Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie jem wiecej, ale w "normalnym" trybie trenowalam po 2 konie 3-4 razy w tyg plus fitness plus bieganie itp a teraz od poczatku listopada luz bo jezdzic konno nie moge a i z cwiczeniami bylo ciezko bo non stop spalam i chcialo mi sie wymiotowac i juz 2,5 kg wiecejKijanka
-
Ja za to dzisiaj szefowa dała mi wolne :D:D:D nadrabiam zaległości papierowe ale w domu co jest piękneeee , jak zobaczyłam dom po 3 dniach walki na paru frontach to ekhm czeka mnie dzisiaj duuużo sprzątania i obiad mężowi ugotuje i konie ogarnę ...
Dzisiaj obudziałam się o 02 w nocy wyspana hmmm... no i tak z boku na bok... obmyślałam plan na dzisiaj, odzyskuje moją dawną energie..Kijanka
-
Izka_K wrote:Mi też już się trochę przybrało, również całe życie walczę o nadprogramowymi kilogramami . Staram się teraz jeść zdrowo i chcę zacząć chodzić na długie spacery (chociaż pogoda nie sprzyja temu ), by choć trochę mieć ruchu jak nie można uprawiać intensywnie sportu
Miłego dnia
Cześć wszystkim
Przyznam, że ja też walcze z kilogramami. Przed zajściem ćwiczyła dzień w dzień i kilogram po kilogramie był mniej. A teraz kurde ciężko mi nawet na basenie pływać mimo to że chodze codziennie. Pamiętam jak moja mama z siostrami również szybko nabierała brzuszka i waga leciała ciągle w górę. Coś czuje, że ze mną będzie podobnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 09:33
-
WrocławskaCiężaróweczka wrote:Och ale Ci dobrze !
Miłego miłegokas91, Edka, Agaax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien Dobry dziewczyny.
Mam nadzieje ze dla was chociaz dobry....bo dla mnie nie
Dopiero co w sumie z synkiem wstalam bo zrobil pobudke o 4.
Niestety dopadł mnie dzis ostry ból gardła pobolewało mnie od kilku dni ale dzis to juz niezły ból
Niestety nie mam amolu i mój bedzie musial kupic jak wróci z pracy.
Póki co musze leczyc herbatą z cytryny i miodem.
Nie wiem czy bede się dzisiaj udzielać jakoś przez ten ból nic mi sie nie chce
Miłego dnia chociaz wam zycze -
Cześć!
Ostatnio tylko bym spała Mam L4 do niedzieli, potem 3 dni starego urlopu i zaczynam w przyszłym tyg pracę w nowym miejscu
Już mi dziś gin chciał dać L4 na miesiąc, ale niestety musiałam odmówić
Siedzę w domu 2 dni, a mąż już wykorzystuje to na maxa
Miłego wieczoru dziewczyny!majeczka87 lubi tę wiadomość
-
Agaax wrote:Cześć!
Ostatnio tylko bym spała Mam L4 do niedzieli, potem 3 dni starego urlopu i zaczynam w przyszłym tyg pracę w nowym miejscu
Już mi dziś gin chciał dać L4 na miesiąc, ale niestety musiałam odmówić
Siedzę w domu 2 dni, a mąż już wykorzystuje to na maxa
Miłego wieczoru dziewczyny!
No ja dzisiaj jednej dzień w domu zostałam zrobiłam pierogi, posprzątałam pranie ogranełam... wchodzi mąż do domu... z tekstem... hmmmmm dobrze że będziesz rok w domu ;PAgaax lubi tę wiadomość
Kijanka
-
Mam ptanko da Was laseczki czy na podstawowe badania czyli morfologia, RH, mocz, cytologia, przeciwciała, glukoza itd to co Belly mówi jako badania I trymestru, mogę dostać skierowanie czy to muszę zrobić odpłatnie sama.
Pytam, bo mam niedługo wizytę u nowego Gina i w razie czego od razu jego zapytam czy by mi nie wypisał. A jak nie to czy od rodzinnego dostanę jak powiem że jestem w ciąży ?Bobitta
-
Bobitta wrote:Mam ptanko da Was laseczki czy na podstawowe badania czyli morfologia, RH, mocz, cytologia, przeciwciała, glukoza itd to co Belly mówi jako badania I trymestru, mogę dostać skierowanie czy to muszę zrobić odpłatnie sama.
Pytam, bo mam niedługo wizytę u nowego Gina i w razie czego od razu jego zapytam czy by mi nie wypisał. A jak nie to czy od rodzinnego dostanę jak powiem że jestem w ciąży ?
Nie mam pojęcia, ja robie wszytko prywatnie....Kijanka
-
Bobitta wrote:Mam ptanko da Was laseczki czy na podstawowe badania czyli morfologia, RH, mocz, cytologia, przeciwciała, glukoza itd to co Belly mówi jako badania I trymestru, mogę dostać skierowanie czy to muszę zrobić odpłatnie sama.
Pytam, bo mam niedługo wizytę u nowego Gina i w razie czego od razu jego zapytam czy by mi nie wypisał. A jak nie to czy od rodzinnego dostanę jak powiem że jestem w ciąży ?
Ja chodzę prywatnie więc będę płaciła z własnej kieszeniBobitta lubi tę wiadomość
-
Pytam, bo mam niedługo wizytę u nowego Gina i w razie czego od razu jego zapytam czy by mi nie wypisał. A jak nie to czy od rodzinnego dostanę jak powiem że jestem w ciąży ?Bobitta lubi tę wiadomość
-
baby na mdłości sprobójcie magnez z wit b6, wit b6 pomaga na mdłosci. Wzięłam wczoraj wieczorem to dziś lepiej już jest oby sie tak trzymało cały dzien bo dziś mam mase rzeczy do zrobienia
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016