Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Leni gratulacje
Ula to przez te upały. Od wczoraj u mnie ciut lepiej, nie mam aż takich płetw, ale w weekend to był jakiś koszmar. Chodzę tylko w sandałkach z gumkami i klapkach, w których pół pięty wystaje, bo przód się stopy nie mieści 😒LENi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Leni, gratulacje! 🎉
KasiaLukasia, kciuki ✊
Ula, mi trochę puchną, ale w adidasy jeszcze mieszczę. Ale już od wielu tygodni chodzę tylko w tych jednych butach. Od wczoraj boli mnie stopa przy chodzeniu. Chyba mój ciężar staje się zbyt przytłaczający.LENi, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLeni gratulacje!
dziewczyny co do puchnięcia stop to ja miałam dramat od 8mc. całe nogi tzn łydki i stopy. ledwo łaziłam. koło porodówkę trochę się zmniejszyło ale dzień po CC wróciło jeszcse chyba bardziej, byłam załamana bo to aż bolało. zeszło zupełnie ok tydzień temu wraz ze wzmożonym oddawaniem moczu i poceniem się (chyba). zapomniałam już ze miałam szczupłe łydki, miło było je odzyskać.LENi, Babcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Leni gratulacje!
Moja córka podobna wagowo.LENi lubi tę wiadomość
01.21. - nifty: zdrowa dziewczynka 💝
29.10.20. FET
20.01.20. ET 💔(10tc)
15.01.20. pick-up (11 kumulusów, 8 zapłodnionych, 6 blastek 3x 4.1.1., 3x 4.2.2.)
Gameta Gdynia
07.2016 - ciąża naturalna 💔(10 tc)
-
Dziewczyny ja tak z doskoku, bo próbujemy się w nowej rzeczywistości ogarnąć.
Jak sobie poradzić z bólem sutków? Mała jak się zasysa, to na początku jest dla mnie taki ból, którego nie mogę znieść 😭 wędzidełko ma ok, przystawiam chyba też dobrze, bo potem może wisieć i godzinę memłać i jest ok. Tylko ten początek. To minie z czasem czy już tak zostanie?
-
nick nieaktualnyKasiaLukasia trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Dziewczyny ja już chodzę tylko w jednych klapkach Kubota z biedry, które miałam jako podwórkowe 😀. Jutro w nich wizyta u lekarza. Od dwóch dni skurcze się nasilają, może coś ruszy w końcu. Sandrina, a próbowałaś nakładki na sutki?
-
nick nieaktualnymaferka wrote:Ja już po wizycie, na ktg coś się zaczęło pisać trochę, dostałam skierowanie, jutro zgłaszam się do szpitala a w piątek ok 7 rano cc, ale mnie strach oblecial
-
sandrina22 wrote:Dziewczyny ja tak z doskoku, bo próbujemy się w nowej rzeczywistości ogarnąć.
Jak sobie poradzić z bólem sutków? Mała jak się zasysa, to na początku jest dla mnie taki ból, którego nie mogę znieść 😭 wędzidełko ma ok, przystawiam chyba też dobrze, bo potem może wisieć i godzinę memłać i jest ok. Tylko ten początek. To minie z czasem czy już tak zostanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2021, 11:07
Babcia lubi tę wiadomość
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Leni, gratulacje, zdrowka dla Was.
KasiaLusia, powodzenia!
Odnośnie puchniecia mialam podobnie wielkie dłonie i stopy Shreka, na kilka dni przed porodem to już był dramat, ratowaly mnie klapki z regulacją szerokosci.
Sandrina, jeżeli boli Cię tylko te kilka sekund przy przystawianiu, a później w czasie ssania jest ok, to tak niestety moze być w pierwszych dniach. Zostaje smarowac brodawki.LENi lubi tę wiadomość
-
My właśnie wrocilismy od położnej i od pediatry młody wazy 4 kg 🙀 jak wychodziliśmy ze szpitala to miał 3540.
Dajecie jakieś probiotyki? Mi zaleciła vivomixx. Mówi ze takie wybudzania i częsta chęć cyca mogą tak się objawiać problemy z brzuszkiem. Nie każde dziecko podobno reaguje histerycznym płaczem. Wiec Kosmo może i tak jest dlatego u ciebie? Ja już 2 dzień wyjęty z życiorysu 🤷🏽♀️🙄
20.01.21 / 168g 🤍 (16+4)
17.02.21 / 391g 🤍 (20+4)
17.03.21 / 773g 🤍 (24+3)
14.04.21 / 1459g 🤍 (28+3)
12.05.21 / 2375g 🤍 (32+3)
02.06.21 / 2880g 🤍 (35+3)
10.06.21 / 3150g 🤍 (36+4)
18.06.21 / 3240g 🤍 (37+5)
05.07.21 / 3700g 🐻🎂🎈