Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ada89 wrote:Witajcie Po 5 miesiącach starań po poronieniu dzisiaj w dniu spodziewanej miesiączki ujrzałam dwie kreski. Nie wiem czy więcej we mnie radości czy obaw... Nie chce, żeby skończyło się tak jak wcześniej. Nie chcę też od razu lecieć do lekarza. Wstrzymam się tydzien/połtora i zobacze jak sytuacja się rozwinie. Poprzednia ciąża skończyła się bardzo szybko...
-
kama005 wrote:Ja na 15 do roboty.
Teraz musze wyslac projekt poprawiony naszego nowego mieszkanka.
Wrocila od dentysty zmaltretowana
Evanlyn ty sie tak nie denerwuj bo to szkodzi maleństwu. I tak co ma być to będzie, więc spokojnie. Oczywiście robimy zawsze tyle ile możemy dla naszych fasolek a ona zobacz a to mdlosci a to zmeczenie. Tez mi biznes ale to wszystko po to by poyem spotkac sie z najwiekszym wyczekiwanym cudem
-
Talusia wrote:ahah moja mam to nawet widzi raczki :d hahaha
ciesze,sie ze jest okej
a jak wstawiamy tu zdj normalnie ?tak by były bez linka?
-
nick nieaktualnyTalusia wrote:A więc.... JEST DOBRZE!!
Serduszko widziałam! Taką mała gwiazdeczkę na tle,i biło bardzo ładnie!
Termin mam na 10.07.2016 także,bella troszkę sie o te 3 dni opóźniła..
i 7tydz ciąży
Dostałam luteine 50 pod język,ale tu jest problem, bo nie pamiętam czy 1x dziennie, czy 2x dziennie, bo na recepcje było napisane,ze raz.., wiec wsumie mam dziure..?
Dostałam również, zaświadczenie zeby praca moja była lekka ,z zmiana stanowsika,ale tu jest problem.. bo nie da rady zmienić mi stanowiska ... wiec myśle o zwykłym l4,bo powiedział,ze jak najbardziej moge iść.
Jak mogę tu zdj wstawić by pokazać Wam dzidzie?! Bo ja nie wiem
aaa,ale się ciesze!!!!!!!!
a zdjecie wstawic mozesz przez program
http://ifotos.pl/
i wrzucasz nam linka potemEvanlyn, Talusia lubią tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Myślę ginekolog wie najlepiej i jak mówił że jest super to tak jest a to jest wielkość pęcherzyka czy zarodka? bo ja się nie znam tak i pytam
mówił,ze zarodka takze ze rosnie chyba dobrze?:p ja to w szoku jestem ;pEvanlyn lubi tę wiadomość