Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
alloffkowa wrote:Nie badałam ale na testach zwróciłam uwagę że szybko się pokazały 2 tłuściochy, w poprzedniej ciąży tak nie miałam... I nawet żartowałam to tż że może bliźniaki

Evanlyn- mój ginekolog ma bardzo dobry nsprzęt dlatego dużo widać
hehe
to ja mówiłam pierwsza o bliźniakach 
Evanlyn lubi tę wiadomość
Bobitta

-
Dzisiaj wróciłam z pracy i zobaczyłam brzydki beżowo-brązowy śluz

Na godz 20 jade prywatnie do lekarza bo nie wytrzymam do przyszłego poniedziałku. Bardzo się boję, bo wcześniejsza ciąża tez zaczela się od takiego śluzu a zakonczyła na plamieniu, krwawieniu i poronieniu.
To dopiero 5 tydz 0 dni.
06.2015 - poronienie

-
Ojej, trzymaj się mocmo, daj znać, napewno wszystko będzie dobrze :*ada89 wrote:Dzisiaj wróciłam z pracy i zobaczyłam brzydki beżowo-brązowy śluz

Na godz 20 jade prywatnie do lekarza bo nie wytrzymam do przyszłego poniedziałku. Bardzo się boję, bo wcześniejsza ciąża tez zaczela się od takiego śluzu a zakonczyła na plamieniu, krwawieniu i poronieniu.
To dopiero 5 tydz 0 dni.
W oczekiwaniu -
Dziewczyny, wszystko jest dobrze, widzialam bijące serduszko a nawet przez chwilę słyszałam je
. Niesamowite uczucie! Ciągle mam przed oczami obraz z usg
.
Teraz czeka mnie multum badań a następna wizyta przed świętami
Monia85, Edka, majeczka87 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyWitaj w naszym gronieWrocławskaCiężaróweczka wrote:Hej kochane mamusie

Czy mogę się do was dopisać? Piękne czerwone kreseczki ujrzałam w weekend. Nadal nie mogę w to uwierzyć. Termin na 25 lipca

Oczywiscie że możesz.
Zapisze cie na liste jak tylko skoncze oglądac film
No i gratuluje fasolki
-
katsuyoshi wrote:Witaj w naszym gronie

Oczywiscie że możesz.
Zapisze cie na liste jak tylko skoncze oglądac film
No i gratuluje fasolki
Bardzo dziękuję
A co tam ciekawego oglądasz ja od paru dni nie mogę sobie miejsca znaleźć. Pstrykam po tych kanałach i szukam nawet sama nie wiem czego hahah
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeraz oglądałam ukrytą prawde bo nowy odcinek akurat byłWrocławskaCiężaróweczka wrote:Bardzo dziękuję

A co tam ciekawego oglądasz ja od paru dni nie mogę sobie miejsca znaleźć. Pstrykam po tych kanałach i szukam nawet sama nie wiem czego hahah

Ogólnie tv nie oglądam tylko synkowi muzyke lub bajki wł. Bo ja w UK mieszkam i mam angielską tv wiec polskie ogladam na lapku
Edka lubi tę wiadomość
-
Witam nowe,
a "stare" chce poinformować o tym, że mój pies sie zaczyna dziwnie zachowywać
taki przytulak się zrobił od powrotu mojego. A jak idę się położyć to główkę kładzie na mój brzuch albo jak się kładę na boku to wpyha nos pod brzuch.
Myślicie, że zwierzaki czują zmiany ?
katsuyoshi, WrocławskaCiężaróweczka, majeczka87 lubią tę wiadomość
Bobitta

-
nick nieaktualnyOczywiscie że czują zmiany .Psy są z reguły bardzo mądre i duzo rzeczy czują.Bobitta wrote:Witam nowe,
taki przytulak się zrobił od powrotu mojego. A jak idę się położyć to główkę kładzie na mój brzuch albo jak się kładę na boku to wpyha nos pod brzuch.
Ja z synkiem tak mam , ostatnie tygodnie strasznie sie do mnie lepi,ciagle sie tuli i daje buziaki też mi sie wydaje że on cos czuje.Ostatnio położył mi glowe na brzuchu uchem jakby nadsluchiwał i tak lezal 10 min a potem dał buziaka.
majeczka87 lubi tę wiadomość
-
Bobitta wrote:Witam nowe,
Moja świnka zachowuje się podobnie. Nie chce schodzić mi z brzucha, więc chyba coś w tym jest
Bobitta, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

więc nie jest tak daleko heheh