Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgnieś wrote:Cześć Moje Misie kolorowe
Ja dzis juz po pracy Czuje sie bardzo dobrze wręcz wyśmienicie NIc mi nie dolega
Dziś na objad robię Mężowi rekina(którego sam złowił i ja go jeść nie będę bo nie chce ryzykować a nawet go nie lubie) i dla urozmaicenia drugi obiad chińskie Oczywiście jeszcze mam rosołek został mi z dnia poprzedniegoEvanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:rekina to gdzie on go łowił
W morzu jego nazwa rekin psi mierzył zaledwie 96cm
My mieszkamy w Norwegi i ludzie tu od czasu do czasu załawiają rekiny. Ale spokojnie ten rekin nie jak z telewizji który mierzy kilka metrów.katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnieś wrote:W morzu jego nazwa rekin psi mierzył zaledwie 96cm
My mieszkamy w Norwegi i ludzie tu od czasu do czasu załawiają rekiny. Ale spokojnie ten rekin nie jak z telewizji który mierzy kilka metrów.
A tak ogólnie to ja w Norwegi jest?Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:pierwszy raz slysze o taki rekinku
A tak ogólnie to ja w Norwegi jest?
Ja tez pierwszy raz słyszałam do czasu jak mi do domu nie przyniósł
W Norwegi jak jest hmmm dla mnie to codzienność, Ale sa tu piękne fiordy,bardzo ludzie sa dla siebie pomocni, mili,uprzejmi,kulturalni. Na drogach jest spokojnie ludzie sobie zawsze ustępuja miejsca, na pasach dla pieszych nie trzeba czekac 30 min zanim sie przejdzie na druga strone,tu jest taka zasada że jak człowiek chce przejść na druga strone to ma pierwszeństwo i auta musza sie natychmiast zatrzymać
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
kas91 wrote:Wiecie co dziewczyny albo mam juz jakies omamy albo u mnie tez pojawił sie delikatnie różowy śluz przy podcieraniu.... Boże błagam aby to nie było nic groźnego.... ;(
zwróc uwage czy to z pochwy czy odbytu.. bo to istotneEvanlyn lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
katsuyoshi wrote:dostalac krew? czy jak mam to rozumiec
-
kas91 wrote:Wiecie co dziewczyny albo mam juz jakies omamy albo u mnie tez pojawił sie delikatnie różowy śluz przy podcieraniu.... Boże błagam aby to nie było nic groźnego.... ;(
-
To tyle dobrze, że nic tam dzisiaj nie zaobserwowałaś... mam nadzieję, że ja już też nic niepokojącego u siebie nie zobaczę... ehh. Ale doła takiego złapałam, że szok.. ;/ jeszcze mojego nie ma przy mnie to w ogóle... do tyłka dziś jestem... chce mi się tak ryczeć że szkoda gadac..
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
kas91 wrote:To tyle dobrze, że nic tam dzisiaj nie zaobserwowałaś... mam nadzieję, że ja już też nic niepokojącego u siebie nie zobaczę... ehh. Ale doła takiego złapałam, że szok.. ;/ jeszcze mojego nie ma przy mnie to w ogóle... do tyłka dziś jestem... chce mi się tak ryczeć że szkoda gadac..
-
nick nieaktualny