Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mniej wiecej nadrobiłam.
Zjadłam powiedzmy że kolacyjkę - brukselki gotowane z bułką tartą po połowie myślalam że rzygnę i nie zjadłam wszystkiego.
Evanlyn ciesze sie ze juz wszystko ok przy aplikacji lutki
Kas91 spokojnie. Na lewno wszystko jest ok. Teraz ostatnie co jest Ci potrzebne to nerwy. Usmiechnij sie i mysl pozytywnie
Izka ja mam wrazenie ze mnoe troche wzdelo ale moze to tylko wrazenke albo tak przytyłam ostatnio
Dzisiaj jak wracal z zakupami no nie byly jakies ciezke tak mnie zaczelo kluc w podbrzuszu ze o kezu. Zaczelam sie martwic ale mam nadzieje ze wszystko ok.
Tez tak mavie ze jak lezycie to piersi bola mniej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 22:40
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczor dziewczynki.
Dopiero teraz pisze,bo w pracy bylam od 13.i zanim sie zgarnelam to po 23bylo,a po 22 w domu bylam..
Dzis ost dzien w pracy!! tzn lixze na l4 :)Jutro ginekolog modle sie by bylo wszystko okej!!
katsuyoshi, Evanlyn, Izka_K, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczeta!
przezylam dzien w pracy. raz mnie zemdlilo keszcze w pracy i raz wracajac do domu. Tragedii nie ma ;p zeby bylo smieszniej zaproponowali mi stanowisko zastepcy kierownika zmiany jaki los jest czasem zlosliwy :p ale w zwiazku z okolicznosciami propozycji nie przyjelam.. za duzy stres niestety..
mam nadzieje ze wam wieczorek minal spokojnie!
dobranoc !Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 01:27
katsuyoshi, Evanlyn, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Cześć wracam do normalnego życia i wybieram się dzisiaj na zajęcia żegnam też męża bo jedzie do Warszawy na dwa dni to będzie smutny wieczór
zorganizuj wieczorek dla siebie albo zapros kolezanke na herbatke ten wieczór można spedzic miłoEvanlyn lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Dokladnie. Wieczor dla Ciebie czasami sie takie wieczory przydają
W Warszawie szaro buro ale trochę słonecznie choć chmur coraz więcej. Temperatura taka w miarę
Ja mam dzisiaj w planach dentyste a potem na 15:00 do pracy. Ale wczesniej musze pojechac zostawic autko bo pozno koncze i z kolega sie zmienie wczesniejEvanlyn lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Dzis Nasz wielki dzień! Jak nigdy ciesze sie ze ide do ginekologa:) ha. I z o do faceta jeszczerze haha:)
Mam nadzieje,ze doktor odpowie na wszystkie mk o je pytanie, da mi zdj z usg i ze jest wszystko dobrze „ ide z Moim:)katsuyoshi, Evanlyn, Agaax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTalusia wrote:Dzień dobry:)
Dzis Nasz wielki dzień! Jak nigdy ciesze sie ze ide do ginekologa:) ha. I z o do faceta jeszczerze haha:)
Mam nadzieje,ze doktor odpowie na wszystkie mk o je pytanie, da mi zdj z usg i ze jest wszystko dobrze „ ide z Moim:)
Na która masz ?Talusia lubi tę wiadomość
-
Talusia wrote:Dzień dobry:)
Mam nadzieje,ze doktor odpowie na wszystkie mk o je pytanie, da mi zdj z usg i ze jest wszystko dobrze „ ide z Moim:)Talusia lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Super ja z moim też ostatnio byłam ale u nas to za wcześnie było żeby wszedł do środka do gabinetu
Ja go ciągnę bo jak bym z wrażenia mdlala to chociaz mnie uratuje:)
Ciesze sie a chce isc ze.mna ze bedzie mnie wspieraćEvanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTalusia wrote:Mam taka nadzieje,ze bedzie dobrze:) ze lekarz mnie u spokoi: )
Na 12stq:)Talusia, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysle ze sam ci powie co i jak ale jakby nie byl rozgadany to sama mozesz pytac np jakie jego zdanie witaminy brac,czy dobrze jes ułozone i prawidłowo rosnie jak na dane tygodnie, czy ma jakies przeciwskazania
Talusia, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:A który masz tydzień? bo nie masz suwaczka
Aa bo ja nie wiem skad mam go wziosc i jak wstawic:D
Według belly dzis 8tydzien (7dni +0dni) . Mysle ze to prawidlowa data.. bo tamtej gin stwierdził wtedy ze to 3/4...; /,katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:no to jaszcze masz sporo czasu ino wracaj od razu do domu z relacjami a nie ze bedziemy tutaj siedziec jak na szpilkach
Koniecznie dam znac!! i wstawia zdj z usg jak mi da:D wsumie bez usg nie wyjde:DEvanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:mysle ze sam ci powie co i jak ale jakby nie byl rozgadany to sama mozesz pytac np jakie jego zdanie witaminy brac,czy dobrze jes ułozone i prawidłowo rosnie jak na dane tygodnie, czy ma jakies przeciwskazania
Okej:)to sobie tez zapisze:) dziekuje:*Evanlyn lubi tę wiadomość