X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Lipcowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi tak pokazuje BBF poród... :/ właśnie to jest dziwne.... Ja i Edka mamy to smao chyba na suwaczku a ona ma 14 lipca.

Tak tak Kat dokładnie :)

katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • Agnieś Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    czyli masz namysli aby ustawic od najwczesniejszego terminu do najpózniejszego?

Jejuuu kochana ja sie pomyliłam. ale ze mnie gapa. Peprzaszma za zamieszanie ja mam na 19 Lipca :P

3jgx43r867ibmmqb.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnieś a jesteś 4 dni za mną i to jest ciekawe... Zobacz... jeśli ja mam na 17 to ty powinnaś miec na 21 czyż nie? Zobacz jak to dziwnie liczy...

Evanlyn lubi tę wiadomość

1usapiqvhk164civ.png
  • Edka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Miłej zabawy :) znajomi już wiedzą o waszym szczęściu?
    Nie ;)

ijpbi09kncb0qlr5.png
  • Agnieś Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama005 wrote:
    agnieś a jesteś 4 dni za mną i to jest ciekawe... Zobacz... jeśli ja mam na 17 to ty powinnaś miec na 21 czyż nie? Zobacz jak to dziwnie liczy...
    tak tak kochana ja to gapa żle spojrzałam. :P sorki za zamieszanie :)

3jgx43r867ibmmqb.png
  • Edka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama005 wrote:
    mi tak pokazuje BBF poród... :/ właśnie to jest dziwne.... Ja i Edka mamy to smao chyba na suwaczku a ona ma 14 lipca.

Bo on dane pobiera z ovu z poprzednich wykresów, długości cyklów, faz lutealnych i dnia owulacji itp

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 18:19

ijpbi09kncb0qlr5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama005 wrote:

nie ma problemu :)

• kama005 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prostu tak mi się wydaje że tak będzie fajnie.

EEE głupie... Zobaczymy co nasi lekarze będą mówić o terminach porodów :)

1usapiqvhk164civ.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uciekam na spotkanko ze znajomymi. Dzisiaj się psiapsióły dowiedzą :)

Miłego wieczorki laski. Pewnie zajrzę tu po powrocie albo już jutro rano. Jeszcze nie wiem. Zobaczę o której wrócę.

1usapiqvhk164civ.png
  • madziarella88 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze Kat ze juz liste poprawilas ;) i ja na szarym koncu ... :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 19:54

5b09mg7y1fm9q2ki.png
  • missy83 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam witam :-),
    Fajniusio sobie tutaj "czatujecie", ja zajrzałam tak na chwilkę - bo fakt,przeczytałam co napisała tutaj wcześniej Demeter, że tęskno za "starym towarzystwem",które tak naprawdę budowało forum "Staramy się i wspieramy". No wiadomo,inni ludzie,inne wypowiedzi i inny klimat ;-). Ja także nie potrafię czasem coś luźnego teraz tam napisać,jak czuç napięta atmosferę - a też właśnie jedna osóbka pyta wciaż,czy już doszło zagnieżdżenia u niej,jakby ten fakt można byłoby potwierdzić patrząc na jej wykres na OF. Wiadomo,wszystko mogło,ale aby to sprawdzić to lepiej oscylować koło dnia @,a nie pytać już na dobrych kilka dni przed... i tak za każdym jej wejściem - pytanie do nas o każdy objaw i powtarzanie pytania . Ok wiadomo,że są osoby w gorącej wodzie kąpane - sama taka byłam na początku,ale też trzeba jakoś wczuć się w grupę Staraczek - też dawać coś od siebie a nie tylko brać. Ok pozdrawiam , życzę zdrówka :-* sorry że tak wpadłam Wam namarudzić ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 19:57

katsuyoshi, Evanlyn, madziarella88, Agnieś, Ola_85 lubią tę wiadomość

synek 6 lat <3 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
    synek ur. 18.08.2016 <3
    h84fwn15dqixvghy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziarella88 wrote:
    widze Kat ze juz liste poprawilas ;) i ja na szarym koncu ... :p
    Tak poprawiłam wedle życzenia :D
    No cóż ja poradzę że masz taki termin hihi :)

Evanlyn, madziarella88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    missy83 wrote:
    Witam witam :-),
    Fajniusio sobie tutaj "czatujecie", ja zajrzałam tak na chwilkę - bo fakt,przeczytałam co napisała tutaj wcześniej Demeter, że tęskno za "starym towarzystwem",które tak naprawdę budowało forum "Staramy się i wspieramy". No wiadomo,inni ludzie,inne wypowiedzi i inny klimat ;-). Ja także nie potrafię czasem coś luźnego teraz tam napisać,jak czuç napięta atmosferę - a też właśnie jedna osóbka pyta wciaż,czy już doszło zagnieżdżenia u niej,jakby ten fakt można byłoby potwierdzić patrząc na jej wykres na OF. Wiadomo,wszystko mogło,ale aby to sprawdzić to lepiej oscylować koło dnia @,a nie pytać już na dobrych kilka dni przed... i tak za każdym jej wejściem - pytanie do nas o każdy objaw i powtarzanie pytania . Ok wiadomo,że są osoby w gorącej wodzie kąpane - sama taka byłam na początku,ale też trzeba jakoś wczuć się w grupę Staraczek - też dawać coś od siebie a nie tylko brać. Ok pozdrawiam , życzę zdrówka :-* sorry że tak wpadłam Wam namarudzić ;-)
    Witaj kochana <3
    Wpadaj do nas ile tylko chcesz :) Zawsze jesteś mile widziana jak i Ev oraz Demeter i pare innych dziewczyn.
    Dokładnie forum niby jest dla wszystkich ale na wątku u naszej Ev przez tą jedna osobe mam wrażenie jakby cały wątek krecił się wokól tej jednej osoby :/
    Starałam sie zrozumiec i z reguły jestem wyrozumiała i cierpliwa ale to wszystko ma swoje granice.. u mnie już sie skonczyła ta granica.
    Dlatego nie dziwcie się ze sie tam wcale nie odzywam, naprawde mam dosyc tej paranoi ...
    Na wątku jest aktywnych z 15 osób a ta jedna osoba sprawia jakby po za nią nikogo innego tam nie było a jesli ktos nie odpowie jej na pytanie to się powtarza z tym pytaniem O.o
    Tak bo wy macie w oczach rentgen i widzicie jej owulke jak i fasolke...
    Teraz widzialam chciala testowac 7 dni po owulacji , jak to czytalam myslalam ze dostane ataku smiechu ! O.o
    Rzekomo mieszka w UK a z pl chce sprowadzić test elektroniczny.
    Żałowała ze mamie nie kazała w pl kupic nim do niej nie przyjechała.. jakby w UK nie było takich testów ... z reszta duzo by gadac bo ja spam o testy mialam od niej na pw.
    Póki ta osoba bedzie na wątku to mnie tam nikt nie zobaczy.. przykro mi :(
    Ale ja nie mam ochoty tego wiecej tam czytac i nie miec humoru bo odkad jest tak jak jest to w ogole nie ma tam luzu,poczucia humoru,żartów a nie raz siedziałyśmy i się smiałyśmy i każdy zapominał o problemach teraz tego już nie ma.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 20:24

Evanlyn, missy83, missy83, missy83, Agnieś, Ola_85 lubią tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane :) miałam co chwile gości popołudniu i każdy chciał wiedzieć co ze mną :) zaraz Was nadrobię :)

katsuyoshi lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No...

Kat choinka???!!! super :D Ty już o świętach myślisz a ja całkiem zapomniałam haha tylko reklamy mi czasem przypominały :D no ale ja mam dużo na głowie - maleństwo, uczelnia...

Co do paranoi że coś stamtąd leci to mam to samo i M się nawet raz pytał czemu się tam macam a ja chciałam sprawdzić czy jest mokro haha :D niesmaczne :D

Szkoda mi tej listy bo byłam druga a teraz jestem "enta" :D ale tak jest czytelniej bo sama nieraz byłam ciekawa i sie zastanawiałam jak to u nas jest, która jest która :D

Co do tej osoby to też dostawałam wiadomości na priv ale takie niby niewinne heh

katsuyoshi, kama005, Agnieś lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    No...

Kat choinka???!!! super :D Ty już o świętach myślisz a ja całkiem zapomniałam haha tylko reklamy mi czasem przypominały :D no ale ja mam dużo na głowie - maleństwo, uczelnia...

Co do paranoi że coś stamtąd leci to mam to samo i M się nawet raz pytał czemu się tam macam a ja chciałam sprawdzić czy jest mokro haha :D niesmaczne :D

Szkoda mi tej listy bo byłam druga a teraz jestem "enta" :D ale tak jest czytelniej bo sama nieraz byłam ciekawa i sie zastanawiałam jak to u nas jest, która jest która :D

Co do tej osoby to też dostawałam wiadomości na priv ale takie niby niewinne heh
    No wiesz była okazja i ogólnie pieniążki odkładałam specjalnie na ten cel bo tania to nie była ale najwazniejsze że jest :)
    Tak ona wszystko tak niewinnie ;D
    I pewnie dlatego tak na wątku zrobiło się pusto i ponuro...

Evanlyn, Agnieś lubią tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    No wiesz była okazja i ogólnie pieniążki odkładałam specjalnie na ten cel bo tania to nie była ale najwazniejsze że jest :)
    Tak ona wszystko tak niewinnie ;D
    I pewnie dlatego tak na wątku zrobiło się pusto i ponuro...
    Jak przeniosłam sie tutaj to starałam się być i tam ale widzę jaka tam teraz atmosfera a nie chce dziewczyn dołować że no wiesz...ja już mam i to za pierwszym cyklem...

Kocham święta i nie mogę się doczekać ;)

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Jak przeniosłam sie tutaj to starałam się być i tam ale widzę jaka tam teraz atmosfera a nie chce dziewczyn dołować że no wiesz...ja już mam i to za pierwszym cyklem...

Kocham święta i nie mogę się doczekać ;)
    Wiesz my ich nie dołowaliśmy wrecz z tego co mówiły dawałyśmy nadzieje.
    Ale wierze że nie długo dołączą do nas.
    Ja zacznę się tam odzywać jeśi ta osoba zniknie z wątku tak jak poszła sobie palma.
    Zrobiło się weselej ale jak na złosc musiała przyjsc jej zastepczyni :/

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Wiesz my ich nie dołowaliśmy wrecz z tego co mówiły dawałyśmy nadzieje.
    Ale wierze że nie długo dołączą do nas.
    Ja zacznę się tam odzywać jeśi ta osoba zniknie z wątku tak jak poszła sobie palma.
    Zrobiło się weselej ale jak na złosc musiała przyjsc jej zastepczyni :/
    No co zrobisz... Mam nadzieję i to wielką że niektóre z tamtych do nas dołączą bo strasznie się do nich przywiązałam i tak mi szkoda ze zostały z niektórymi dołującymi osobami :(

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    No co zrobisz... Mam nadzieję i to wielką że niektóre z tamtych do nas dołączą bo strasznie się do nich przywiązałam i tak mi szkoda ze zostały z niektórymi dołującymi osobami :(
    Mi też :( I brakuje mi tych rozmów i humorów .
    Wiec pozostaje nam tylko czekac na jedno lub drugie.
    Ale bardzo miło że do nas tutaj zawitają czasem i cos napiszą :)
    Nadal czekam na jakieś wiesci od Bobitty ale nadal cisza :(

‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ