Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
majeczka87 wrote:baby na mdłości sprobójcie magnez z wit b6, wit b6 pomaga na mdłosci. Wzięłam wczoraj wieczorem to dziś lepiej już jest oby sie tak trzymało cały dzien bo dziś mam mase rzeczy do zrobienia
Mnie pomógł imbir z woda mineralną...
Kijanka
-
Monia85 wrote:A u mnie już trochę lepiej ze spaniem, wczoraj rozmawiałam o tym z lekarzem i powiedział żebym na siłę siedziała chociaż do 21 i nie oglądała telewizji przed snem. Za to dzisiaj miałam koszmary, bo no niby spoko, rozumiem, że serduszka jeszcze nie było, że najprawdopodobniej w sobotę będzie, tak nawet wynika z kalendarza internetowego, ale jakoś się zmartwiłam...
Ja tam bym nie pośpieszała i poczekała spokojnie też czekałam 3 tygodnie na kolejną wizytę która już w czwartek no ale ja taka jestem że lubię takie momenty spodziewam się usłyszeć serduszko, to będzie chyba 7 tydzień i 5 dzień i chce żeby ta chwila była wyjątkowa i wyczekana
-
hejka. ja tez od dwoch trzech dnoa zle spie.. budze sie co chwile, sny jakies durnowate.. masakra..
Monia85 jestesmy na tym samym etapie ciazy, tez bylam w srode na usg i serduszka jeszcze nie uslyszalam. Jest po porostu jeszcze troche za wczesnie. Badz cierpliwa i poczekaj do nastepnego terminu. Bedzie wieksza radosc tez mnie kusilo zeby isc do innego lekarza ale nieee. Wytrzymam do 9.12 do tego czasu kruszynka bedzie juz wieksza
buziakiAgaax lubi tę wiadomość
-
Witam Misie Kolorowe:)
Wybaczcie mi tą dłygo nie obecność ale fatalnie się czuje o_O
Wczoraj byłam na Usg i serduszko było widać HHHUUURRRAAA
pięknie rośnie kruszynka,jest zdrowa, tylko gorzej ze mną dopadają powoli mnie objawy.
Mam mdłości, cały czas zmęczona jestem tragedia zero energiiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 14:58
majeczka87 lubi tę wiadomość
-
To ja też się pochwalę
Zasypiam o 19:00/20:00 a budzę się o 5:00 i nie ma bata inaczej.
Moimi dwoma okropnymi objawami są:
1 detektor węchu. Jak sąsiadka z naprzeciwka wczoraj robiła obiad i wyszła potem z psem na spacer to jej zaptałam -"nadziewana papryka?" a jej oczy wyszły z orbit i mówi że zaprasza, jak mam ochotę.
2 siedzę i jem i chodzę do kibla i tak w kółko. Najpierw szpinak potem kromki z miodem, barszcz, naleśniki z dżemem... MASAKRA !!!Monia85 lubi tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane
Ja dopiero wstałam nie mogłam już spać kiedy mój mały łobuz nadal śpi az w szoku jestem normalnie. A położyliśmy sie o 22 śpać
Mnie juz kregosłup zaczął bolec i nie mogłam dluzej zasnąć.
Wiec siedze i pije herbatke
A Wczoraj smarowanie szyji amolem pomogło Jak reką odjął gardło juz nie boli Ale bede jeszcze zapobiegawczo dzisiaj smarować.
Mój własnie poszedł spac bo dopiero wrócił do domu.
A za oknem słoneczko
Jak tam u was?
Agnieś a juz zaczełam sie o Ciebie martwic i myślałam że może w szpitalu jesteś ze tak nagle nam tutaj ucichłaś. Ale ciesze sie ze wszystko wporządkuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 09:47
-
Hello
Ja dzisiaj w pracy , ale krotko .) a czuje sie dziwnie jak by mi cos po podbrzuszu chodzilo takie male skurzcze troche sie zaczelam niepokoic bo i brzuch przy tym boli wiec skoncze prace i do lozka lezekatsuyoshi lubi tę wiadomość
Kijanka
-
nick nieaktualnykijanka_88 wrote:Hello
Ja dzisiaj w pracy , ale krotko .) a czuje sie dziwnie jak by mi cos po podbrzuszu chodzilo takie male skurzcze troche sie zaczelam niepokoic bo i brzuch przy tym boli wiec skoncze prace i do lozka leze -
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Cześć dziewczyny
Spałam dwie godziny dzisiaj bo mojemu się przedłużyło w pracy uwaga: do 4 rano
Będę się udzielać w miarę moich psychicznych możliwości
Kat cieszę się że w końcu z Tobą dobrzeEvanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Ja używam go na ból głowy - smaruje skronie, boski nie przepadam za tabletkami
A on bezpieczny jest w ciazy wlasnie bo wystarczy ze smarujesz bolące miejsce i nie trzeba lykac tabletek a wiadomo w ciazy nie wolno wiec trzeba sobie radzic. Chociaz jakby mozna bylo i tak nie bralabym tabletek na gardlo bo z nimi i bolem gardła siedzialabym z tydzien jak nie lepiej bo tak pomagaja jak wcale.. wiec amola nie zamieniłabym napewnoEvanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:no i sama widzisz.
A on bezpieczny jest w ciazy wlasnie bo wystarczy ze smarujesz bolące miejsce i nie trzeba lykac tabletek a wiadomo w ciazy nie wolno wiec trzeba sobie radzic. Chociaz jakby mozna bylo i tak nie bralabym tabletek na gardlo bo z nimi i bolem gardła siedzialabym z tydzien jak nie lepiej bo tak pomagaja jak wcale.. wiec amola nie zamieniłabym napewno
-
Hej kochane a u mnie już lepiej ze snem. Kładę się o 20 wstaje po 8. Ach cudownie jest się wyspać. Ale mimo że pośpie tyle godzin to po 11 i tak chce mi się spać. A apetyt mam dość dziwny bo pierw zjadła bym konia z kopytami a po chwili nie przełkne ani kęsa.
-
nick nieaktualnyada89 wrote:Dziewczyny kiedy pojawiły się u was pierwsze mdłości/wymioty? Ja jestem w 5tyg i 4 dniu i niepokoi mnie trochę brak objawów;/ Poprzednią ciąże wcześnie poroniłam i tez objawów nie miałam ;/
Też sie tym martwie . Bo w pierwszej ciaży na tym etapie lądowałam czestwo w wc
Wiadomo objawy nie są miłe ... ale ich brak tez mnie zastanawia. Niby każda ciąża jest inna. Moja mama mnie uspakaja bo mówi że to że objawów nie ma nie znaczy ze cos złego sie dzieje. Ze mam się cieszyć ze ich nie mam bo jak się pojawią bede miała ich dosyć.