Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
alloffkowa wrote:Nie badałam ale na testach zwróciłam uwagę że szybko się pokazały 2 tłuściochy, w poprzedniej ciąży tak nie miałam... I nawet żartowałam to tż że może bliźniaki
Evanlyn- mój ginekolog ma bardzo dobry nsprzęt dlatego dużo widać
hehe to ja mówiłam pierwsza o bliźniakach
Evanlyn lubi tę wiadomość
Bobitta
-
Dzisiaj wróciłam z pracy i zobaczyłam brzydki beżowo-brązowy śluz
Na godz 20 jade prywatnie do lekarza bo nie wytrzymam do przyszłego poniedziałku. Bardzo się boję, bo wcześniejsza ciąża tez zaczela się od takiego śluzu a zakonczyła na plamieniu, krwawieniu i poronieniu.
To dopiero 5 tydz 0 dni.
06.2015 - poronienie
-
ada89 wrote:Dzisiaj wróciłam z pracy i zobaczyłam brzydki beżowo-brązowy śluz
Na godz 20 jade prywatnie do lekarza bo nie wytrzymam do przyszłego poniedziałku. Bardzo się boję, bo wcześniejsza ciąża tez zaczela się od takiego śluzu a zakonczyła na plamieniu, krwawieniu i poronieniu.
To dopiero 5 tydz 0 dni.
W oczekiwaniu -
Dziewczyny, wszystko jest dobrze, widzialam bijące serduszko a nawet przez chwilę słyszałam je . Niesamowite uczucie! Ciągle mam przed oczami obraz z usg .
Teraz czeka mnie multum badań a następna wizyta przed świętamiMonia85, Edka, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWrocławskaCiężaróweczka wrote:Hej kochane mamusie
Czy mogę się do was dopisać? Piękne czerwone kreseczki ujrzałam w weekend. Nadal nie mogę w to uwierzyć. Termin na 25 lipca
Oczywiscie że możesz.
Zapisze cie na liste jak tylko skoncze oglądac film
No i gratuluje fasolki -
katsuyoshi wrote:Witaj w naszym gronie
Oczywiscie że możesz.
Zapisze cie na liste jak tylko skoncze oglądac film
No i gratuluje fasolki
Bardzo dziękuję
A co tam ciekawego oglądasz ja od paru dni nie mogę sobie miejsca znaleźć. Pstrykam po tych kanałach i szukam nawet sama nie wiem czego hahahkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWrocławskaCiężaróweczka wrote:Bardzo dziękuję
A co tam ciekawego oglądasz ja od paru dni nie mogę sobie miejsca znaleźć. Pstrykam po tych kanałach i szukam nawet sama nie wiem czego hahah
Ogólnie tv nie oglądam tylko synkowi muzyke lub bajki wł. Bo ja w UK mieszkam i mam angielską tv wiec polskie ogladam na lapkuEdka lubi tę wiadomość
-
Witam nowe,
a "stare" chce poinformować o tym, że mój pies sie zaczyna dziwnie zachowywać taki przytulak się zrobił od powrotu mojego. A jak idę się położyć to główkę kładzie na mój brzuch albo jak się kładę na boku to wpyha nos pod brzuch.
Myślicie, że zwierzaki czują zmiany ?katsuyoshi, WrocławskaCiężaróweczka, majeczka87 lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Witam nowe,
a "stare" chce poinformować o tym, że mój pies sie zaczyna dziwnie zachowywać taki przytulak się zrobił od powrotu mojego. A jak idę się położyć to główkę kładzie na mój brzuch albo jak się kładę na boku to wpyha nos pod brzuch.
Myślicie, że zwierzaki czują zmiany ?
Ja z synkiem tak mam , ostatnie tygodnie strasznie sie do mnie lepi,ciagle sie tuli i daje buziaki też mi sie wydaje że on cos czuje.Ostatnio położył mi glowe na brzuchu uchem jakby nadsluchiwał i tak lezal 10 min a potem dał buziaka.majeczka87 lubi tę wiadomość
-
Bobitta wrote:Witam nowe,
Myślicie, że zwierzaki czują zmiany ?
Moja świnka zachowuje się podobnie. Nie chce schodzić mi z brzucha, więc chyba coś w tym jestBobitta, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny