Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
katsuyoshi wrote:Nie bede was męczyc bo jest tysiące przepisów i nie sądze ze akurat któraś by trafiła
Tak wiec dzisiaj robie rybe w sosie smietanowo-koperkowym z ziemniaczkamirybka rybka...uwielbiam. Mój M szaleje
w piątek na powrót ze szpitala kupił mi dorsza 30 zł na kg
był nieziemski ale powiedziałam mu że ostatni raz to jem bo jak mi sie cena przypomina to przestaje mi smakować
kas91, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Nie bede was męczyc bo jest tysiące przepisów i nie sądze ze akurat któraś by trafiła
Tak wiec dzisiaj robie rybe w sosie smietanowo-koperkowym z ziemniaczkamija robię tylko ogórkową, a tu takie rarytasy!
katsuyoshi, Evanlyn, kama005 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry dziewczynk!
no to sie zaczelo... mdlosci... tylko sie podnioslam i od razu toaleta ;( masakra.. i ten bol piersi.. u was tez tak ?
ale mam ochote na rosolek... !!!
a czasu brak bo za pol godziny musze wyjsc do pracy. Znow godzine predzej. Nie mam juz sil ;(katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:dzien dobry dziewczynk!
no to sie zaczelo... mdlosci... tylko sie podnioslam i od razu toaleta ;( masakra.. i ten bol piersi.. u was tez tak ?
a czasu brak bo za pol godziny musze wyjsc do pracy. Znow godzine predzej. Nie mam juz sil ;(
Z tymi mdlosciami chcesz isc do pracy? w jaki sposób? skoro nie mozesz sie podniesc bo lecisz od razu do wc.
No ja rosołek mialam 2 dni temuEvanlyn, madziarella88 lubią tę wiadomość
-
musze isc. Co mam zrobic. W pracy jeszcze nic nie wiedza...
zjadlam teraz troche moze bedzie lepiej. Mam nadzieje.
ugotuje rosolek jak wroce z pracy. najwyzej bede siedziec do 1 w nocy :p
trzymajcie kciuki zebym ten dzien przezyla.
lece. odezwe sie pozniej.
milego wtorku ;*
Evanlyn, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
madziarella88 wrote:dzien dobry dziewczynk!
a czasu brak bo za pol godziny musze wyjsc do pracy. Znow godzine predzej. Nie mam juz sil ;(madziarella88 lubi tę wiadomość
-
madziarella88 wrote:musze isc. Co mam zrobic. W pracy jeszcze nic nie wiedza...
zjadlam teraz troche moze bedzie lepiej. Mam nadzieje.
ugotuje rosolek jak wroce z pracy. najwyzej bede siedziec do 1 w nocy :p
trzymajcie kciuki zebym ten dzien przezyla.
lece. odezwe sie pozniej.
milego wtorku ;*żeby Ci szybko przeszła ta niedyspozycja