Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Tabolek wrote:Dziewczyny urodziłam Olę w poniedziałek, 31+2 więc pospieszyła się o 2 miesiące, pierwsza doba była ciężką bo miała problem z oddychaniem, teraz jej już odpieta od respiratora, po miesiącu leżenia plackiem w szpitalnym łóżku udało nam się urodzić siłami natury. Trzymajcie za moją córeczkę mocno kciuki 🙂 a ja trzymam za Was🙂✊
Daj znać jaka waga urodzeniowa i jak wrażenia po porodzie jak tylko nabierzesz sił 🙂🤗 -
Tabolek gratulacje ❤
Masz naprawdę silna córeczkę! Trzymam za was kciuki, wszystko będzie dobrze 😊 dużo zdrowia i szybkiego wyjścia do domku 😊 -
Dziewczyny malutka lezy na neonatologii, po urodzeniu ważyła 1620 gram i 46 cm, karmienie na razie jest pozajelitowo sonda i zaczęłam odciągać mleko i kilka kropelek jej podają, mam nadzieję że już nic nas nie zaskoczy i będzie spokojnie nabierać sił.
Poród do przeżycia,poszło bardzo szybko, wszystko trwało 3 godziny, wszystkie skurcze szły z krzyża i trochę trudno było nimi sterować ale dalysmy rade.Zula36, LENi, Kosmo, aliciaaa, Alunis, olimama, Niezapominajka5, StarającaSię, Maniuś, Aneta, anjaa25, lysinka lubią tę wiadomość
-
Tabolek wrote:Dziewczyny malutka lezy na neonatologii, po urodzeniu ważyła 1620 gram i 46 cm, karmienie na razie jest pozajelitowo sonda i zaczęłam odciągać mleko i kilka kropelek jej podają, mam nadzieję że już nic nas nie zaskoczy i będzie spokojnie nabierać sił.
Poród do przeżycia,poszło bardzo szybko, wszystko trwało 3 godziny, wszystkie skurcze szły z krzyża i trochę trudno było nimi sterować ale dalysmy rade. -
nick nieaktualny
-
O rajciu pierwszy bobas u lipcowek.🙀😍
Tobolek, na początek przyjmij moje gratulacje. Życzę zdrowka dla córeczki i dla Ciebie oczywiście. Oby udało Wam się szybciutko być razem w domku. Waga juz ładna, więc myślę, że pójdzie sprawnie. 😘 -
Tobolek gratulacje🙂. Dużo zdrowia dla Ciebie i Oli. Niech rośnie duża i silna, abyś mogła ja zabrać szybko do domu.
01.21. - nifty: zdrowa dziewczynka 💝
29.10.20. FET
20.01.20. ET 💔(10tc)
15.01.20. pick-up (11 kumulusów, 8 zapłodnionych, 6 blastek 3x 4.1.1., 3x 4.2.2.)
Gameta Gdynia
07.2016 - ciąża naturalna 💔(10 tc)
-
Tabolek, gratulacje ❤️
Również proszę Cię o więcej szczegółów.
Jestem w podobnej sytuacji jak Ty jeszcze 2 tyg temu i mój dr bierze pod uwagę to, że mogę nie dotrwać nawet do kolejnej wizyty za 4 tyg, bo już dał skierowanie do szpitala, gdyby zaczęła się akcja albo odeszły wody (do tego szpitala, do którego tak trudno się dostać).
Waga u małej piękna jak na ten tydzień 🌼 Super, że udało się urodzić SN ❤️ Ja byłam pewna, że do 34 tyg robią cesarkę.
Pytali Cię, czy chcesz rodzic naturalnie? Jak to wyglądało?
Wolałabym wiedzieć na co się przygotować.
Trzymam kciuki za małą wojowniczkę. Pisz jak tam Twoje początki z laktacja itp.
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Ja już po wizycie.Wszystko ok.Młoda waży ok 1.5 kg.Serduszko bije 144ud/min.Wymiary ok tylko nóżki o tydzień krótsze ale mówił lekarz że wszystko w porządku.Następna wizyta za 3 tyg wtedy też będzie robił wymazy w kierunku GBS.Do zrobienia mam jeszcze raz ALT i Aspat oraz TSH(zmniejszył mi dziś dawkę)
akilegna♥, sandrina22, martini92, Zula36, Maniuś, Natka95, Kama_86, anjaa25 lubią tę wiadomość
4x córka😁❤️🤪
-
Ja miałam wczoraj kiepski dzień. Od samego rana brzuch twardy, napięty i do tego bóle okresowe w dole brzucha. Lekkie parcie/ucisk na szyjkę. Młody zachowywał się normalnie. Przechodziło tylko w pozycji leżącej. Już czarne wizje w głowie miałam. Dziś już wszystko ok. Nie wiem co to było. Wizyta dopiero we wtorek