X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Lipcowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    I mama ma racje :) Mi niestety nikt nie mowil tego bo no ja nie mam w sumie rodziny ... no ale porodu sie nie balam a wiem ze z reguluły kobiety sie boją. Ale cos czuje ze teraz bede sie bala :D bo jednak juz wiem jak to jest. Ale i tak wytrwam bo wiem ze minie bol jak ujrze malenstwo :)
    Mały wlasnie zasnął a ja pieke sobie zapiekanke bo glodna jestem. :D
    No a ja nie wiem jak to jest nie mieć... Mam dużą rodzinę i dlatego chce stworzyć taką moim dzieciom :) cieżko jest objeździć tak sprawiedliwie wszystkich żeby każdego odwiedzić - to jest jedyny problem :P

Właściwie to mam drugi - szwagierka mieszka w UK i będzie planować niedługo urlop w PL. Chcemy żeby ona była chrzestną naszej Kruszynki a głupio tak wcześnie o tym mówić bo nie wiadomo co będzie z tym moim maleństwem.. I taki dylemat, czy mówić żeby bookowała termin w sierpniu czy dmuchać na zimne :/

katsuyoshi lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    No a ja nie wiem jak to jest nie mieć... Mam dużą rodzinę i dlatego chce stworzyć taką moim dzieciom :) cieżko jest objeździć tak sprawiedliwie wszystkich żeby każdego odwiedzić - to jest jedyny problem :P

Właściwie to mam drugi - szwagierka mieszka w UK i będzie planować niedługo urlop w PL. Chcemy żeby ona była chrzestną naszej Kruszynki a głupio tak wcześnie o tym mówić bo nie wiadomo co będzie z tym moim maleństwem.. I taki dylemat, czy mówić żeby bookowała termin w sierpniu czy dmuchać na zimne :/
    Ja bym jej powiedziała ze ma bugowac :)
    I przestan myslec ze moze byc cos nie tak !
    Wszystko bedzie dobrze koniec kropka. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 11:14

Evanlyn lubi tę wiadomość

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat ja Cie zamorduje!!! zrobiłas mi taka ochote na pierogi że chyba sobie szpinak ugotuje :D

katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    Kat ja Cie zamorduje!!! zrobiłas mi taka ochote na pierogi że chyba sobie szpinak ugotuje :D
    hahahaha kochana ale co ma szpinak do pierogów ? :D przeciez to zupelnie inaczej smakuje kurka :D

Oj tam nie moja wina :D
    To chcica twojej fasolki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 11:30

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym zjadła coś pysznego i coś bardzo kalorycznego :D wczoraj M mi kupił śledzie w śmietanie :P mmm niebo w gębie <3

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    A ja bym zjadła coś pysznego i coś bardzo kalorycznego :D wczoraj M mi kupił śledzie w śmietanie :P mmm niebo w gębie <3
    Mi mój kupił zapiekanki mialam ochote zjesc sobie z sosem czosnkowym domowej roboty :D i jedną na dzis zostawiłam co juz zjadlam też.
    Czeka mnie jeszcze pójscie do miasta po te grzyby a pogoda jako taka ale pewnie zimno jest.

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Mi mój kupił zapiekanki mialam ochote zjesc sobie z sosem czosnkowym domowej roboty :D i jedną na dzis zostawiłam co juz zjadlam też.
    Czeka mnie jeszcze pójscie do miasta po te grzyby a pogoda jako taka ale pewnie zimno jest.
    U nas mróz się trzyma. Kałuże do tej pory zamarznięte... nie Ruszam się z domu dalej dzisiaj ;0 jutro ma być gorzej 0 stopni a -10 odczuwalna. Ale cieszę się bo zarazków nie będzie to może nie zachoruje ;)

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    U nas mróz się trzyma. Kałuże do tej pory zamarznięte... nie Ruszam się z domu dalej dzisiaj ;0 jutro ma być gorzej 0 stopni a -10 odczuwalna. Ale cieszę się bo zarazków nie będzie to może nie zachoruje ;)
    mnie tam jakby gardo cos szwankowalo ale ciagle pije herbate z miodem i cytryna wiec licze ze przejdzie to bokiem. Musze kupic sobie jakąs czapke bo kurde ostatnio troche mnie zawiało taki wiatr byl a ja bez czapki.

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    mnie tam jakby gardo cos szwankowalo ale ciagle pije herbate z miodem i cytryna wiec licze ze przejdzie to bokiem. Musze kupic sobie jakąs czapke bo kurde ostatnio troche mnie zawiało taki wiatr byl a ja bez czapki.
    U mnie już opaska w pogotowiu ;) nie mam zamiaru ryzykować :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    U mnie już opaska w pogotowiu ;) nie mam zamiaru ryzykować :D
    No widzisz a ja chce czapke i tak sobie ubzdurałam ze musi byc taka z pomponkiem na górze i koniecznie biała :D nie wiem co mnie tak na to naszło kurde :D

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    No widzisz a ja chce czapke i tak sobie ubzdurałam ze musi byc taka z pomponkiem na górze i koniecznie biała :D nie wiem co mnie tak na to naszło kurde :D
    Pewnie to Fasolka Tobą dyryguje :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Pewnie to Fasolka Tobą dyryguje :D
    hahaha no nie wiem co ma fasolka do czapki ale no powiedzmy ze jest tak jak mówisz :D

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    hahaha no nie wiem co ma fasolka do czapki ale no powiedzmy ze jest tak jak mówisz :D
    Ma zachcianki w jedzeniu to może i upodobała sobie białą czapkę no co :D hahah

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Ma zachcianki w jedzeniu to może i upodobała sobie białą czapkę no co :D hahah
    hahahaha no wez mnie nie rozbrajaj bo jak tak pojdzie dalej to sobie bielizne upatrzy co? :D hahaha byłby jaja

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    hahahaha no wez mnie nie rozbrajaj bo jak tak pojdzie dalej to sobie bielizne upatrzy co? :D hahaha byłby jaja
    Bieliznę to prędzej mąż :D hehehe :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Bieliznę to prędzej mąż :D hehehe :D
    no nie wiem skoro tak od czapki zaczyna :D to kto to wie na czym skonczy haha :D

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe mam coś fajnego :D
    122400901_sxheawp.jpg

katsuyoshi, kas91, WrocławskaCiężaróweczka, Agaax, Stysia85 lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • WrocławskaCiężaróweczka Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki :)
    Czy wy również macie problem z bezsennością?
    Drugą noc z rzędu praktycznie nie przespana a jak uda mi się zamknąć oczy to po godzinie budzi mnie pełen pęcherz. Brrrrrr a w dzień zasypiam na stojąco.

• madziarella88 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to po wizycie ;)
    ciaza potwierdzona. widac pecherzyk i maly embrion ale jest jeszcze troszku za wczesnie na serduszko.. szkoda bo mialam nadzieje ze moze jednak cos dzis uslysze ..
    kolejna wizyta 9 grudnia.
    Mimo wszystko szczeliwa! mam foto mojej fasoleczki! ;)
    ide pracowac buziaki ;*

WrocławskaCiężaróweczka, Evanlyn, malika89, Edka, Stysia85 lubią tę wiadomość

5b09mg7y1fm9q2ki.png
  • WrocławskaCiężaróweczka Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia85 wrote:
    też tak mam, zaczeło się 3 dni przed tym jak się dowiedziałam o ciąży. Nadrabam w dzień i chodzę spać wcześnie wieczorem, a jak wstanę o 4 rano to np prasuję :)

No ja się właśnie staram nie kłaść w dzień by się nie przyzwyczaić i rozleniuchować.
    A może powinnam....

‹‹ 67 68 69 70 71 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ