Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Gdzieś czytałam że nie wolno szczotkować w ciąży, sama się zastanawiałam czemu.
Mam palmersa, używam od dawna. Niestety rozstępy są genetyczne, jak mama miała to też będziecie mieć. Moja mama miała okropne i ja z synem to samo. Aż czarne, mimo biooila i czegoś tam jeszcze za co ponad 100zl za opakowanie płaciłam... Teraz używam palmersa głównie po to żeby nawilżać skórę, żeby nie swedziala aż tak. -
LENi wrote:To można stosować ta szczotkę w ciąży? Właśnie też się zastanawiam nad nią..
LENi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wam też tak skaczą nastroje? Dziś się zwyłam bo mi akumulator padł. Znaczy padł wczoraj, ale dziś nie odpaliło auto mimo prostownika, a już się do mechanika umówiłam i nie miałam jak jechac. Ogólnie strasznie szybko się denerwuje. Coś nie po mojej myśli i już się wściekam.
Zawsze byłam pięciominutowiec, ale dziś samą siebie zaskoczyłam 😳 -
Juz po, zdrowa dzidzia 😊 nygus straszny, nie chciało dać się mierzyć. Crl 54,6 mm, serduszko 164/min. Przeziernosc 1.6 powiedzial, ze ok. Serduszko ładne, paluszki były. Powiedzial, ze wygląda mu bardziej na dzirwvzyne, ale ciężko jeszcze określić bo młoda ciaza. Wwedlug poprzedniego powinno być 12+2, dzis pokazało 12+0. Ale powiedzial, ze wszystko dobrze. 😊 wzislam dla męża pendriva i oglądał już dwa razy 😂
Kosmo, Zula36, Ana__33, Mimi2, Tabolek, StarającaSię, olimama, Maniuś, Ula30, Alunis, anjaa25 lubią tę wiadomość
👧 07.2021 -
Dziewczyny ja też już po wizycie, wszystko dobrze, serduszko pięknie bije, moje 190 gram szczęścia 🙂 ❤️ doktor powiedział że teraz już się nie mierzy długości bo jest za duża, tylko obwody główki i brzuszka i długość kości udowej
Ana__33, olimama, Zula36, Maniuś, Kosmo, Mimi2, Alunis, martini92, anjaa25, StarającaSię, vatolina lubią tę wiadomość
-
Chyba sporo nas jutro ma prenatalne? Ja idę na 13.00 ☺️
Co do kremów, u mnie sprawdziła się seria Bielenda Sexy Mama, teraz nazywa się Vege Mama. Stosuję cały czas balsam ujędrniający po porodzie. W pierwszej ciąży używałam serum na biust i serum przeciw rozstępom. Zrobił mi się tylko jeden rozstęp koło pępka i kilka na pośladku. Jakbym poszła w mamę, miałabym ich sporo, więc chyba nie zawsze geny przesądzają sprawę.❤️ Heart ❤️ lubi tę wiadomość
-
Tabolek, super! Mi nie powiedział ile waży, a ja nie spytałam z emocji:D
Olimama, powiedzial, ze wygląda mu to na dziewczynę, ale to jeszcze za wcześnie, żeby wyrokować. Może jakby chwile q miejscu chciało posiedzieć, a nie fikalo koziolki to dałoby rade, a tak slabo byłoTabolek lubi tę wiadomość
👧 07.2021 -
LENi wrote:Oo to muszę koniecznie zajrzeć, to jest ta na Rozstępy? Bo tam różne rodzaje..
Poprzednio urzywalam musteli krem na rozstepy,ale to już zamawiałam przez internet.
Nie pojawił mi się żaden rozstęp, ale miałam mały brzuch,wiec to pewnie dlatego
Na piersiach przy nawale były jakieś ślady, ale odziwo tak wszytko zbladło, że nic nie widać.
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty ✊Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
nick nieaktualnydo mnie dzwonił dr, ze dostał informacje z poradni, że się pojawiły, wiec zszedł na dół i odebrał moje wyniki testu Pappa żebym nie musiała łazić po szpitalu (?!) i są prawidłowe i omówimy je na wizycie.
fajnie, ze się zainteresował i że są prawidłowe przede wszystkim, ale chyba wolałabym je zobaczyć, wiecie jak to jest..
chociaż może pora nauczyć się cierpliwości w tym stanie, bo kiedy jak nie teraz
dziewczyny powodzenia na wizytach !anjaa25, Pati44 lubią tę wiadomość