Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Tabolek, gratulacje. Trzymam mocno kciuki, aby szybko nabrała sił i byście mogły wyjść do domu 😉
Ja od dwóch dni miałam dziwny nacisk w pochwie, i chyba to było związane z brakiem "dwojeczki"... Bo dziś, w końcu się udało i problem zniknął 🤷♀️Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
U nas wszystko w porządku 😍
1940 g człowieczka ❤️ z wymiarów 2 tygodnie do przodu ☺️LENi, Kosmo, martini92, Zula36, Aneta, sandrina22, Mimi2, Kama_86, shooa, anjaa25, aliciaaa, lysinka, akilegna♥ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maniuś wrote:U nas wszystko w porządku 😍
1940 g człowieczka ❤️ z wymiarów 2 tygodnie do przodu ☺️
Będziesz rodziła SN, czy lekarz wspomina o CC?Maniuś lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka5 wrote:Wow! Ale duży bobas
Będziesz rodziła SN, czy lekarz wspomina o CC?Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyakilegna♥ wrote:Ja miałam wczoraj kiepski dzień. Od samego rana brzuch twardy, napięty i do tego bóle okresowe w dole brzucha. Lekkie parcie/ucisk na szyjkę. Młody zachowywał się normalnie. Przechodziło tylko w pozycji leżącej. Już czarne wizje w głowie miałam. Dziś już wszystko ok. Nie wiem co to było. Wizyta dopiero we wtorek
-
Tęczowa wrote:Ja niestety się z wami żegnam. Drugi raz się nie udało, mam skierowanie do poradni hematologicznej, będziemy diagnozować co się dzieje
-
Cóż.. wczoraj miałam rutynową wizytę u ginekologa, przedłużenie L4, skierowanie na 3 prenatalne itp. I chciała zrobić mi takie USG "na szybko", bo i tak zaraz miałam mieć te prenatalne.. bijącego serduszka nie znalazła. Dostałam skierowanie do szpitala na wywoływanie.. poprzednio 26 tc już z akcją porodową, teraz 29.. coś jest ze mną ewidentnie nie tak, więc dostałam zalecenia zrobić diagnostykę i do czasu wyjaśnienia wstrzymać się z kolejnymi próbami. Ale tak szczerze, to czułam intuicyjnie że tak się to skończy, więc w jakimś stopniu byłam przygotowana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2021, 16:49
18.06.2020 Emma [*] 26 tc
27.04.2021 Maksym Marcel [*] 29 tc -
Zula36 wrote:Tęczowa ogromnie mi przykro. Żadne słowa nie są w stanie teraz ukoić Twojego bólu.
Mogę Ci tylko podpowiedzieć, ze na wątku poronienie-poród martwego dziecka jest dziewczyna ze strata trzech córek na podobnym etapie ciąży. Obecnie ma bardzo wnikliwą diagnostykę. Jest pod opieka profesor Bomby w Warszawie. Może warto by było za jakiś czas się z nią skontaktować i podpytać o badania.
Dziękuję, na pewno wejdę na wątek. To na tym forum czy na ovu? Jestem z okolic Warszawy, więc to cenny kontakt, dziękuję18.06.2020 Emma [*] 26 tc
27.04.2021 Maksym Marcel [*] 29 tc -
Zula36 wrote:Proszę masz tu link do forum:
https://ovufriend.pl/forum/poronienie/porod-martwego-dziecka,1096,462.html
I do pamiętnika:
https://ovufriend.pl/pamietnik/w-oczekiwaniu-na-cud,3792,6.html
To to samo forum tylko różowa strona starania
Dziękuję18.06.2020 Emma [*] 26 tc
27.04.2021 Maksym Marcel [*] 29 tc