Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kama005 wrote:agnieś a jesteś 4 dni za mną i to jest ciekawe... Zobacz... jeśli ja mam na 17 to ty powinnaś miec na 21 czyż nie? Zobacz jak to dziwnie liczy...
katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:mi tak pokazuje BBF poród... właśnie to jest dziwne.... Ja i Edka mamy to smao chyba na suwaczku a ona ma 14 lipca.
Tak tak Kat dokładnieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 18:19
-
nick nieaktualny
-
Ja uciekam na spotkanko ze znajomymi. Dzisiaj się psiapsióły dowiedzą
Miłego wieczorki laski. Pewnie zajrzę tu po powrocie albo już jutro rano. Jeszcze nie wiem. Zobaczę o której wrócę.Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Witam witam ,
Fajniusio sobie tutaj "czatujecie", ja zajrzałam tak na chwilkę - bo fakt,przeczytałam co napisała tutaj wcześniej Demeter, że tęskno za "starym towarzystwem",które tak naprawdę budowało forum "Staramy się i wspieramy". No wiadomo,inni ludzie,inne wypowiedzi i inny klimat . Ja także nie potrafię czasem coś luźnego teraz tam napisać,jak czuç napięta atmosferę - a też właśnie jedna osóbka pyta wciaż,czy już doszło zagnieżdżenia u niej,jakby ten fakt można byłoby potwierdzić patrząc na jej wykres na OF. Wiadomo,wszystko mogło,ale aby to sprawdzić to lepiej oscylować koło dnia @,a nie pytać już na dobrych kilka dni przed... i tak za każdym jej wejściem - pytanie do nas o każdy objaw i powtarzanie pytania . Ok wiadomo,że są osoby w gorącej wodzie kąpane - sama taka byłam na początku,ale też trzeba jakoś wczuć się w grupę Staraczek - też dawać coś od siebie a nie tylko brać. Ok pozdrawiam , życzę zdrówka :-* sorry że tak wpadłam Wam namarudzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 19:57
katsuyoshi, Evanlyn, madziarella88, Agnieś, Ola_85 lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymissy83 wrote:Witam witam ,
Fajniusio sobie tutaj "czatujecie", ja zajrzałam tak na chwilkę - bo fakt,przeczytałam co napisała tutaj wcześniej Demeter, że tęskno za "starym towarzystwem",które tak naprawdę budowało forum "Staramy się i wspieramy". No wiadomo,inni ludzie,inne wypowiedzi i inny klimat . Ja także nie potrafię czasem coś luźnego teraz tam napisać,jak czuç napięta atmosferę - a też właśnie jedna osóbka pyta wciaż,czy już doszło zagnieżdżenia u niej,jakby ten fakt można byłoby potwierdzić patrząc na jej wykres na OF. Wiadomo,wszystko mogło,ale aby to sprawdzić to lepiej oscylować koło dnia @,a nie pytać już na dobrych kilka dni przed... i tak za każdym jej wejściem - pytanie do nas o każdy objaw i powtarzanie pytania . Ok wiadomo,że są osoby w gorącej wodzie kąpane - sama taka byłam na początku,ale też trzeba jakoś wczuć się w grupę Staraczek - też dawać coś od siebie a nie tylko brać. Ok pozdrawiam , życzę zdrówka :-* sorry że tak wpadłam Wam namarudzić
Wpadaj do nas ile tylko chcesz Zawsze jesteś mile widziana jak i Ev oraz Demeter i pare innych dziewczyn.
Dokładnie forum niby jest dla wszystkich ale na wątku u naszej Ev przez tą jedna osobe mam wrażenie jakby cały wątek krecił się wokól tej jednej osoby
Starałam sie zrozumiec i z reguły jestem wyrozumiała i cierpliwa ale to wszystko ma swoje granice.. u mnie już sie skonczyła ta granica.
Dlatego nie dziwcie się ze sie tam wcale nie odzywam, naprawde mam dosyc tej paranoi ...
Na wątku jest aktywnych z 15 osób a ta jedna osoba sprawia jakby po za nią nikogo innego tam nie było a jesli ktos nie odpowie jej na pytanie to się powtarza z tym pytaniem
Tak bo wy macie w oczach rentgen i widzicie jej owulke jak i fasolke...
Teraz widzialam chciala testowac 7 dni po owulacji , jak to czytalam myslalam ze dostane ataku smiechu !
Rzekomo mieszka w UK a z pl chce sprowadzić test elektroniczny.
Żałowała ze mamie nie kazała w pl kupic nim do niej nie przyjechała.. jakby w UK nie było takich testów ... z reszta duzo by gadac bo ja spam o testy mialam od niej na pw.
Póki ta osoba bedzie na wątku to mnie tam nikt nie zobaczy.. przykro mi
Ale ja nie mam ochoty tego wiecej tam czytac i nie miec humoru bo odkad jest tak jak jest to w ogole nie ma tam luzu,poczucia humoru,żartów a nie raz siedziałyśmy i się smiałyśmy i każdy zapominał o problemach teraz tego już nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 20:24
Evanlyn, missy83, missy83, missy83, Agnieś, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
No...
Kat choinka???!!! super Ty już o świętach myślisz a ja całkiem zapomniałam haha tylko reklamy mi czasem przypominały no ale ja mam dużo na głowie - maleństwo, uczelnia...
Co do paranoi że coś stamtąd leci to mam to samo i M się nawet raz pytał czemu się tam macam a ja chciałam sprawdzić czy jest mokro haha niesmaczne
Szkoda mi tej listy bo byłam druga a teraz jestem "enta" ale tak jest czytelniej bo sama nieraz byłam ciekawa i sie zastanawiałam jak to u nas jest, która jest która
Co do tej osoby to też dostawałam wiadomości na priv ale takie niby niewinne hehkatsuyoshi, kama005, Agnieś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:No...
Kat choinka???!!! super Ty już o świętach myślisz a ja całkiem zapomniałam haha tylko reklamy mi czasem przypominały no ale ja mam dużo na głowie - maleństwo, uczelnia...
Co do paranoi że coś stamtąd leci to mam to samo i M się nawet raz pytał czemu się tam macam a ja chciałam sprawdzić czy jest mokro haha niesmaczne
Szkoda mi tej listy bo byłam druga a teraz jestem "enta" ale tak jest czytelniej bo sama nieraz byłam ciekawa i sie zastanawiałam jak to u nas jest, która jest która
Co do tej osoby to też dostawałam wiadomości na priv ale takie niby niewinne heh
Tak ona wszystko tak niewinnie
I pewnie dlatego tak na wątku zrobiło się pusto i ponuro...Evanlyn, Agnieś lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:No wiesz była okazja i ogólnie pieniążki odkładałam specjalnie na ten cel bo tania to nie była ale najwazniejsze że jest
Tak ona wszystko tak niewinnie
I pewnie dlatego tak na wątku zrobiło się pusto i ponuro...
Kocham święta i nie mogę się doczekaćkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Jak przeniosłam sie tutaj to starałam się być i tam ale widzę jaka tam teraz atmosfera a nie chce dziewczyn dołować że no wiesz...ja już mam i to za pierwszym cyklem...
Kocham święta i nie mogę się doczekać
Ale wierze że nie długo dołączą do nas.
Ja zacznę się tam odzywać jeśi ta osoba zniknie z wątku tak jak poszła sobie palma.
Zrobiło się weselej ale jak na złosc musiała przyjsc jej zastepczyniEvanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Wiesz my ich nie dołowaliśmy wrecz z tego co mówiły dawałyśmy nadzieje.
Ale wierze że nie długo dołączą do nas.
Ja zacznę się tam odzywać jeśi ta osoba zniknie z wątku tak jak poszła sobie palma.
Zrobiło się weselej ale jak na złosc musiała przyjsc jej zastepczynikatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:No co zrobisz... Mam nadzieję i to wielką że niektóre z tamtych do nas dołączą bo strasznie się do nich przywiązałam i tak mi szkoda ze zostały z niektórymi dołującymi osobami
Wiec pozostaje nam tylko czekac na jedno lub drugie.
Ale bardzo miło że do nas tutaj zawitają czasem i cos napiszą
Nadal czekam na jakieś wiesci od Bobitty ale nadal ciszaEvanlyn lubi tę wiadomość