X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Lipcowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi tak pokazuje BBF poród... :/ właśnie to jest dziwne.... Ja i Edka mamy to smao chyba na suwaczku a ona ma 14 lipca.

Tak tak Kat dokładnie :)

katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • Agnieś Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    czyli masz namysli aby ustawic od najwczesniejszego terminu do najpózniejszego?

Jejuuu kochana ja sie pomyliłam. ale ze mnie gapa. Peprzaszma za zamieszanie ja mam na 19 Lipca :P

3jgx43r867ibmmqb.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnieś a jesteś 4 dni za mną i to jest ciekawe... Zobacz... jeśli ja mam na 17 to ty powinnaś miec na 21 czyż nie? Zobacz jak to dziwnie liczy...

Evanlyn lubi tę wiadomość

1usapiqvhk164civ.png
  • Edka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Miłej zabawy :) znajomi już wiedzą o waszym szczęściu?
    Nie ;)

ijpbi09kncb0qlr5.png
  • Agnieś Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama005 wrote:
    agnieś a jesteś 4 dni za mną i to jest ciekawe... Zobacz... jeśli ja mam na 17 to ty powinnaś miec na 21 czyż nie? Zobacz jak to dziwnie liczy...
    tak tak kochana ja to gapa żle spojrzałam. :P sorki za zamieszanie :)

3jgx43r867ibmmqb.png
  • Edka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama005 wrote:
    mi tak pokazuje BBF poród... :/ właśnie to jest dziwne.... Ja i Edka mamy to smao chyba na suwaczku a ona ma 14 lipca.

Bo on dane pobiera z ovu z poprzednich wykresów, długości cyklów, faz lutealnych i dnia owulacji itp

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 18:19

ijpbi09kncb0qlr5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama005 wrote:

nie ma problemu :)

• kama005 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prostu tak mi się wydaje że tak będzie fajnie.

EEE głupie... Zobaczymy co nasi lekarze będą mówić o terminach porodów :)

1usapiqvhk164civ.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uciekam na spotkanko ze znajomymi. Dzisiaj się psiapsióły dowiedzą :)

Miłego wieczorki laski. Pewnie zajrzę tu po powrocie albo już jutro rano. Jeszcze nie wiem. Zobaczę o której wrócę.

1usapiqvhk164civ.png
  • madziarella88 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze Kat ze juz liste poprawilas ;) i ja na szarym koncu ... :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 19:54

5b09mg7y1fm9q2ki.png
  • missy83 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam witam :-),
    Fajniusio sobie tutaj "czatujecie", ja zajrzałam tak na chwilkę - bo fakt,przeczytałam co napisała tutaj wcześniej Demeter, że tęskno za "starym towarzystwem",które tak naprawdę budowało forum "Staramy się i wspieramy". No wiadomo,inni ludzie,inne wypowiedzi i inny klimat ;-). Ja także nie potrafię czasem coś luźnego teraz tam napisać,jak czuç napięta atmosferę - a też właśnie jedna osóbka pyta wciaż,czy już doszło zagnieżdżenia u niej,jakby ten fakt można byłoby potwierdzić patrząc na jej wykres na OF. Wiadomo,wszystko mogło,ale aby to sprawdzić to lepiej oscylować koło dnia @,a nie pytać już na dobrych kilka dni przed... i tak za każdym jej wejściem - pytanie do nas o każdy objaw i powtarzanie pytania . Ok wiadomo,że są osoby w gorącej wodzie kąpane - sama taka byłam na początku,ale też trzeba jakoś wczuć się w grupę Staraczek - też dawać coś od siebie a nie tylko brać. Ok pozdrawiam , życzę zdrówka :-* sorry że tak wpadłam Wam namarudzić ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 19:57

katsuyoshi, Evanlyn, madziarella88, Agnieś, Ola_85 lubią tę wiadomość

synek 6 lat <3 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
    synek ur. 18.08.2016 <3
    h84fwn15dqixvghy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziarella88 wrote:
    widze Kat ze juz liste poprawilas ;) i ja na szarym koncu ... :p
    Tak poprawiłam wedle życzenia :D
    No cóż ja poradzę że masz taki termin hihi :)

Evanlyn, madziarella88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    missy83 wrote:
    Witam witam :-),
    Fajniusio sobie tutaj "czatujecie", ja zajrzałam tak na chwilkę - bo fakt,przeczytałam co napisała tutaj wcześniej Demeter, że tęskno za "starym towarzystwem",które tak naprawdę budowało forum "Staramy się i wspieramy". No wiadomo,inni ludzie,inne wypowiedzi i inny klimat ;-). Ja także nie potrafię czasem coś luźnego teraz tam napisać,jak czuç napięta atmosferę - a też właśnie jedna osóbka pyta wciaż,czy już doszło zagnieżdżenia u niej,jakby ten fakt można byłoby potwierdzić patrząc na jej wykres na OF. Wiadomo,wszystko mogło,ale aby to sprawdzić to lepiej oscylować koło dnia @,a nie pytać już na dobrych kilka dni przed... i tak za każdym jej wejściem - pytanie do nas o każdy objaw i powtarzanie pytania . Ok wiadomo,że są osoby w gorącej wodzie kąpane - sama taka byłam na początku,ale też trzeba jakoś wczuć się w grupę Staraczek - też dawać coś od siebie a nie tylko brać. Ok pozdrawiam , życzę zdrówka :-* sorry że tak wpadłam Wam namarudzić ;-)
    Witaj kochana <3
    Wpadaj do nas ile tylko chcesz :) Zawsze jesteś mile widziana jak i Ev oraz Demeter i pare innych dziewczyn.
    Dokładnie forum niby jest dla wszystkich ale na wątku u naszej Ev przez tą jedna osobe mam wrażenie jakby cały wątek krecił się wokól tej jednej osoby :/
    Starałam sie zrozumiec i z reguły jestem wyrozumiała i cierpliwa ale to wszystko ma swoje granice.. u mnie już sie skonczyła ta granica.
    Dlatego nie dziwcie się ze sie tam wcale nie odzywam, naprawde mam dosyc tej paranoi ...
    Na wątku jest aktywnych z 15 osób a ta jedna osoba sprawia jakby po za nią nikogo innego tam nie było a jesli ktos nie odpowie jej na pytanie to się powtarza z tym pytaniem O.o
    Tak bo wy macie w oczach rentgen i widzicie jej owulke jak i fasolke...
    Teraz widzialam chciala testowac 7 dni po owulacji , jak to czytalam myslalam ze dostane ataku smiechu ! O.o
    Rzekomo mieszka w UK a z pl chce sprowadzić test elektroniczny.
    Żałowała ze mamie nie kazała w pl kupic nim do niej nie przyjechała.. jakby w UK nie było takich testów ... z reszta duzo by gadac bo ja spam o testy mialam od niej na pw.
    Póki ta osoba bedzie na wątku to mnie tam nikt nie zobaczy.. przykro mi :(
    Ale ja nie mam ochoty tego wiecej tam czytac i nie miec humoru bo odkad jest tak jak jest to w ogole nie ma tam luzu,poczucia humoru,żartów a nie raz siedziałyśmy i się smiałyśmy i każdy zapominał o problemach teraz tego już nie ma.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 20:24

Evanlyn, missy83, missy83, missy83, Agnieś, Ola_85 lubią tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane :) miałam co chwile gości popołudniu i każdy chciał wiedzieć co ze mną :) zaraz Was nadrobię :)

katsuyoshi lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No...

Kat choinka???!!! super :D Ty już o świętach myślisz a ja całkiem zapomniałam haha tylko reklamy mi czasem przypominały :D no ale ja mam dużo na głowie - maleństwo, uczelnia...

Co do paranoi że coś stamtąd leci to mam to samo i M się nawet raz pytał czemu się tam macam a ja chciałam sprawdzić czy jest mokro haha :D niesmaczne :D

Szkoda mi tej listy bo byłam druga a teraz jestem "enta" :D ale tak jest czytelniej bo sama nieraz byłam ciekawa i sie zastanawiałam jak to u nas jest, która jest która :D

Co do tej osoby to też dostawałam wiadomości na priv ale takie niby niewinne heh

katsuyoshi, kama005, Agnieś lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    No...

Kat choinka???!!! super :D Ty już o świętach myślisz a ja całkiem zapomniałam haha tylko reklamy mi czasem przypominały :D no ale ja mam dużo na głowie - maleństwo, uczelnia...

Co do paranoi że coś stamtąd leci to mam to samo i M się nawet raz pytał czemu się tam macam a ja chciałam sprawdzić czy jest mokro haha :D niesmaczne :D

Szkoda mi tej listy bo byłam druga a teraz jestem "enta" :D ale tak jest czytelniej bo sama nieraz byłam ciekawa i sie zastanawiałam jak to u nas jest, która jest która :D

Co do tej osoby to też dostawałam wiadomości na priv ale takie niby niewinne heh
    No wiesz była okazja i ogólnie pieniążki odkładałam specjalnie na ten cel bo tania to nie była ale najwazniejsze że jest :)
    Tak ona wszystko tak niewinnie ;D
    I pewnie dlatego tak na wątku zrobiło się pusto i ponuro...

Evanlyn, Agnieś lubią tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    No wiesz była okazja i ogólnie pieniążki odkładałam specjalnie na ten cel bo tania to nie była ale najwazniejsze że jest :)
    Tak ona wszystko tak niewinnie ;D
    I pewnie dlatego tak na wątku zrobiło się pusto i ponuro...
    Jak przeniosłam sie tutaj to starałam się być i tam ale widzę jaka tam teraz atmosfera a nie chce dziewczyn dołować że no wiesz...ja już mam i to za pierwszym cyklem...

Kocham święta i nie mogę się doczekać ;)

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Jak przeniosłam sie tutaj to starałam się być i tam ale widzę jaka tam teraz atmosfera a nie chce dziewczyn dołować że no wiesz...ja już mam i to za pierwszym cyklem...

Kocham święta i nie mogę się doczekać ;)
    Wiesz my ich nie dołowaliśmy wrecz z tego co mówiły dawałyśmy nadzieje.
    Ale wierze że nie długo dołączą do nas.
    Ja zacznę się tam odzywać jeśi ta osoba zniknie z wątku tak jak poszła sobie palma.
    Zrobiło się weselej ale jak na złosc musiała przyjsc jej zastepczyni :/

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Wiesz my ich nie dołowaliśmy wrecz z tego co mówiły dawałyśmy nadzieje.
    Ale wierze że nie długo dołączą do nas.
    Ja zacznę się tam odzywać jeśi ta osoba zniknie z wątku tak jak poszła sobie palma.
    Zrobiło się weselej ale jak na złosc musiała przyjsc jej zastepczyni :/
    No co zrobisz... Mam nadzieję i to wielką że niektóre z tamtych do nas dołączą bo strasznie się do nich przywiązałam i tak mi szkoda ze zostały z niektórymi dołującymi osobami :(

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    No co zrobisz... Mam nadzieję i to wielką że niektóre z tamtych do nas dołączą bo strasznie się do nich przywiązałam i tak mi szkoda ze zostały z niektórymi dołującymi osobami :(
    Mi też :( I brakuje mi tych rozmów i humorów .
    Wiec pozostaje nam tylko czekac na jedno lub drugie.
    Ale bardzo miło że do nas tutaj zawitają czasem i cos napiszą :)
    Nadal czekam na jakieś wiesci od Bobitty ale nadal cisza :(

‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ