X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Lipcowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Talusia Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz i tak do nich bede dzwoniła,bo sie śle czuje i zamianę sobie znalazlam to pewnie znow beda warczeć,se mnie nie ma.. ale wczoraj to az ustać nie moglam tak mi zle bylo.. eh. Przerabana ta praca moja..

A mowi sie,ze zdrowie najwazniejsze..

katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość

f1ae37f895.png

Dar z Miłości na ktory czekaliśmy <3
    10 Lipiec 2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talusia wrote:
    Zaraz i tak do nich bede dzwoniła,bo sie śle czuje i zamianę sobie znalazlam to pewnie znow beda warczeć,se mnie nie ma.. ale wczoraj to az ustać nie moglam tak mi zle bylo.. eh. Przerabana ta praca moja..

A mowi sie,ze zdrowie najwazniejsze..
    W dupie mniej co oni sobie pomyslą.
    Mysl teraz o sobie i fasolce.
    Bo Wy jestescie teraz najwazniejsze i jesli nie czujesz sie na siłach aby isc do pracy to nie idz poprostu.

Evanlyn, Talusia lubią tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Nie sądze ze to co mówiła to prawda.
    Po za tym zwróc uwage na to że kazda z nas jest inna i nie koniecznie nasza malenka fasolka musi rosnąc według ksiazkowych procedur !
    Wiele znam przypadków i każdej inaczej sie wszystko rozwijało .
    Powiedzmy ze np nie jest tak ze ci nie urosło jednego dnia a nastepnego moglo podwójnie urosnąc i co wtedy na to ?
    Nie ma co nad tym gdybać bo zeswirujesz.
    Poczekaj na spokojnie sobie do wizyty gin a tam wszystko sie dowiesz, na nowo cie przebada i ogolnie.
    Teraz nie ma co sie streswac bo wiesz doskonale ce ci nie wolno.

A pogoda to u mnie standardowo szaro :/
    Tak właśnie myślałam a dlatego się wypisałam na własne żądanie... miałam dość tego, nerwów co nie miara, tyle ich nie zjadłam przez całe życie co tam przez 3 godziny...ale jak tu się nie wkurzyć.

Talusia bardzo dobrze że chcesz iść na L$ zwłaszcza że dźwigasz. Dbaj o maleństwo bo to nasze największe szczęścia :)

katsuyoshi lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Tak właśnie myślałam a dlatego się wypisałam na własne żądanie... miałam dość tego, nerwów co nie miara, tyle ich nie zjadłam przez całe życie co tam przez 3 godziny...ale jak tu się nie wkurzyć.

Talusia bardzo dobrze że chcesz iść na L$ zwłaszcza że dźwigasz. Dbaj o maleństwo bo to nasze największe szczęścia :)
    Najwieksze i najwspanialsze i zadna praca czy kto kolwiek inny nie ma prawa nam mówic co mamy robic jesli czujemy inaczej.

Matka musi kierowac sie swoim sercem i jesli czuje ze tak musi zrobic to niech tak robi.
    Wiele jest przypadków np takich że lekarze nie dają nadzieji matce, że dziecko chore,sie nie rozwija ze trzeba usunać i gdyby nie intuicja matki ktora nie pozwolila usunac dziecka to pozwoliłaby zabic zywe dziecko jak sie potem okazało !
    Wiec Kobiety warto ufac swojej intuicji,sercu co podopwiada i najpierw isc do 2-3 innych lekarzy a nie poddawac sie opini jednego !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 10:13

Talusia, Evanlyn, Agaax lubią tę wiadomość

• Talusia Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie.
    Napisalam im smsa. Nie chce. Mi sie gadac z nimi. Tak mam ich dosc.. tak liczy sie sprzedaz tylko,dobre wyniki..

Jak sie z burza to nawet chyba w pon do rodzinnego pojde, chociaz na zwykle l4.. i podłoże poto potem ciążę zaswiadczebiem i l4 od gona..

f1ae37f895.png

Dar z Miłości na ktory czekaliśmy <3
    10 Lipiec 2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talusia wrote:
    Dokładnie.
    Napisalam im smsa. Nie chce. Mi sie gadac z nimi. Tak mam ich dosc.. tak liczy sie sprzedaz tylko,dobre wyniki..

Jak sie z burza to nawet chyba w pon do rodzinnego pojde, chociaz na zwykle l4.. i podłoże poto potem ciążę zaswiadczebiem i l4 od gona..
    I dobrze zrobiłas.
    Bo szefostwo to dziadostwo sami nie pamietają jak w ciazy byli albo jak ich zona była.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 10:19

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Najwieksze i najwspanialsze i zadna praca czy kto kolwiek inny nie ma prawa nam mówic co mamy robic jesli czujemy inaczej.

Matka musi kierowac sie swoim sercem i jesli czuje ze tak musi zrobic to niech tak robi.
    Wiele jest przypadków np takich że lekarze nie dają nadzieji matce, że dziecko chore,sie nie rozwija ze trzeba usunać i gdyby nie intuicja matki ktora nie pozwolila usunac dziecka to pozwoliłaby zabic zywe dziecko jak sie potem okazało !
    Wiec Kobiety warto ufac swojej intuicji,sercu co podopwiada i najpierw isc do 2-3 innych lekarzy a nie poddawac sie opini jednego !
    Dokładnie Kat, czuje że wszystko z maleństwem ok, przecież wiem jak się czuje... Poszłam z wymiotami a tu nagle po 4 dniach leżenia w szpitalu zmiany przydatkowe czy jakoś tak i inne tragedie... wolę się leczyć prywatnie, a po tym jej badaniu wczorajszym tylko lewy jajnik mnie zaczął boleć którego do tej pory nie czułam :/ nie wiem co ona tam robiła...

Zrobię wszystko dla tej mojej Kruszynki, nie wierzę żeby na raz tak się wszystko pieprzyło.

katsuyoshi, Talusia lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    I dobrze zrobiłas.
    Bo szefostwo to dziadostwo sami nie pamietają jak w ciazy byli albo jak ich zona była.
    teraz dopiero zauważyłam że między nami są dokładnie 2 tygodnie :)

Kat wszystko u Ciebie ok? tak dziwnie piszesz od kilku dni... Nie poznaję Cie czasami. Jakbyś przygnębiona była...

katsuyoshi, Talusia lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Dokładnie Kat, czuje że wszystko z maleństwem ok, przecież wiem jak się czuje... Poszłam z wymiotami a tu nagle po 4 dniach leżenia w szpitalu zmiany przydatkowe czy jakoś tak i inne tragedie... wolę się leczyć prywatnie, a po tym jej badaniu wczorajszym tylko lewy jajnik mnie zaczął boleć którego do tej pory nie czułam :/ nie wiem co ona tam robiła...

Zrobię wszystko dla tej mojej Kruszynki, nie wierzę żeby na raz tak się wszystko pieprzyło.
    Dokładnie ja tez w to nie wierze i idz za tym co mówi ci serce bo matka wie najlepiej !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 10:30

• Stysia85 Znajoma

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę Talusia ze możemy sobie rękę podać...pracuje w dużej korporacji i tylko najważniejsze wyniki tabelki cyferki.
    Ja od razu przedstawiłam im zaświadczenie od gin.
    Oczywiście zgodnie z procedurą dostałam zwrotkę na emalia o moich prawa, co mogę czego nie mogę i informacje że mam się do tego stosować.
    Ludzkie to może i to nie jest, no ale cóż można się więcej spodziewać.

Mało tego ja lubię tą pracę i bardzo bym chciała długo pracowac ( nie lubie siedzieć w domu), ale niestety stres jaki tam panuje jest nie do zniesienia .

Dlatego jak gin da mi L4 to BIERE :)

Evanlyn, katsuyoshi, Talusia lubią tę wiadomość

• kama005 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn spokojnie. Moim zdaniem wszystko jest ok. Pecherzyk rosnie w swoim tempie. Nie musi byc książkowo.

Talusia idz na L4. Nie jrepuj sie nawet jesli uwazasz ze tak bedzie lepiej. Nic Ci nie moga.

Evanlyn, katsuyoshi, Talusia lubią tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stysia85 wrote:
    Widzę Talusia ze możemy sobie rękę podać...pracuje w dużej korporacji i tylko najważniejsze wyniki tabelki cyferki.
    Ja od razu przedstawiłam im zaświadczenie od gin.
    Oczywiście zgodnie z procedurą dostałam zwrotkę na emalia o moich prawa, co mogę czego nie mogę i informacje że mam się do tego stosować.
    Ludzkie to może i to nie jest, no ale cóż można się więcej spodziewać.

Mało tego ja lubię tą pracę i bardzo bym chciała długo pracowac ( nie lubie siedzieć w domu), ale niestety stres jaki tam panuje jest nie do zniesienia .

Dlatego jak gin da mi L4 to BIERE :)
    Tak kochane jak juz pisałam sluchajcie swojego serca i nikogo innego.

No Dzien dobry tak w ogóle ;)
    Zauważyłam ze jestem najdalej z ciaza ;p

Evanlyn lubi tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóle to gdzie moje maniery :D

Witam wszystkie nowo przybyłe przyszłe mamusie i gratuluję dwóch kreseczek wszystkim i każdej z osobna :) już nie będę wypisywać nicków :D

A regulamin przeczytałam i akceptuję :D hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 10:57

katsuyoshi, Agaax lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja widze ze jest milka dziewczyn na rowni ze mna :) albo zaraz obok :) fajnie :)

Ja slucham swojego serca i wierze ze malenstwo tozwija sie prawidlowo. :)

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • madziarella88 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry dziewczyny!
    padlam wczoraj jak kawka. intensywny dzien - wizyta u tesciowej w szpitalu :/ szkolenie, praca... masakra caly dzien w biegu.
    ale rodzice mojego lubego juz wiedza. Ciesza sie bardzo ;) tesc mi nawet papierocha wyciagnal z ust i wyrzucil ;) ale ogranicxzam juz. pale mniej niz zazwyczaj. codziennie mniej az zostanie 0. Trzymajcje za mnie kciuki bo latwo mi naprawde nie jest ;(

co w was ? jak samopoczucie ? Evanlyn witaj ponownie! ciesze sie ze juz w domku;* nie denerwuj sie. na bank jest wsio ok tylko ci paniki narobili w tym szpitalu niepotrzebnie.

ja zrobam test nr 3 druga kreseczka bardzo sciemniala wiec wychodze z zalozenia ze 3 test nie klamia ;) i ciesze sie bardzo!

Evanlyn, katsuyoshi, Agnieś lubią tę wiadomość

5b09mg7y1fm9q2ki.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Tak w ogóle to gdzie moje maniery :D

Witam wszystkie nowo przybyłe przyszłe mamusie i gratuluję dwóch kreseczek wszystkim i każdej z osobna :) już nie będę wypisywać nicków :D

A regulamin przeczytałam i akceptuję :D hehe
    No własnie gdzie te twoje maniery hahaha :D
    Tak z buciorami wlazłas no :D
    A dziekuje to juz 3 osoba akceptuje :D

Ogólnie zastanawiam sie co z Bobittą...dawno juz powinna z nami tutaj być po podróży rocznicowej z mezem a nadal sie na forum nie pokazała i troche sie juz martwie :(

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    No własnie gdzie te twoje maniery hahaha :D
    Tak z buciorami wlazłas no :D
    A dziekuje to juz 3 osoba akceptuje :D

Ogólnie zastanawiam sie co z Bobittą...dawno juz powinna z nami tutaj być po podróży rocznicowej z mezem a nadal sie na forum nie pokazała i troche sie juz martwie :(
    Ja też codziennie o niej myślę... przedwczoraj na OF była. Oby tylko nic się nie działo i z tego szczęścia zapomniała o Bożym świecie ;)

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Ja też codziennie o niej myślę... przedwczoraj na OF była. Oby tylko nic się nie działo i z tego szczęścia zapomniała o Bożym świecie ;)
    gdzie byla? ja jej nie widziałam... a zagladam kilka razy dziennie :/

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    gdzie byla? ja jej nie widziałam... a zagladam kilka razy dziennie :/
    Na OF pisze że 12go listopada była ale chodzi mi tylko o zmianach na wykresie... eee chyba popierniczyłam bo jak się wpisze komentarz u niej to też się pokazuje zmiana...

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Na OF pisze że 12go listopada była ale chodzi mi tylko o zmianach na wykresie... eee chyba popierniczyłam bo jak się wpisze komentarz u niej to też się pokazuje zmiana...
    tak dokladnie a ja komentarz jej dalam 2 dni temu i dlatego ...
    wiec to ja a nie ona.
    I sie martwie.

‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ