Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Evanlyn wrote:A właśnie... Mam totalny zakaz serduszkowania pod żadnym pozorem jak to ona powiedziała... załamka. A ja już myślałam że rzucę się na M dzisiaj a z tej złości jeszcze byłoby tak super... NO nic, dalej pozostają mi erotyczne sny
katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykas91 wrote:Hahaha to dla dobra malenstwa chociaz cos o tym wiem mi gin przepisal nestatyne bo wdarla sie infekcja i tez mialam sie wstrzymac na okres kuracji a wtedy najbardziej sie chcialo..
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOgolnie pożegnaliśmy się dzisiaj z 2 osobami na forum .
Dzisiaj minął u nich równy tydzien nieobecnosci .
Jutro przewiduje kolejne 2 albo 3 osoby bo nie sądze ze nagle napiszą .
Tym bardziej ze na innym wątku widziałam się udzielająWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 19:58
Evanlyn, kas91 lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Ogolnie pożegnaliśmy się dzisiaj z 2 osobami na forum .
Dzisiaj minął u nich równy tydzien nieobecnosci .
Jutro przewiduje kolejne 2 albo 3 osoby bo nie sądze ze nagle napiszą .
Tym bardziej ze na innym wątku widziałam się udzielająkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Szkoda, no ale o zrobisz...
Widocznie tam gdzie się udzielają mamą lepszy kontakt z innymi
A ja cenie sobie zgraną grupe i do tego dążęEvanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:No nic nie zrobie przeciez nie bede nikogo na siłe tutaj trzymac i zmuszac do udzielania się.
Widocznie tam gdzie się udzielają mamą lepszy kontakt z innymi
A ja cenie sobie zgraną grupe i do tego dążękatsuyoshi, kas91 lubią tę wiadomość
-
Jedzonko, ktos tu o jedzeniu mowil? ja czekam na swoja kolacje..) wstałam i glodna! Strasznie glodna.
Ah. Musiałam sie przespać z tym, okaze się u lekarza co będzie. Takze na zapas sie nie martwie:)Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Dziewczyny jest problem. Aplikowałam sobie luteinę takim aplikatorem i...jak go wyciągnęłam to wyciągnęłam razem z nim taki śluz konsystencji jak kremowy tylko że był taki różowawy... co o tym myślicie?
Ja nie wiem bo nigdy nie robilam takich rzeczy. -
nick nieaktualnyTalusia wrote:Jedzonko, ktos tu o jedzeniu mowil? ja czekam na swoja kolacje..) wstałam i glodna! Strasznie glodna.
Ah. Musiałam sie przespać z tym, okaze się u lekarza co będzie. Takze na zapas sie nie martwie:)
A co szykujesz dobrego?
Mój mały padł jak mucha
Nie spał od 12:00Talusia lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:A no wszystkie tak jakos o jedzeniu pisalysmy
A co szykujesz dobrego?
Mój mały padł jak mucha
Nie spał od 12:00
Właśnie dostalam od Mojego kanapeczki 4sztuki,z serkiem pomidorskiem ogoreczkiem kiszonym (nie moge patrzec na wedlinki :(i herbatkę z cytrynka:) takze na Meza sie nadaje:D
Tez czuje sir jak dziecko wołam jesc i pic i spac bym chciala: Pkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTalusia wrote:Właśnie dostalam od Mojego kanapeczki 4sztuki,z serkiem pomidorskiem ogoreczkiem kiszonym (nie moge patrzec na wedlinki :(i herbatkę z cytrynka:) takze na Meza sie nadaje:D
Tez czuje sir jak dziecko wołam jesc i pic i spac bym chciala: P
Mnie juz zaczyna pomalu mulic do spaniaTalusia lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Dziewczyny jest problem. Aplikowałam sobie luteinę takim aplikatorem i...jak go wyciągnęłam to wyciągnęłam razem z nim taki śluz konsystencji jak kremowy tylko że był taki różowawy... co o tym myślicie?
Ja tez Ci nie doradze za bardzo bo nigdy tego nie uzywalam... `ale moze tk jak pisala Kat podraznilas sobie tam cos? a ze teraz jestemy bardziej ukrwione wiec moze to bardziej mozliwe?katsuyoshi lubi tę wiadomość