Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
katsuyoshi wrote:Pij dużo herbaty z cytryną i miodem
Życze powrotu do zdrowia .
A gardło mozesz smarowac amolem rozgrzeje ci i bardzo szybko pomoże
No i mamy tą choinke
Synuś nie mógł sie napatrzec jak na chwile ją ustawiliśmy aby zobaczyć jak bedzie siegac wysoko no i w sumie 10 cm tylko jest wolne miedzy choinką a sufitem.
Choinka ma 213cm i jest do tego ładna szeroka i gesta z szyszkami doczepianymi juz widze jak pieknie bedzie wyglac w domu i zaa oknem zajmie całe okno w salonie a ja naprawde mam duze okno wysokie i bardzo szerokie
Ale sie ciesze jak dziecko
Superr Ogromna choinka:) Sunuś to teraz ma frajdę zapomnij o mące i o laptopiekatsuyoshi, missy83, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnieś wrote:Superr Ogromna choinka:) Sunuś to teraz ma frajdę zapomnij o mące i o laptopie
tylko myslimy co mu kupic pod choinke i nie mam pomyslów
Moze ktos ma? jaki prezent kupic 1.5 rocznemu dziecku bo tyle bedzie juz mial.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 15:31
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Oooo wiele lepiej
Ale sie najadłam haha
Chyba fasolka jest zadowolona
Czuje sie w koncu pelna
Mam nadzieje że starczy na dluzej niz godzine:)
W końcu dostała rarytaski i witaminki
U mnie znowu leje
Mój poszedł kupic choinke
To nasza pierwsza wpsólna choinka będzie bo my razem dopiero 2 lata jesteśmy a w tamtym roku nie mielismy warunkow gdyz mieszkalismy na mieszkaniu zastepczym czekajac na socjalne.Świeta spedzilismy u szwagierki.
A teraz kiedy mamy juz mieszkanie postanowilam kupic dużą choinke taka na całe moje ogromne okno w salonie
Troche kosztuje taka duża ale uważam że to wydatek na kilka lat przeciez
Już chce widziec jak synek bedzie chciał sciągac z niej ozdoby i jakie oczy zrobi kiedy przyjdzie czas aby ją ubrac
Tak sie ciesze ze w tym roku bedziemy spedzali takie typowo swoje rodzinne swieta w domu a nie u kogos
my w tamtym roku na swoje pierwsze swieta kupilismy wielka zywa i pachnaca i w tym roku nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczejkatsuyoshi, missy83, Evanlyn lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualnymajeczka87 wrote:my w tamtym roku na swoje pierwsze swieta kupilismy wielka zywa i pachnaca i w tym roku nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej
1. Mieszkajac na 2 pietrze i mając bardzo wąską klatke schodową nie byłoy wstanie wniesc duzej żywej choinki tym bardziej jesli mialby zrobic to sam .
2.Ciezko jest dostac zywą u mnie malą a co dopiero dużą
3.Aby ze sklepu jesli by sie juz taka znalazla przywieść do domu trzeba miec auto ktorego nie posiadamy
A ja wole taką jaką teraz kupilismy bo jest spokój na kilka lat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 16:14
-
Edka super imprezki Ci życzę!!!!
Madziarella to odbrze że już krecha jest tłusta!!!
Kat powiem tak ale zajebiścia weilka choinka!!! Super!
Co do objawów to powiem tak. Mój apetyt raz rośnie raz maleje. Dzisiaj rano nie było mdłości ale powiem Wam że ciężko mi jedzenie wchodzi... Nawet pomimo głodu... Podbrzusze coraz mniej pobolewa, cycki bolą. Będzie dobrze i staram się w to wierzyć.
My zjedliśmy obiad u moich rodziców a teraz odpoczywam sobie w domku a potem na spotkanko lecęmadziarella88, katsuyoshi, Edka, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
jestem
zupa ogorkowa zjedzona a teraz czas na pieczone kartofelki z lososiem
humorek dzis dobry tylko podbrzusze mi dokucza.. caly czas latam do lazienki kontrolowac czy cos nie polecialo. taki odruch
chooooinka !!! tez musimy kupic. ale moj facet uparl sie na zywakatsuyoshi, Evanlyn, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:madziarella. Ze mnie leci tyle śluzu że aż latam do łażienki i sprawdzam czy to nie krew...
No ze mnie tak samo raz śluz biały a raz taki hmm podchodzi pod kolor jasnego brązu, lub beżu coś takiego.i też latam co chwila i sprawdzamkatsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:madziarella. Ze mnie leci tyle śluzu że aż latam do łażienki i sprawdzam czy to nie krew...
tak to jest podobno na poczatku ciazy ze sie kobieta czuje jakby miala dostac okres. nawet tesciowa mi tak dzis powiedziala. Takze bez paniki. Nic nie poleci kama z tym problemem mamy spokoj na jakis 9 miesiecyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 17:36
katsuyoshi, Agnieś, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
Agnieś wrote:No ze mnie tak samo raz śluz biały a raz taki hmm podchodzi pod kolor jasnego brązu, lub beżu coś takiego.i też latam co chwila i sprawdzam
Widzę że nie tylko ja mam takie odruchy. Jestem uspokojonakatsuyoshi, kama005, Agnieś, madziarella88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madziarella88 wrote:tak to jest podobno na poczatku ciazy ze sie kobieta czuje jakby miala dostac okres. nawet tesciowa mi tak dzis powiedziala. Takze bez paniki. Nic nie poleci kama z tym problemem mamy spokoj na jakis 9 miesiecy
ufff jestem o wiele spokojniejsza :*katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:kazdy dzień i się człowiek stresuje. A to ból podbrzusza a to że leci z człowieka. no rany. I jak my mamy się nie denerwować....
Dokładnie.
Ja staram sobie to jakoś tłumaczyć- że to normalne, że jest wszystko dobrze i tak będzie cały 9 miesięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 17:50
katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
Kat tak sobie myślę nie wiem co Ty na to. żeby może tą listę na pierwszej stornie zrobić wg przybliżonych dat porodu? Nie ma nas aż tak dużo a wiesz fajnie by to wyglądało. Sorki że się czepiam ale jakoś tak mnie naszło
-
kama005 wrote:Kat tak sobie myślę nie wiem co Ty na to. żeby może tą listę na pierwszej stornie zrobić wg przybliżonych dat porodu? Nie ma nas aż tak dużo a wiesz fajnie by to wyglądało. Sorki że się czepiam ale jakoś tak mnie naszło
czegoś tu nie rozumiem Bo niby masz porób 17 lipca a jestes w 4 tyg i 6 dni a ja mam na 16 lipca i jestem w 4tyg i 2 dni
hmmmm?Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykama005 wrote:Kat tak sobie myślę nie wiem co Ty na to. żeby może tą listę na pierwszej stornie zrobić wg przybliżonych dat porodu? Nie ma nas aż tak dużo a wiesz fajnie by to wyglądało. Sorki że się czepiam ale jakoś tak mnie naszło