Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ula30 wrote:Teczowa, tak mi strasznie przykro. Aż mnie zmroziło, jestem w szoku. A co Ty musisz przeżywać to nie jestem w stanie sobie wyobrazić. Trzymaj się. Czy Ty coś czułaś, czy ruchy dziecka ustały? Jeśli nie chcesz, nie odpowiadaj.
Nie jestem do końca pewna odczuć fizycznych, ostatnio miałam dużo stresów przez pracodawcę, więc nawet nie bardzo o tym myślałam. Ale intuicyjnie od kilku dni czułam, że na wizycie nie będzie już serduszka, dlatego wydaje mi się że przynajmniej te pierwsze chwile znioslam lepiej niż poprzednio, bo po prostu byłam na to w jakiś sposób przygotowana, jeśli można być na to przygotowanym.. Ale jestem bardzo wdzięczna zespołowi medycznemu, że mój partner mógł być ze mną przy porodzie, bardzo dużo mi to dało18.06.2020 Emma [*] 26 tc
27.04.2021 Maksym Marcel [*] 29 tc -
nick nieaktualnyTęczowa wrote:Nie jestem do końca pewna odczuć fizycznych, ostatnio miałam dużo stresów przez pracodawcę, więc nawet nie bardzo o tym myślałam. Ale intuicyjnie od kilku dni czułam, że na wizycie nie będzie już serduszka, dlatego wydaje mi się że przynajmniej te pierwsze chwile znioslam lepiej niż poprzednio, bo po prostu byłam na to w jakiś sposób przygotowana, jeśli można być na to przygotowanym.. Ale jestem bardzo wdzięczna zespołowi medycznemu, że mój partner mógł być ze mną przy porodzie, bardzo dużo mi to dało
-
nick nieaktualnyAle informacje.. ehhh.
Tęczowa - ogromnie mi przykro, nie jestem spbie w stanie wyobrazić Twojego bólu życzę Wam dużo siły.. i żeby to była ostatnia tragedia jaka Was spotkała a los Wam wynagrodził ten ból.
Tabolek - gratulacje i dużo zdrówka dla Waszej dwójki, dbajcie o siebie.
u mnie w piątek kolejne usg -3 prenatalne.
niestety od dwóch tyg mam katar zielonkawy coś jakby zatokowy, leki od internisty coś pomagaja ale katar z zatok jest dalej. obejrzałam właśnie fakty TVN i był przypadek bardzo powikłanego covidu w ciąży. jeśli zaczyna się robić gwaltownie zle z ciężarna to robią CC, żeby moc ja leczyc tak jak innych pacjentów z ciężkim przebiegiem. mysle czy isc na test..
chyba spakuje jutro walizkę do szpitala a w piątek po usg zgłoszę się na test i będę się obserwować czy nie ma pogorszenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2021, 14:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tęczowa, tak bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. 😢 Aż mnie zmrozilo jak to przeczytałam. Byłaś już tak daleko. 😭 Obyś trafiła na dobrych lekarzy, którzy zdiagnozuja przyczynę i pomogą Ci donosic dzieciątko. Tulę.
-
Tęczowa 😭😭😭
Tak strasznie mi przykro 😭
To jest po prostu nie do pojęcia, że spotkała Was taka tragedia 😭
Jesteś naprawdę bardzo silną kobietą!
Dziękuję, że napisałaś nam co się stało, a nie zniknęłaś bez echa.
Wiesz już jakie badania będą robić? 😥Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
shooa wrote:Ula, nie jestem pewna ale wydaje mi się ze są przypadki ze po szczepieniu ludzie i tak chorują na covid wiec to nie taka 100% ochrona niestety.
100% ochrony to nigdy nie ma, ale jest dużo większa szansa na łagodny przebieg choroby. PTGIN wydało komunikat, ze właśnie ze względu na ostry przebieg choroby, zaleca szczepienie w ciąży. Ja jutro się zapisuje i liczę, ze się uda zaszczepić przed rozwiązaniem.Ula30, Babcia lubią tę wiadomość
01.21. - nifty: zdrowa dziewczynka 💝
29.10.20. FET
20.01.20. ET 💔(10tc)
15.01.20. pick-up (11 kumulusów, 8 zapłodnionych, 6 blastek 3x 4.1.1., 3x 4.2.2.)
Gameta Gdynia
07.2016 - ciąża naturalna 💔(10 tc)
-
nick nieaktualny
-
Mój mąż się tylko będzie szczepił, ja nie. Jesteśmy ozdrowiencami, niby z listopada, więc już pewnie przeciwciała spadły. Wg mnie nie ma znaczenia czy w ciąży czy nie, tylko przebieg zależy od organizmu, jak w przypadku każdej choroby. Jednego rozłoży, drugi bezobjawowy.