Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez ciągle brzuch wysoko, wydaje mi się że u mnie tam dalej wszystko szczelne 😁 Okaże się na wizycie w piątek, ale to by mnie ucieszyło bo chce na spokojnie wytrwać do terminu CC - a zostały równe 2tyg 🙂
Czekam jeszcze aż mi torba przyjdzie, bo się nie zmieściłam w średniej walizce i muszę dopakowac. No i zrobić przemeblowanie w sypialni i rozłożyć dostawke. Mamy mega nieustawny pokój i jak rozłożymy dostawke to będzie ciężki dostęp do szafy, więc część ubrań trzeba będzie przenieść do innej - to mam jeszcze zaplanowane na ten weekend. Ale stresik już czuję 😉
Jutro jeszcze idę na ostatnie badania, mam zamiar skorzystać z pierwszeństwa bo inaczej to chyba umrę w kolejce w pełnym słońcu... -
nick nieaktualny
-
Ja mam walizkę kabinową 55cm. Spakowałam wszystko co potrzeba dla mnie i dziecka + dopakowalam dodatkowo się na pobyt teraz. Do tego torbę coś typu shopperka w niej mam pampersy, laktator, kartę ciąży, portfel, ładowarkę i przekąski 😃
-
nick nieaktualnydziewczyny kciuki za Was dziś (lub jutro) !
u mnie po obchodzie. zostaje. ehhh a miałam nadzieje ze mnie puszcza.
rano na ktg skurcze jakieś ale nie wiem jakie to i czy ok bo wiadomo nikt nic nie tłumaczy jak to zazwyczaj w szpitalu.
zaczynam dzisiaj chodzenie po schodach i spacery długie po szpitalu bo nie wiem czy będą czekać do skutku czy np do końca tyg poczekają a potem wywołanie.
wiadomo nie będę mojego dr na obchodzie pytać przy wszystkich skoro moja obecność tu komentuje „mamy obciążony wywiad, to moja pacjentka i zostaje.”, a ja tez nie z tych co łażą do gabinetu i wypytują. może do mnie zajrzy któregoś dnia „nieoficjalnie” poza obchodem.
nie smece Wam bo przecież nie ma o co, ale wizja potencjalnego siedzenia tu 2tyg trochę mnie dołuje..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygf95 wrote:Ja jestem jakims fenomenem, lekarze wciskaja mi insuline, która na mnie nie działa... wezme insuline cukier rano 105-110 ( bez względu ile jednostek) , wczoraj zapomnialam wziąć i cukier rano 98 dziś, to jest niesamowite
Do ilu torb sie pakujecie, bo ja mam kabinówke i średnią, mąż twierdzi, ze to za duzo -
Bądź tu mądry człowieku jak się spakować jak nieraz właśnie jak Ty shoa właściwie nie wiesz na ile się kładziesz do szpitala. Niby ktoś może coś dowieźć ale w praktyce to te rzeczy mogą nawet dopiero po 2 dniach dotrzeć 🤦♀️
Co do wody, ja biorę tylko podręczna jakąś
żeby mieć na przyjęcie a tak to butelkę z filtrem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2021, 10:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKosmo wrote:Bądź tu mądry człowieku jak się spakować jak nieraz właśnie jak Ty shoa właściwie nie wiesz na ile się kładziesz do szpitala. Niby ktoś może coś dowieźć ale w praktyce to te rzeczy mogą nawet dopiero po 2 dniach dotrzeć 🤦♀️
-
nick nieaktualny
-
shooa wrote:tak. na szczescie na wyremontowanym 3p.
To tam po prostu tak jest, że nikogo o niczym nie informują. Jak będzie Twój prowadzący to lepiej idź dopytać bo inaczej się nie dowiesz nic tylko będą Cię trzymać, bo im dłużej leżysz tym większą kasę szpital dostaje. -
shooa współczuje, pobyt w szpitalu to dołująca sprawa. Położne tak wywracają oczami, a szpital sam w sobie nie zapewnia prawie nic, także nie wiem co ich tak dziwi. Ja sama przepakowałam się do jednej torby, ale pewnie wyjdę z dwoma, bo tż będzie mi dowoził mnóstwo rzeczy.
Zula36 trzymam kciukiZula36 lubi tę wiadomość
Córeczka 13.03.2020
Jest i on 💕 24.06.2021r.
Mutacja czynnika V Leiden hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też mam butelkę filtrująca i jestem zadowolona bardzo. Od 6 do teraz zapełniłam już 3 razy ją (mam wersję 0,3l). Dziewczyny tutaj na sali mają zgrzewki wody i widzę, że dziennie 2-2,5 butelki im schodzi
-
ja sie spakowałam w średnią walizkę plus taką malą sportową.Wode wzięłam 2 butelki i malą Z dziubkiem bo na stronie szpitala jest info że na oddziale jest dystrybutor.
laktatora już nie mam gdzie upchnąf bo mam elektryczny dporo miejsca zajmuje,chyba że go jakoś bez pudełka upchnę🤔4x córka😁❤️🤪
-
nick nieaktualny