Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Angiee wrote:Ja się boje nocy bez KP skoro ona się budzi milion razy na cycka, to się boję, że zanim srobie mm, to ona będzie mi się rozbudzała i noce mogą być ciekawe, bo jednak ten cyc jej też do zasypiania służy
Tak, tego się też obawiam.. Ale może jak dostaną butle na noc z jakimś kleikiem to prześpią cała noc 🙈 łudze się 😂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLENi wrote:Tak, tego się też obawiam.. Ale może jak dostaną butle na noc z jakimś kleikiem to prześpią cała noc 🙈 łudze się 😂
Najprędzej podziała zakleikowanie im dziubków 😜
Moja już śpi na noc (oby..., chyba..., mam nadzieję...)
Z perfum na codzień lubię Hugo Boss Nikt. A tak to Chanel Chance Eau Fraiche i Lancome La Vie Est Belle -
Mój syn też zaczął przesypiać noce po odstawieniu po piersi, ale to było jak miał około roku i budził się wtedy 1-2razy. Koleżanki syn ok 15 miesięcy, budził się milion razy, po odstawieniu też zaczął przesypiać. Dzieci kp nieraz budzą się żeby się poprzytulac do cycka a nie tylko najeść, po odstawieniu mogą zacząć lepiej spać, ale to pewnie też od dziecka zależy.
-
Ja liczyłam że kleik syna mojego powstrzyma przed budzeniem się 😂😂😂😂 on nawet nie chciał jeść kleików kaszek ani nic w tę stronę. Na niego zadziałało zblendowanie na gładko do mleka połowy banana...
Oli znalazła swoje kolana, nauczyła się też pluć... I na zmianę gada alegolegolego, piszczy a potem pluje 🤣 -
Angiee wrote:Ja się boje nocy bez KP skoro ona się budzi milion razy na cycka, to się boję, że zanim srobie mm, to ona będzie mi się rozbudzała i noce mogą być ciekawe, bo jednak ten cyc jej też do zasypiania służy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnszelika wrote:Ja liczyłam że kleik syna mojego powstrzyma przed budzeniem się 😂😂😂😂 on nawet nie chciał jeść kleików kaszek ani nic w tę stronę. Na niego zadziałało zblendowanie na gładko do mleka połowy banana...
Oli znalazła swoje kolana, nauczyła się też pluć... I na zmianę gada alegolegolego, piszczy a potem pluje 🤣
Może poczytała forum i też chce LegoLego pod choinkę jak brat?😜 -
nick nieaktualny
-
Ja to bym się bała że w termosie za gorące będzie jak się wcześniej obudzi.. Starszej to miałam przegotowana wodę w dzbanku i w czajniku gotwalam wrzatek - potem mieszałam.. Więc trochę zabawy było.. A podgrzewacz jak działa bo nigdy w sumie nie miałam 🙈 sorka za głupie pytanie ale chyba z wiekiem głupieje :p
Na zasadzie termosu? -
nick nieaktualny
-
Angiee wrote:Dziewczyny odbiegając od tematów dzidziusiowych 👶 Mogę sobie wybrać perfumy na święta, chciałabym coś innego niż moje obecne(dolce gabbana light blue), a na chwilę obecną moge wybrać jedynie online.
Jakie są wasze hity?
Ja tylko hugo boss używam. Każdy jeden zapach mi odpowiada. Kiedyś lubiłam Davidoff cool water jeszczeAngiee lubi tę wiadomość
-
Leni podgrzewacz to hit serio. Ja mam jakiś z babyono za stówę. Wlewa się tam trochę wody i ustawia temperature jaką ma trzymać więc wcześniej do butelki wlewasz tyle wody ile będziesz dawać maluchowi i wsadzasz do podgrzewacza i masz zawsze gotowe do podania. Tylko wyjmujesz i wsypujesz MM i to tyle. Większość chyba też ma funkcję rozmrażania więc jak masz zapasy swojego mleka to też się fajnie sprawdza. Ja tak jeszcze spory czas odmrazalam moje zapasy 🙂 No i można też tam słoiczki podgrzewać 🙂
Żadnego mieszania że tu zimne tu wrzątek😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2021, 20:16
-
nick nieaktualny