Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo nie wiem, przeciez w pracy może byc tak samo i w koncu zapytają co sie z tobą dzieją lub sami sie domysla.
No ja wstawiłam pranie a mój mały bawi sie miskami
Jezu jak mi sie nic nie chce ja nie wiem co mam ostatnio ...Evanlyn, madziarella88 lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:No nie wiem, przeciez w pracy może byc tak samo i w koncu zapytają co sie z tobą dzieją lub sami sie domysla.
No ja wstawiłam pranie a mój mały bawi sie miskami
Jezu jak mi sie nic nie chce ja nie wiem co mam ostatnio ...katsuyoshi, kas91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Ja chce sprzątać ale nie mogę się od forum oderwać
Jakby mi sie chciało
Ja nie musze bo mój jest taki że jak wie że nie mam dnia lub nie bardzo sie czuje to rozumie w ogole my zazwyczaj sprzatamy razem kiedy on ma wolne a tak to tylko naczynia raz dziennie pomyc trzeba i tyle w sumie.Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Boze sprzątac xD
Jakby mi sie chciało
Ja nie musze bo mój jest taki że jak wie że nie mam dnia lub nie bardzo sie czuje to rozumie w ogole my zazwyczaj sprzatamy razem kiedy on ma wolne a tak to tylko naczynia raz dziennie pomyc trzeba i tyle w sumie.katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Ja muszę sobie znaleźć zajęcie bo wariuje... Nie lubię jak M mi sprząta zawsze po nim poprawiam dyskretnie jak postawi coś gdzie mi nie pasuje
Evanlyn, kas91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaax wrote:Ogórkowa zrobiona, mama mi dała jeszcze sphagetti... z takim jedzeniem mogę iść do pracy! Tylko czy mi dadzą zjeść
Do wieczora!
Miłego dnia i oby szybko zleciało w pracyEvanlyn, Agaax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:No bo to jest smieszne co innego jakbysmy tam pisaly akurat z kims innym hahaha ale my piszemy ze sobą
To się nazywa rozdwojenie jaźniWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 12:22
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
ojacie...nadrobiłam, wczoraj zajęłam się obiadem, potem wrócił mąż, potem zakupy, potem film i było już bardzo późno, nawet nie wlazłam powiedzieć dobranoc. Dziś siedzę u mamy, czekam na pralkę nową, mają jej przywieźć, bo w niedzielę kupiła. Ja mam dziś wolne.
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Edka wrote:ojacie...nadrobiłam, wczoraj zajęłam się obiadem, potem wrócił mąż, potem zakupy, potem film i było już bardzo późno, nawet nie wlazłam powiedzieć dobranoc. Dziś siedzę u mamy, czekam na pralkę nową, mają jej przywieźć, bo w niedzielę kupiła. Ja mam dziś wolne.
A dobranoc to ja nie wiem kiedy ostatnio pisałam ja jestem taki człowiek bez kultury i zasypiam nawet nie wiem kiedy to nie mam szans ale dzień dobry pisze heheEdka, kas91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Moje Misie kolorowe
Ja dzis juz po pracy Czuje sie bardzo dobrze wręcz wyśmienicie NIc mi nie dolega
Dziś na objad robię Mężowi rekina(którego sam złowił i ja go jeść nie będę bo nie chce ryzykować a nawet go nie lubie) i dla urozmaicenia drugi obiad chińskie Oczywiście jeszcze mam rosołek został mi z dnia poprzedniegokatsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość