Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Witamy na świecie
27.06.2016r Victoria Maya - katsuyoshi05.07.2016r Julia - Bobitta09.07.2016r Wojtek - Agness2712.07.2016r Marcel - Monia66312.07.2016r Adam - majeczka8713.07.2016r Amelia - kas9117.07.2016r Karol - Evanlyn18.07.2016r Isabella - madziarella8818.08.2016r Kacper - missy83Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 23:10
Agnieś, Evanlyn, Edka, kama005, Stysia85, madziarella88, Talusia, kas91, Vesper, malika89, alloffkowa, WrocławskaCiężaróweczka, lena77, alexxx, Ev, pocieszna, Ola_85, missy83, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chica Mala wrote:Tak Jak tylko minie I trymestr pewnie dorzucę tematykę ciążową
katsuyoshi, Chica Mala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Możliwe że mnie tak szybko złapało? przed chwilą moja kruszynka wyrzuciła ze mnie śniadaniowe jabłuszko a jeszcze nie zdążyła się dobrze zagnieździć... zaznaczę że do tej pory jadłam jabłka dziennie kilogramami a M kupował mi nie po kilogramach tylko po skrzynkach heh
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Możliwe że mnie tak szybko złapało? przed chwilą moja kruszynka wyrzuciła ze mnie śniadaniowe jabłuszko a jeszcze nie zdążyła się dobrze zagnieździć... zaznaczę że do tej pory jadłam jabłka dziennie kilogramami a M kupował mi nie po kilogramach tylko po skrzynkach heh
Pamietaj kazda z nas jest inna
Inne mają szybko obrawy a inne zaś pózniej.
To twoja pierwsza ciaza wiec oragnizm jak ci juz nie raz pisałam reaguje zupelnie inaczej niz np mój
Zazwyczaj jest tak że to co sie na wiecej jadlo bo np sie lubi lub pilo to w ciazy zazwyczaj przez fasolke zostaje odrzucone
Ja piłam duzo kawy bo mialam ochote a jak zaciazylam syn mi ją odrzuciłWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 13:05
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:hihi pewnie że to mozliwe
Pamietaj kazda z nas jest inna
Inne mają szybko obrawy a inne zaś pózniej.
To twoja pierwsza ciaza wiec oragnizm jak ci juz nie raz pisałam reaguje zupelnie inaczej niz np mój
Zazwyczaj jest tak że to co sie na wiecej jadlo bo np sie lubi lub pilo to w ciazy zazwyczaj przez fasolke zostaje odrzucone
Ja piłam duzo kawy bo mialam ochote z jak zaciazylam syn mi ją odrzuciłkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:W sumie to teraz i tak mi je jabłka obrzydziło... A ja sobie wyobrażałam że spokojnie ciąże przejdę i spokojnie skończę studia... Dobrze że zajęć dzisiaj nie miałam
Nie znam kobiety ktora spokojnie przechodziła ciazeEvanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:haha ale masz marzenia
Nie znam kobiety ktora spokojnie przechodziła ciazekatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Moja bratowa rodzi za miesiąc i mówi że gdyby nie brzuch i ruchy dziecka to by nie wiedziała że w ciąży jest... Z dwoma poprzednimi też tak miała no i ja tak sobie po cichutku marzyłam
MasakraEvanlyn lubi tę wiadomość
-
Hey Dziewczyny
I ja chciałabym do Was dołączyć.
Termin wg belly mam na 16 lipca
To moja druga ciąża, synek ma już prawie 15 miesięcy.
katsuyoshi - też mieszkam w UK
Ja przyznam szczerze jestem trochę zaniepokojona, bo póki co żadnych objawów u siebie nie obserwuję i trochę mnie to martwi... Pociesza mnie tylko, że owulka była późno i może jeszcze za wcześnie. Z synkiem od 8 dpo już czułam, że się udało.
Pozdrawiam wszystkie LipcówkiEvanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość