Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
katsuyoshi wrote:teraz wszystko beda zwalac na hormony
ale twoj sie przytulil jak poszliscie spac to nie jest tak zle
Zapisałam się na 3go grudnia do ginekolożki mojej bratowej przez tel bardzo miła babka, taka do pogadania mam dobre przeczucia co to niejkatsuyoshi, kas91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:No mój M jest spoko byłam taka zła że nie gadałam z nim wczoraj a ten i tak się przytulał i głaskał mnie chociaż tego nie lubię no i ten poranny buziak... Teraz wydzwania i pyta jak samopoczucie także my już pogodzeni
Zapisałam się na 3go grudnia do ginekolożki mojej bratowej przez tel bardzo miła babka, taka do pogadania mam dobre przeczucia co to niej
Zobaczysz teraz wizyta bedzie udana i napewno bedziesz zadowolona:)
Ja jeszcz 3 tygEvanlyn lubi tę wiadomość
-
kama005 wrote:Moj juz dal mi buzi. Milo z jego strony.
Dzisiaj byl poranek z mdlosciami... eh... zaczyna sie :p
współczuje KAma... ja po wczorajszych rewolucjach wstalam z lękiem że się to powtorzy i jem co chwilę zeby nie byc glodna bo to tez moze potegować mldosci i duuuzo pije. Przejdz sie na spacer tylko wez ze sobą foliową torebke...Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Ty 3 tygodnie do pierwszej a ja już miałam 4 razy USG
Najpierw bede musiala isc do przychodni zarejestrowac sie do zwyklego lekarza aby uswiadomic go że jestem w ciązy potem on mnie zapisuje do położnej i daje mi termin wtedy kilka dni pozniej zalezy od miejsc bede szła dopiero do położnej w zupelnie inne miejsce na daną godzine tam najpierw zapyta kiedy mialam ostatnio @ a potem bede miala sie polożyć i będzie rekami sprawdzac mi na brzuchu czy cos tam czuć potem wezmie sprzet do słuchania serduszka.Na pierwszej wizycie bede słyszec serduszko a potem wypisze mi skierowanie do innej miejscowosci oczywiscie inny termin do szpitala na usg
Tak masakra bo u mnie jest latania xDWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 10:20
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajeczka87 wrote:współczuje KAma... ja po wczorajszych rewolucjach wstalam z lękiem że się to powtorzy i jem co chwilę zeby nie byc glodna bo to tez moze potegować mldosci i duuuzo pije. Przejdz sie na spacer tylko wez ze sobą foliową torebke...
-
majeczka87 wrote:współczuje KAma... ja po wczorajszych rewolucjach wstalam z lękiem że się to powtorzy i jem co chwilę zeby nie byc glodna bo to tez moze potegować mldosci i duuuzo pije. Przejdz sie na spacer tylko wez ze sobą foliową torebke...
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:hahaha No widzisz i co ja poradzę .
Najpierw bede musiala isc do przychodni zarejestrowac sie do zwyklego lekarza aby uswiadomic go że jestem w ciązy potem on mnie zapisuje do położnej i daje mi termin wtedy kilka dni pozniej zalezy od miejsc bede szła dopiero do położnej w zupelnie inne miejsce na daną godzine tam najpierw zapyta kiedy mialam ostatnio @ a potem bede miala sie polożyć i będzie rekami sprawdzac mi na brzuchu czy cos tam czuć potem wezmie sprzet do słuchania serduszka.Na pierwszej wizycie bede słyszec serduszko a potem wypisze mi skierowanie do innej miejscowosci oczywiscie inny termin do szpitala na usg
Tak masakra bo u mnie jest latania xDkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:O matko ile latania to u nas idziesz kiedy chcesz podejrzewam że w UK prywatnie też tak jest ale u mnie w rodzinie każdy chodził tak jak Ty normalnie... Ja już mam nadzieję za 2 tyg też serduszko usłyszeć
-
Moje mdlosci dzisian byly takie mocniejsze. Zdarzaly sie lzejsze ale bylo ok. Teraz bede probiwac wypic jogurt ktory wzielam na sniadanie.
Wzielam juz poranny prysznic. Uwielbiam po prostu bo piersi po nim mnie mniej bolakatsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykama005 wrote:Moje mdlosci dzisian byly takie mocniejsze. Zdarzaly sie lzejsze ale bylo ok. Teraz bede probiwac wypic jogurt ktory wzielam na sniadanie.
Wzielam juz poranny prysznic. Uwielbiam po prostu bo piersi po nim mnie mniej bolaEvanlyn, kas91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykas91 wrote:Czesc dziewczyny milego dnia zycze ja zaraz uciekam do pracy ehh a pogoda znow okropna ..pada od rana. Odebralam dzis wyniki... mam obnizone PLT i podwyzszone PDW a tak to wszystko ok...
u mnie póki co słonce próbuje sie przedostać przez chmury .
Łe no to ja lece na tą zupe
Ty to masz dobrze obiady ci robią
A kto zgadnie co ja dzisiaj robie na obiadWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 10:49
-
katsuyoshi wrote:Miłego dnia życze również
u mnie póki co słonce próbuje sie przedostać przez chmury .
Łe no to ja lece na tą zupe
Ty to masz dobrze obiady ci robią
A kto zgadnie co ja dzisiaj robie na obiad
Aż boje się zgadywać bo pewnie jakiś rarytasik, że aż ślinka będzie leciećkatsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykas91 wrote:Aż boje się zgadywać bo pewnie jakiś rarytasik, że aż ślinka będzie lecieć
Tak wiec dzisiaj robie rybe w sosie smietanowo-koperkowym z ziemniaczkamikas91, Evanlyn, Agaax lubią tę wiadomość