X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Lipcowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talusia wrote:
    Aa bo ja nie wiem skad mam go wziosc i jak wstawic:D

Według belly dzis 8tydzien (7dni +0dni) . Mysle ze to prawidlowa data.. bo tamtej gin stwierdził wtedy ze to 3/4...; /,
    https://www.suwaczki.com/

Evanlyn, Talusia lubią tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak robiłam bete w piątek to jest sens robić jutro czy poczekać do przyszłego tygodnia? U nas grosze kosztuje (20 zł) to co mi szkodzi a przynajmniej spokojna będę :)

katsuyoshi lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Jak robiłam bete w piątek to jest sens robić jutro czy poczekać do przyszłego tygodnia? U nas grosze kosztuje (20 zł) to co mi szkodzi a przynajmniej spokojna będę :)
    nie potrzebna jest ci teraz beta :D a nie masz czym sie martwic dzidzia rosnie

Evanlyn lubi tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    nie potrzebna jest ci teraz beta :D a nie masz czym sie martwic dzidzia rosnie
    Myślisz? lubię być całkowicie pewna a ta w poniedziałek mnie nie uspokoiła za bardzo...

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Myślisz? lubię być całkowicie pewna a ta w poniedziałek mnie nie uspokoiła za bardzo...
    boze dziewczyno jakie ty dowody jeszcze chcesz? :D
    gin mowi ze rozwija sie prawidlowo a ty siedzisz i sie zamartwiasz.

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    boze dziewczyno jakie ty dowody jeszcze chcesz? :D
    gin mowi ze rozwija sie prawidlowo a ty siedzisz i sie zamartwiasz.
    I tak pójdę na tą bete :P M każe :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    I tak pójdę na tą bete :P M każe :D
    haha matko trzymajcie mnie :D
    wam by gwiazdka z nieba nie starczyla :D
    jak juz musicie to róbcie jesli to ma was uspokoic :D

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    haha matko trzymajcie mnie :D
    wam by gwiazdka z nieba nie starczyla :D
    jak juz musicie to róbcie jesli to ma was uspokoic :D
    Mam nadzieję że uspokoi :) beta to przy okazji bo robię grupę krwi jutro to powiem żeby na bete popatrzyli jak juz mają moją krew...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 10:23

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Mam nadzieję że uspokoi :) beta to przy okazji bo robię grupę krwi jutro to powiem żeby na bete popatrzyli jak juz mają moją krew...
    Kobiety robią ciagle tą bete a pozniej sie ino niepotrzebnie nią stresują ja nie wiem po co sobie sprawiac stres :D znajać zycie i tak ona cie nie uspokoi :D

Evanlyn, Edka lubią tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Kobiety robią ciagle tą bete a pozniej sie ino niepotrzebnie nią stresują ja nie wiem po co sobie sprawiac stres :D znajać zycie i tak ona cie nie uspokoi :D
    Ostatnio uspokoiła i przez nią wypisałam się ze szpitala na własne żądanie :)

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Ostatnio uspokoiła i przez nią wypisałam się ze szpitala na własne żądanie :)
    no ja mysle ze tak bedzie a nie ze przez cala ciaze bedziesz sie tak stresowac :D
    jednak dobrze je tak pozno mam ta wizyte u poloznej :D

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    no ja mysle ze tak bedzie a nie ze przez cala ciaze bedziesz sie tak stresowac :D
    jednak dobrze je tak pozno mam ta wizyte u poloznej :D
    No gdybyś kilka niemiłych informacji usłyszała na temat swojego maleństwa też byś co chwile foxowała i chciała go kontrolować :)

Mój M to wariat :D chciałam iść dzisiaj po wypis do szpitala to na mnie nakrzyczał czy muszę tyle łazić a nie siedzieć na d*** :P teraz to mogę tylko na uczelnie i chałupa :D wczoraj jak była u koleżanki to to samo dlaczego nie leże w domu jak mogę :D kochany jest :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    No gdybyś kilka niemiłych informacji usłyszała na temat swojego maleństwa też byś co chwile foxowała i chciała go kontrolować :)

Mój M to wariat :D chciałam iść dzisiaj po wypis do szpitala to na mnie nakrzyczał czy muszę tyle łazić a nie siedzieć na d*** :P teraz to mogę tylko na uczelnie i chałupa :D wczoraj jak była u koleżanki to to samo dlaczego nie leże w domu jak mogę :D kochany jest :D
    i ma racje :)
    Powinnas duzo odpoczywac a nie jakbys miala robaki w tylku ciagle latac.
    Możliwe ze jestes na etapie ciażowej rozpierającej cie energi w takim przypadki zrozumiale jest to ze chcesz ciagle cos robic i chodzic wszedzie :D

No wiesz jak juz nie raz pisalam tutaj nie uznaja ciazy wczesniej wiec i tak wczesniej moglabym se marzyc o czym kolwiek i o jakiejkolwiek informacji wiec nie mialabym czym sie stresowac ;)

kolejna sprawa zastanawiam sie czy trafie do tej samej poloznej :D bo tam sa tylko 3 a 2 z nich poznalam bo najpierw prowadzila mnie jedna ale ona zaciazyla i przezucila mnie do drugiej ktora mnie prowadzila do konca bardzo mila babka a ze u mnie z jezykiem kulawo to pokazywala mi duzo rzeczy rekoma a jak trzeba bylo porozmawiac to zadzwonila po tlumacza i na glosnomówiacym mielismy tlumacza ktory mowil mi co polozna mowi a poloznej co mowie ja :)

bylo slonce i sie zmyło :/

EDIT : ZNOWU SIE POJAWIŁO :D ALE TERAZ POJAWILY SIE CHMURY I BEDZIE TAK ZANIKAC ABYLO BEZCHMURNE NIEBO....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 10:40

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    i ma racje :)
    Powinnas duzo odpoczywac a nie jakbys miala robaki w tylku ciagle latac.
    Możliwe ze jestes na etapie ciażowej rozpierającej cie energi w takim przypadki zrozumiale jest to ze chcesz ciagle cos robic i chodzic wszedzie :D

No wiesz jak juz nie raz pisalam tutaj nie uznaja ciazy wczesniej wiec i tak wczesniej moglabym se marzyc o czym kolwiek i o jakiejkolwiek informacji wiec nie mialabym czym sie stresowac ;)

kolejna sprawa zastanawiam sie czy trafie do tej samej poloznej :D bo tam sa tylko 3 a 2 z nich poznalam bo najpierw prowadzila mnie jedna ale ona zaciazyla i przezucila mnie do drugiej ktora mnie prowadzila do konca bardzo mila babka a ze u mnie z jezykiem kulawo to pokazywala mi duzo rzeczy rekoma a jak trzeba bylo porozmawiac to zadzwonila po tlumacza i na glosnomówiacym mielismy tlumacza ktory mowil mi co polozna mowi a poloznej co mowie ja :)

bylo slonce i sie zmyło :/

EDIT : ZNOWU SIE POJAWIŁO :D ALE TERAZ POJAWILY SIE CHMURY I BEDZIE TAK ZANIKAC ABYLO BEZCHMURNE NIEBO....
    No strasznie mnie nosi odkąd brzuch mnie przestał boleć...
    Zła jestem na ten szpital bo gdybym do niego nie trafiła to nawet bym nie wiedziała że torbiel mam i żyłabym sobie w błogiej nieświadomości bo planowałam zapisać się dopiero w 7. tygodniu pod koniec listopada na pierwszą ciążową wizytę, mniej więcej tak jak teraz mam zaplanowaną... No ale może akurat szybciej się wchłonie jak zaczęłam szybko brać luteinę...

Fajnie by było gdybyś trafiła do tej samej :) zawsze to znajoma twarz i bardziej się ufa zwłaszcza jak była miła i uprzejma :)

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie od rana było piękne słoneczko a teraz taka czarna chmura i lekki deszczyk i tak fajnie przecina niebo :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    No strasznie mnie nosi odkąd brzuch mnie przestał boleć...
    Zła jestem na ten szpital bo gdybym do niego nie trafiła to nawet bym nie wiedziała że torbiel mam i żyłabym sobie w błogiej nieświadomości bo planowałam zapisać się dopiero w 7. tygodniu pod koniec listopada na pierwszą ciążową wizytę, mniej więcej tak jak teraz mam zaplanowaną... No ale może akurat szybciej się wchłonie jak zaczęłam szybko brać luteinę...

Fajnie by było gdybyś trafiła do tej samej :) zawsze to znajoma twarz i bardziej się ufa zwłaszcza jak była miła i uprzejma :)
    sie zobaczy :D ciekawa jestem jaką mine by zrobiła :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    U mnie od rana było piękne słoneczko a teraz taka czarna chmura i lekki deszczyk i tak fajnie przecina niebo :D
    u mnie tez chyba bedzie padac coraz mniej slonca teraz chyba juz sie nie pokaze bo tyle nagle chmur i ciemniejsze juz tak szaro sie zrobilo eh... a chcialam isc na spacer z malym i moze jakis dres sobie kupic bo moje jeansy są troche w pasie za bardzo obcisle a nie chce sciskac malenstwa.

• madziarella88 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej !
    u mnie dzis jakis dupny dzien.. mdli mnie, humor nie dopisuje a w dodatku mala klotnia z moim ;/
    eh.. ide sie ogarnac i zmykam.
    mam nadzieje ze u was troche lepiej :*

5b09mg7y1fm9q2ki.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziarella88 wrote:
    hej !
    u mnie dzis jakis dupny dzien.. mdli mnie, humor nie dopisuje a w dodatku mala klotnia z moim ;/
    eh.. ide sie ogarnac i zmykam.
    mam nadzieje ze u was troche lepiej :*
    uu a o co sie pokłóciłas?
    u mnie troche lepiej niz wczoraj bo nie wiem czemu ale po obiedzie jakos zle sie poczułam i tak cały wieczór dzisiaj juz lepiej . Moze zaczynają sie umnei mdlosci pomalu i stad taka reakcja wczorajsza organizmu.

• kama005 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na 15 do roboty.

Teraz musze wyslac projekt poprawiony naszego nowego mieszkanka.

Wrocila od dentysty zmaltretowana :D

Evanlyn ty sie tak nie denerwuj bo to szkodzi maleństwu. I tak co ma być to będzie, więc spokojnie. Oczywiście robimy zawsze tyle ile możemy dla naszych fasolek a ona zobacz a to mdlosci a to zmeczenie. Tez mi biznes :D ale to wszystko po to by poyem spotkac sie z najwiekszym wyczekiwanym cudem ;)

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
‹‹ 40 41 42 43 44 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ