystkie gumki mnie cisnely ale jakoś to przeszło i jak daje pod brzuch to jest spoko to chyba niespecjalnie dobrze jak brzuch na dole pobolewa
Nie chce się póki co zamarwiać bo może poprostu odpoczywa po ostatnich skokach gorzej jakbym wcale nie czula ruchów.Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Mój tez ma czasami takie dni.dzisiaj tez bardzo spokojny jakby pogodę wyczuł mało co kopie tylko się przewraca z boku na bok i robi mi gule na brzuchu tez myślę że nie ma się czym martwić na zapas
tą gule też mam
2 dni temu wziełam goraca kąpiel i troche tam w wannie sie poruszałam robiac sobie delikatne fale aby rozbudzic dzidziusia i sprawdzic czy wszystko ok ... no i wieczorem dostalam znak w postaci kilku ruchów.
Także pomyslałam że ma takie dni poprostu bo własnie teraz w tym momencie te gule mam pod brzuchem Wiec daje mi znac ze nic złego się nie dzieje.
A 13stego mam położna takze poprosze ją o posłuchanie serduszka -
hehe to dziwnie macie z tymi śluzami, bo normalnie oznacza to o zbyt malym progesteronie i przewadze estrogenow;) sluz przezroczysty i da sie go wziac miedzy palce z papierka przy podcieraniu przed zalatwianiem? zobacz dla mnie z ciekawosci;)
Bobitta no mój zaczyna cyce wyprzedzac;) juz podniesiony 3 palce nad pępkiem;)
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
U mnie wczoraj położna byłą i słuchałam serduszka wali 142 dostałam trochę rzeczy do poczytania, smoczek i butelke z lovi butelke i tak będziemy kupowali z avent a spoczek miałam zamiar kupić jeden tylko bo nie chce małego uczyć na smoczek i jak będzie bardzo niespokojny to mu dam. Jak będzie grzeczny to nie pozna tego nałogu to się przyda chociaż
majeczka87 wrote:hehe to dziwnie macie z tymi śluzami, bo normalnie oznacza to o zbyt malym progesteronie i przewadze estrogenow;) sluz przezroczysty i da sie go wziac miedzy palce z papierka przy podcieraniu przed zalatwianiem? zobacz dla mnie z ciekawosci;)
Bobitta no mój zaczyna cyce wyprzedzac;) juz podniesiony 3 palce nad pępkiem;)
Ze mnie znowu biała woda się leje, dosłownie. Czasami kilka razy muszę się przebierać w ciągu dnia a w nocy śpię bez bielizny. Prawie jak podczas okresu tylko na biało heh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 17:20
Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymajeczka87 wrote:a jak gorączka synka?
Mój wrócił z pracy i poszedł do apteki . Tam otrzymal odpowiednie czopki przeciwgoraczkowe i przeciwbólowe na wiek i wage synka...
Jestesmy obecnie po jednym czopku od 10 minut i juz widze ze dziala bo maly dostal lepszy humorek i nawet zaczyna mi na kolanach sie kolysac do muzyki .Mało tego widze uszy i cała twarz dostala juz normalnych kolorów bo była strasznie rozpalona - czerwona...Zaraz bede mu mierzyc temperature.
Czopki drogie kosztowały ponad 20 funtów i tylko 10 szt ale jesli beda mu pomagac to wole te czopki niz ma sie meczyc i łykac te syropy co kosztuja 5 f a nie bardzo mu pomagaja...
Po za tym ja chodze dziś jak cień... niestety noc nie przespana bo miał 40 stopni i nie chciał przez to mi spać co wcale mu sie nie dziwie... w ciagu dnia tez jak on zasnal to nie spelna godz sie budzil i tak przerywany sen wiec mozna powiedziec ze cud iż nadal stoje na nogach...
Edit : Gorączki brak po czopku mały już zaczął sie bawić i poszedł tanczyć.
Modle się aby przespał dziś chociaż pół nocy , mam nadzieje że po czopku dlugo nie bedzie miał gorączki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 22:01
-
nick nieaktualnyRelacja z nocy i dzisiejszego poranka:
Mały poszedł spac o 22 mimo że wstał o 18stej ale widocznie te dni z gorączka go wymęczyły.
Kiedy tylko zasnął bez gorączki po uzyciu czopka poszłam też od razu spac i nawet nie wiedziałam kiedy zasnełam...o 24 mały obudził się płaczem ale chciał spac wiec nie zrobił sobie drzemki . Doszłam do wniosku że było mu zimno bo okryłam go takim kocykiem który nie jest za gruby ani za cienki bo on z reguły nie lubi być okryty...wiec wziełam go położyłam na poduszke i otuliłam w inny kocyk który był cieplejszy z polaru do tego .Zasnął mi chwila moment (przez te dni co gorączkował spał ze mna )
Zrobił kolejną pobudke o 3 w nocy i w sumie nie wiem dlaczego... bo ani gorączki nie miał ani nie był odkryty...wiec pomyslalam ze może dziasła go bolą i wsypałam mu takie granulki przeciwbólowe na ząbki dla dzieci od 3 miesiaca zycia. Zasnął ....
Rano wstał o 5 i zauwazyłam że ma gorączke bo był dosyć ciepły no i kolory twarzy nie te... zmierzyłam i miał 37.5 stopni wiec mówie nie tak dużo i dałam mu syropek na zbicie aby nie siegać od razu bo czopek bo go chciałam uzywac kiedy gorączka jest 38+ i nie chciałaby zejsc... po syropku siedziałam z nim tak do 6 i zaczął mi marudzić,kład się itp wiec sie zdziwiłam tym że on chciał chyba spać.Położyłam go i okazało sie ze rzeczywiscie chciał spac, położyłam się z nim takze bo mój do pracy wiec po co mam siedziec a przy okazji mogłam odsypiac ostatnie noce. Spaliśmy do 10tej rano Wstał bez gorączki i nie ma jej do tej pory. Jest chwilami marudny ale to napewno przez ząbki. Mam nadzieje że gorączka już nie wróci. Teraz robie obiadek póki sam się bawi bo nie wiadomo jak bedzie pozniej.
Teraz sprawa dzidziusia , wczoraj dał wyrazne kopniaki wiec jest ok -
nick nieaktualny
-
Hey dziewczyny przepraszam za spam ale może któraś będzie z Was zainteresowana kołyska dla dziecka na pierwsze momenty http://olx.pl/oferta/drewniana-kolyska-dla-dziecka-CID88-IDf00dx.html lub nosidełkiem http://olx.pl/oferta/fotelik-nosidelko-roan-millo-nowy-CID88-IDew8d1.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 20:15