Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTalusia wrote:Aa bo ja nie wiem skad mam go wziosc i jak wstawic:D
Według belly dzis 8tydzien (7dni +0dni) . Mysle ze to prawidlowa data.. bo tamtej gin stwierdził wtedy ze to 3/4...; /,
Evanlyn, Talusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Jak robiłam bete w piątek to jest sens robić jutro czy poczekać do przyszłego tygodnia? U nas grosze kosztuje (20 zł) to co mi szkodzi a przynajmniej spokojna będę
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Myślisz? lubię być całkowicie pewna a ta w poniedziałek mnie nie uspokoiła za bardzo...
gin mowi ze rozwija sie prawidlowo a ty siedzisz i sie zamartwiasz.Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:haha matko trzymajcie mnie
wam by gwiazdka z nieba nie starczyla
jak juz musicie to róbcie jesli to ma was uspokoicWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 10:23
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Mam nadzieję że uspokoi beta to przy okazji bo robię grupę krwi jutro to powiem żeby na bete popatrzyli jak juz mają moją krew...
Evanlyn, Edka lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Kobiety robią ciagle tą bete a pozniej sie ino niepotrzebnie nią stresują ja nie wiem po co sobie sprawiac stres znajać zycie i tak ona cie nie uspokoi
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Ostatnio uspokoiła i przez nią wypisałam się ze szpitala na własne żądanie
jednak dobrze je tak pozno mam ta wizyte u poloznejEvanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:no ja mysle ze tak bedzie a nie ze przez cala ciaze bedziesz sie tak stresowac
jednak dobrze je tak pozno mam ta wizyte u poloznej
Mój M to wariat chciałam iść dzisiaj po wypis do szpitala to na mnie nakrzyczał czy muszę tyle łazić a nie siedzieć na d*** teraz to mogę tylko na uczelnie i chałupa wczoraj jak była u koleżanki to to samo dlaczego nie leże w domu jak mogę kochany jestkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:No gdybyś kilka niemiłych informacji usłyszała na temat swojego maleństwa też byś co chwile foxowała i chciała go kontrolować
Mój M to wariat chciałam iść dzisiaj po wypis do szpitala to na mnie nakrzyczał czy muszę tyle łazić a nie siedzieć na d*** teraz to mogę tylko na uczelnie i chałupa wczoraj jak była u koleżanki to to samo dlaczego nie leże w domu jak mogę kochany jest
Powinnas duzo odpoczywac a nie jakbys miala robaki w tylku ciagle latac.
Możliwe ze jestes na etapie ciażowej rozpierającej cie energi w takim przypadki zrozumiale jest to ze chcesz ciagle cos robic i chodzic wszedzie
No wiesz jak juz nie raz pisalam tutaj nie uznaja ciazy wczesniej wiec i tak wczesniej moglabym se marzyc o czym kolwiek i o jakiejkolwiek informacji wiec nie mialabym czym sie stresowac
kolejna sprawa zastanawiam sie czy trafie do tej samej poloznej bo tam sa tylko 3 a 2 z nich poznalam bo najpierw prowadzila mnie jedna ale ona zaciazyla i przezucila mnie do drugiej ktora mnie prowadzila do konca bardzo mila babka a ze u mnie z jezykiem kulawo to pokazywala mi duzo rzeczy rekoma a jak trzeba bylo porozmawiac to zadzwonila po tlumacza i na glosnomówiacym mielismy tlumacza ktory mowil mi co polozna mowi a poloznej co mowie ja
bylo slonce i sie zmyło
EDIT : ZNOWU SIE POJAWIŁO ALE TERAZ POJAWILY SIE CHMURY I BEDZIE TAK ZANIKAC ABYLO BEZCHMURNE NIEBO....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 10:40
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:i ma racje
Powinnas duzo odpoczywac a nie jakbys miala robaki w tylku ciagle latac.
Możliwe ze jestes na etapie ciażowej rozpierającej cie energi w takim przypadki zrozumiale jest to ze chcesz ciagle cos robic i chodzic wszedzie
No wiesz jak juz nie raz pisalam tutaj nie uznaja ciazy wczesniej wiec i tak wczesniej moglabym se marzyc o czym kolwiek i o jakiejkolwiek informacji wiec nie mialabym czym sie stresowac
kolejna sprawa zastanawiam sie czy trafie do tej samej poloznej bo tam sa tylko 3 a 2 z nich poznalam bo najpierw prowadzila mnie jedna ale ona zaciazyla i przezucila mnie do drugiej ktora mnie prowadzila do konca bardzo mila babka a ze u mnie z jezykiem kulawo to pokazywala mi duzo rzeczy rekoma a jak trzeba bylo porozmawiac to zadzwonila po tlumacza i na glosnomówiacym mielismy tlumacza ktory mowil mi co polozna mowi a poloznej co mowie ja
bylo slonce i sie zmyło
EDIT : ZNOWU SIE POJAWIŁO ALE TERAZ POJAWILY SIE CHMURY I BEDZIE TAK ZANIKAC ABYLO BEZCHMURNE NIEBO....
Zła jestem na ten szpital bo gdybym do niego nie trafiła to nawet bym nie wiedziała że torbiel mam i żyłabym sobie w błogiej nieświadomości bo planowałam zapisać się dopiero w 7. tygodniu pod koniec listopada na pierwszą ciążową wizytę, mniej więcej tak jak teraz mam zaplanowaną... No ale może akurat szybciej się wchłonie jak zaczęłam szybko brać luteinę...
Fajnie by było gdybyś trafiła do tej samej zawsze to znajoma twarz i bardziej się ufa zwłaszcza jak była miła i uprzejmakatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:No strasznie mnie nosi odkąd brzuch mnie przestał boleć...
Zła jestem na ten szpital bo gdybym do niego nie trafiła to nawet bym nie wiedziała że torbiel mam i żyłabym sobie w błogiej nieświadomości bo planowałam zapisać się dopiero w 7. tygodniu pod koniec listopada na pierwszą ciążową wizytę, mniej więcej tak jak teraz mam zaplanowaną... No ale może akurat szybciej się wchłonie jak zaczęłam szybko brać luteinę...
Fajnie by było gdybyś trafiła do tej samej zawsze to znajoma twarz i bardziej się ufa zwłaszcza jak była miła i uprzejmaEvanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:U mnie od rana było piękne słoneczko a teraz taka czarna chmura i lekki deszczyk i tak fajnie przecina niebo
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:hej !
u mnie dzis jakis dupny dzien.. mdli mnie, humor nie dopisuje a w dodatku mala klotnia z moim ;/
eh.. ide sie ogarnac i zmykam.
mam nadzieje ze u was troche lepiej :*
u mnie troche lepiej niz wczoraj bo nie wiem czemu ale po obiedzie jakos zle sie poczułam i tak cały wieczór dzisiaj juz lepiej . Moze zaczynają sie umnei mdlosci pomalu i stad taka reakcja wczorajsza organizmu.
-
Ja na 15 do roboty.
Teraz musze wyslac projekt poprawiony naszego nowego mieszkanka.
Wrocila od dentysty zmaltretowana
Evanlyn ty sie tak nie denerwuj bo to szkodzi maleństwu. I tak co ma być to będzie, więc spokojnie. Oczywiście robimy zawsze tyle ile możemy dla naszych fasolek a ona zobacz a to mdlosci a to zmeczenie. Tez mi biznes ale to wszystko po to by poyem spotkac sie z najwiekszym wyczekiwanym cudemEvanlyn lubi tę wiadomość