Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka95 wrote:Ehh ja po wizycie i jak na razie na poród to się nie zanosi.. rozwarcie dalej na palec, szyjka skrócona ale nie wystarczająco...
Mały około 3600/3700....
W poniedziałek szybka kontrola samej szyjki, a jak nic nie ruszy to za tydzień szpital i preindukcja albo indukcja
Natka trzymam kciuki z całej siły, żeby się niebawem samo zaczeło. Jakiś taki zastój nam się tu zrobił z rodzeniem
-
nick nieaktualny
-
Dostałam dzisiaj skierowanie na cesarkę. Mały dobił już prawie 4 kilo i lekarz stwierdził, że przy mojej budowie ciała nawet jak zaczęłoby się w ciągu najbliższych dni to SN mogłoby nie pójść. W sobotę podjedziemy na izbę przyjęć i spróbuje się umówić na termin.
A te bakterie w moczu to okazało się, że nie są w takiej dużej ilości, żeby trzeba było coś z tym robić.olimama, akilegna♥, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kama, to kawał bobaska juz u Ciebie. Powodzenia.
Odnośnie pieluszek, ja używam Pampers Premium Care, właśnie wskoczylismy na 2, co prawda 4 kilogramów jeszcze nie widać na horyzoncie, ale w 1 przestalo mieścić się siku. Dzisiaj kupilam złote Dady. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja używam najwięcej premium care, czasem dade, a czasem zielone zwykle pampki.
Ja się rejestrowalam na dadaclub i dziś mi przyszła paczka 😉Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Angiee wrote:Czy wasze dzieci też są takie marudne w te upały? Moja Łucja nie spi od 12.00 z małymi przerwami, zasypia na 10 min i się budzi...brak mi już sił i psychicznie zaczynam wysiadać 😭Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
gf95 wrote:Chyba zrobilam głupotę, ale kazdego dnia sie czegos ucze, wsypalam mleko modyfikowane do tego kartonowego opakowania, bo uznalam, ze bedzie lepiej niz w tym foliowym, zrobilam to wczoraj, czy uzywac tego mleka czy kupic nowe?czy przesypac do wygotowanego szklanego pojemnika mojego?
Przesyp do szklanego. Nic się nie stało, ja trzymałam w takiej puszce od Bebilon, zawsze tam przesypywalam z tych folii. Jak mam to nan w puszce to w niej będę trzymać po prostu. -
Angiee wrote:Czy wasze dzieci też są takie marudne w te upały? Moja Łucja nie spi od 12.00 z małymi przerwami, zasypia na 10 min i się budzi...brak mi już sił i psychicznie zaczynam wysiadać 😭
-
nick nieaktualny