Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa psa nie chce juz ponieważ nie wyobrażam sobie w obecnej sytuacji miec psa i latac z nim z 2 pietra na dwór z dwójką maluchów pod pachą W swoim życiu miałam bardzo dużo psów i mi wystarczy dlatego kupilismy te szczurki Zawsze marzyłam o szczurach ale w pl ojciec mi nie pozwalał bo mam malutką siostre a macocha sie bała takich zwierząt do tego w uk nie kupiłam sobie ponieważ koszt klatki jest spory w porównaniu do kupna samych szczurów dlatego kupilismy cos co jest podobne ciut mniejsze Kiedys miałam hodowle myszy ale skubane sie tak mnożyły ze na koncu bylo ich 100 szt robiły dzieci każde z każdym nie ważne ze ojciec i córka Miałam tez za mlodu zółwia mieso- żernego ja go nie lubialam balam sie bo skubany potrafil nawet za palec chwycic... kota tez mielismy bo siostra chciala a ja kotów nie lubie, moj tata z resztą tez nie, świnke morską tez mielismy pamietam ze brat ją dostał od kogos w spadku no i kilka chomików w domu tez przeleciało. takze ogólnie moglabym sporo tego wymieniać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 21:11
-
Wróciłam. Plamienie mogło być z małego krwiaczka, który mi sie zrobil i ktory powinien się wchłonąć. Na badaniu było czyściutko Dostałam zwolnienie na prawie miesiąc i duphaston i mam się oszczędzać. W pon mam wizyte na nfz u tego gin, wiec założy mi wtedy karte i zleci badania.
Uspokoiłam się trochękatsuyoshi, alloffkowa, Agaax, Edka lubią tę wiadomość
06.2015 - poronienie
-
nick nieaktualnyada89 wrote:Wróciłam. Plamienie mogło być z małego krwiaczka, który mi sie zrobil i ktory powinien się wchłonąć. Na badaniu było czyściutko Dostałam zwolnienie na prawie miesiąc i duphaston i mam się oszczędzać. W pon mam wizyte na nfz u tego gin, wiec założy mi wtedy karte i zleci badania.
Uspokoiłam się trochę
No i zwolnienie jak najbardziej Wykorzystaj i odpoczywaj ile tylko się da . -
nick nieaktualny
-
kas91 wrote:to tez jestes teraz nauczyciel stazysta? czy robisz juz awans wyzej skoro masz juz troche doswiadczenia?? ja właśnie słyszałam, że przepada i wszystko zaczynać od nowa trzeba..ja od grudnia chyba pojde na l4 zobacze...
ja robie mianowanego już i to 3 lata trwa, a prawo sie zmienilo ze w razie macierzynskiego nie przepada tylko sie zatrzymuje.. choc jak jest na rocznym stazyscie niewiem kurcze..katsuyoshi lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Ada na innym forum mam dwie kobietki które nawet nie plamiły ale konkretnie krwawiły od krwiaczka. Ale bezwzglednie leżały i on się wchłonął i z maluszkiem jest wszystko ok. Trzymaj sie kochana! i naprawde lez i sie nie ruszaj tylko do lodówki i do łazienki zero seksu tez narazie
katsuyoshi, alloffkowa lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualnyDzień Dobry dziewczyny.
Ada też polecam tobie leżeć i zrobić dokładnie tak jak pisze majeczka.
W koncu to jest ważniejsze niż wszystko inne.
Zobaczysz bedzie dobrze , wchłonie się jak tylko będziesz się stosować do zalecen.
Dbaj o siebie kochana.
A ja z synusiem i fasolką dopiero co wstasliśmy.
Zjedliśmy sobie po jogurciku i zrobiłam sobie herbate z miodem i cytrynką na rozgrzanie.. zimno jest że masakra jakaś.
Mój do pracy dziś i znowu 4 dni z rzedu będziemy widzieć się tylko wieczorem
Chcę robić dzisiaj bigos i wiekszą jego częśc zagotować w słoiki aby było na święta... wczoraj mój ukochany zrobił zakupy ale kurde zapomniał o grzybach i bede musiala leciec dziś w te zimno do miasta a już mialam nadzieje że ominie mnie te wyjscie eh...
Mam nadzieje że chociaż nie bedzie padać.
A jak tam u was u poranku?
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Cześć dziewczyny
Mam wrażenie że strasznie urosły mi boobsy wy też tak macie? myślałam że będę miała takie dopiero przed urodzeniem jak mleczko się nazbiera a bolą jak choleraEvanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Już mówił kiedyś że jest pod wrażeniem myślałam że to mi się wydaje a dzisiaj rano tak patrze i no kurde faktycznie są ogromne
Pociesze cie tylko tym ze nie dlugo bedziesz musiala kupic wiekszy rozmiar miseczekEvanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:to nic tylko sie cieszyc
Pociesze cie tylko tym ze nie dlugo bedziesz musiala kupic wiekszy rozmiar miseczek
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:dziendoberek
uciekam do lekarza. trzymajcie za mnie mocno kciuczki zeby wszystko bylo ok..
Daj znac jak już bedziesz po
Edka milej pracy.
Evanlyn no ja tez mam takie miekke po ostatniej ciazy i tez sztywne mnie juz tez drażnic zaczynająEvanlyn, madziarella88, Edka lubią tę wiadomość