Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka95 wrote:Właśnie zwracam na to uwagę, ale szamoczące raczej nie są... bardziej takie wypychanie po całym brzuchu... albo czasem taki kop w żebro..
A mój mały należy raczej do leniwych i nie było u mnie takich rarytasów 🤔 więc jestem zaskoczona... No nic poobserwuje co dalej..
A on jest odwrócony głową w dół? Może się przekręcaja u mojego leniucha miałam ostatnio taki dzień i noc i sama nawet nie spałam a potem uświadomiłam sobie ze wypiłam w dzień 2 kawy i jeszcze 0,5 coli 🙄🙈🙈🙈 a normalnie pije tylko 1 kawke rano 😳😜
P.S napij się też dużo wody bo jak mały jest odwodniony to ostatnio na ktg też mi mówiły ze to może być przez to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2021, 23:27
20.01.21 / 168g 🤍 (16+4)
17.02.21 / 391g 🤍 (20+4)
17.03.21 / 773g 🤍 (24+3)
14.04.21 / 1459g 🤍 (28+3)
12.05.21 / 2375g 🤍 (32+3)
02.06.21 / 2880g 🤍 (35+3)
10.06.21 / 3150g 🤍 (36+4)
18.06.21 / 3240g 🤍 (37+5)
05.07.21 / 3700g 🐻🎂🎈 -
Mi aż tak nie zależy na tym szpitalu, żeby jechać mimo wszystko tylko tam, taki kawal
boję się że mogę trochę spanikować, ale zobaczymy
Zula, u Ciebie to już tuż, tuż ✊ mocne kciuki, już niedługo Adaś będzie obokja mam nadzieję, żeby choć do środy nic się nie zacznie, żeby oficjalnie donosic 🙏
Vatolina, tak jest głową w dół, spróbuję z tą wodą, niby piję... ale może przy tych upałach to i tak za mało..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2021, 23:50
Zula36 lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj już donoszona
Jak to zleciało :o
Skurcze od wczoraj cały dzień praktycznie ale zupełnie nieregularnie i bezboleśnie.
Zobaczymy ile jeszcze mała posiedzi
Zauważyłam, że jak zaczynam się stresować, że mała ma dłuższą przerwę w ruchach to tym bardziej nie zamierza nic robić
Ostatnio już chciałam jechać do szpitala ale mój zachował zimną krew i upchnął mi princessęPo 10 minutach dyskoteka. Na owoce i napoje słodzone zupełnie nie reaguje
Musi być czekolada
medimind lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A też macie takie huśtawki nastrojów? Ja wczoraj wieczorem to tak wyłam właściwie bez żadnego konkretnego powodu...🤦♀️🙄 Dzisiaj wstałam i to samo znowu wyje, ale wstałam w średnim humorze bo mi się śniło że zostawiłam małą z dziadkiem i on ją do spania wyokrywał wszystkimi kołdrami jakie były w domu i ja się tak wystraszyłam 🤯😱 I jeszcze ją nakarmił krowim mlekiem a ona miała trzy dni... Jakieś chore sny mam
Zula kciuki 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2021, 08:28
Zula36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kosmo - wczoraj miałam taki kryzys, psycha siada w te upały plus wszystko puchnie, brzuch wielki. No jak żyć
Zula - Może coś ruszyŁadna data dziś
My mamy wybrane kilka dni i się uparłam na parzyste - mogę się założyć, że młoda się urodzi w nieparzystyZula36 lubi tę wiadomość
-
Hejka, ja to jestem strasznie humorzasta, aż mam siebie dosyć, ciągle się z kimś kloce
porażka jakaś! A potem mi głupio
za dużo stresów, płaczę, wkurzam się... Ehh..
Jeszcze mój w szpitalu, zabieg nosa.. Budowa domu na mojej głowie teraz.. Córka jedzie na obóz w sobotę.. Same stresy.. -
Zula36 wrote:Natka ciężko powiedzieć. Gdzieś tu na forum czytałam i tez na necie, ze jakieś nadmiernie szamoczące ruchy tez nie dobrze. Mój np bardzo słabo się ruszał z 3 dni temu jak zaczynały się upały . Teraz czuje go z przerwami przez cały dzień i tez nie raz gwałtownie się kręci. Także rozumiem Twoje obawy . Niewiadomo co jest prawidłowe a co nie a internet oczywiście dobija.
Natka już wiesz gdzie będziesz rodzic?
To u mojego małego czasem są takie szamoczące ruchy. Pamiętasz coś więcej na ten temat? Mój jest nadal główką u góry, ale mój gin z tych co twierdzą, że dzieci nawet przed samym porodem się mogą obrócić. W czwartek mam wizytę, to zobaczę co mi powie.
Vatolina a u was w którym tc maluch zmienił pozycje z poprzecznego?
Kosmo u mnie też kryzys.
Ogólnie wysypało mnie jak nastolatkę wiec chyba hormony już mi szaleją. Płaczliwa się zrobiłam i taka nerwowa.
Zula a czop podbarwiony krwią?
-
Dziewczyny ja po wczorajszym seksie miałam w nocy skurcze od 23 do 2 w nocy co 5 minut.Byłam pewna że to już ale zasnęłam i potem tylko wybudzały mnie skurcze sporadycznie.🤔Teraz w dzień też tylko takie pojedyńcze ale za to 2 razy byłam w toalecie .Może faktycznie coś się rozkręca ale zdziwiona jestem że tak wolno.🤔4x córka😁❤️🤪
-
nick nieaktualny