Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:No i pięknie kolejne serduszko
a zdjecie wstawic mozesz przez program
http://ifotos.pl/
i wrzucasz nam linka potem
tam wstawiłam pozniej gdzies zdj w linku
ale sie ciesze!!Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Ok.
Tak wiec wszystkie nowe dziewczyny które do nas dołączyły poprosze napisac mi przewidywany termin porodu gdyż musze wpisac was na liste
to prosze,zmien mi , bo dokotr powiedział ze 10 lipiec;)katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ada89 wrote:Witajcie Po 5 miesiącach starań po poronieniu dzisiaj w dniu spodziewanej miesiączki ujrzałam dwie kreski. Nie wiem czy więcej we mnie radości czy obaw... Nie chce, żeby skończyło się tak jak wcześniej. Nie chcę też od razu lecieć do lekarza. Wstrzymam się tydzien/połtora i zobacze jak sytuacja się rozwinie. Poprzednia ciąża skończyła się bardzo szybko...
Tez jestem 2 miesiace po poronieniu ciaza nacieszylam sie wtedy moze z tydzien.
Mam mega obawy ale i sie ciesze i jestwm dobrej mysli...
Przepraszam ale czy kierowcy dzisiaj to mozgi w domu pozostawiali czy o co biega bo chaos na drogach jest niesamowity -
Puk, puk, witam się nieśmiało i macham do Was łapką z pozdrowieniami
czy wpuścicie nie-brzuchatkę w swoje progi? może się jakoś od Was zarażę
pozdrawiam Was wszystkie i życzę zdrowych, spokojnych i radosnych ciąż!katsuyoshi, Evanlyn, Agaax, madziarella88 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyVesper wrote:Puk, puk, witam się nieśmiało i macham do Was łapką z pozdrowieniami
pozdrawiam Was wszystkie i życzę zdrowych, spokojnych i radosnych ciąż!Vesper lubi tę wiadomość
-
Hej! Witam wszystkie nowe dziewczyny, a stałe ściskam!
Talusia, super zdjęcie! Fajnie, że wizyta się udała, zazdroszę, że już usłyszałaś serduszko, ja dopiero we wtorek
Dziś mam dobry dzień, 0 objawów, dużo energii, a w dodatku przyszły mi kosmetyki z allegro i się jaram jak dziecko
Też macie wzdęty brzuch ? Przed ciążą lekko mi odstawał, a teraz... mam tak wzdęty, że masakra nawet wciągnąć się nie da i wyglądam na 4 miesiąc Musze chyba regularniej jeść w mniejszych porcjach
Talusia lubi tę wiadomość
-
Vesper wrote:Puk, puk, witam się nieśmiało i macham do Was łapką z pozdrowieniami
pozdrawiam Was wszystkie i życzę zdrowych, spokojnych i radosnych ciąż!Vesper lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Próbuje zarazić jedna dziewczyna weszła na mój wykres kiedyś i zrobiła "a psik" i chyba podziałało
Evanlyn lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
kama005 wrote:Tez jestem 2 miesiace po poronieniu ciaza nacieszylam sie wtedy moze z tydzien.
Mam mega obawy ale i sie ciesze i jestwm dobrej mysli...
Przepraszam ale czy kierowcy dzisiaj to mozgi w domu pozostawiali czy o co biega bo chaos na drogach jest niesamowity
A bierzesz teraz duphaston lub luteine?06.2015 - poronienie
-
Agaax wrote:Hej! Witam wszystkie nowe dziewczyny, a stałe ściskam!
Talusia, super zdjęcie! Fajnie, że wizyta się udała, zazdroszę, że już usłyszałaś serduszko, ja dopiero we wtorek
Dziś mam dobry dzień, 0 objawów, dużo energii, a w dodatku przyszły mi kosmetyki z allegro i się jaram jak dziecko
Też macie wzdęty brzuch ? Przed ciążą lekko mi odstawał, a teraz... mam tak wzdęty, że masakra nawet wciągnąć się nie da i wyglądam na 4 miesiąc Musze chyba regularniej jeść w mniejszych porcjach
Ja też idę we wtorek z nadzieją na usłyszeniu serduszka .
Co do brzuszka to mam również taki wzdęty, że wszyscy się mnie pytają czy jestem w ciąży (jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy, czekamy do wtorku).
Albo po prostu za dużo wcinamAgaax lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny