Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny. Gadałam z mężem. Dziś robimy próbę mm na noc.
LENi, zasugerowalam się tym wiadrem kawy, myślałam, że więcej pijesz 😀.
Hmm... Czyli może to faktycznie kwestia mrożenia. No nic, jak mąż wróci z pracy to ściągnę świeże i on poda, może u tatusia młody nie będzie szukał cycka 😀 -
nick nieaktualnyU nas poprzedni tydzień to był skok, bo od piątku znowu dobrze śpi. Przestawiła tylko godzinę zasypiania z 18 na 19-20. Oby i regres snu był już z nami.
Leżąc na brzuchu zaczęła podciągać kolana i wypinać dupkę do góry. Przestała też być dzikuskiem. Owszem, potrzebuje chwili w spokoju na zaadaptowanie, ale potem jest już w porządku.
Ula u Ciebie jak że spaniem, bo kojarzę, że Twój maluch też gorzej sypiał w ubiegłym tygodniu?
Olimama życzę miłego popołudnia u fryzjera. Ja mam w poniedziałek i trochę się stresuję, bo mała przestała chcieć pić z butelki🙄 Wcześniej piła ładnie, bez znaczenia czy mrożone czy nie. Jakiś miesiąc temu mąż próbował ją nakarmić pod moją nieobecność i nie chciała. Teraz jak był problem z wypróżnieniem, to próbowałam jej podawać wodę i to samo. Ani butelka z Canpola, ani Lovi, ani Medela. Gryzie smoka jakby to był gryzak.
Na FB pojawiła mi się informacja o webinarze dt BLw - https://akademiablw.pl/webinar/?utm_source=email&utm_medium=email&utm_campaign=webinar4&utm_id=webinar4&utm_term=2021-12-02
Jeszcze go je oglądałam, więc nie wiem czy jest wartościowy. -
nick nieaktualnyStraw, u nas z tym spaniem to jakoś tak różnie. Wczoraj zasnął mi o 20 i myślałam, że już usnął na noc. Ale gdzie tam. Obudził się po 21 i do 23 buszował. Jak zasnął o 23, to kolejna pobudka 2:40 i kolejna 7:30. Odłożyłam go do łóżeczka i nie wiem co robił, bo obudziłam się o 9:30, a on sobie leżał i gadał. Więc lepiej niż było.
-
nick nieaktualny
-
Ula tak wiem z tym wiadrem to może przesadzam haha tzn mówię sobie ze musze dużo wypić kawy a potem jakoś nie ma czasu na nią 🙈 głównie to wode pije..
A można stosować u takich małych dzieci kołdrę obciążeniowa? Siostra kupiła dla syna ale już nastolatka i mówiła że zasnął w 5min.. -
nick nieaktualny
-
Ja umawiam tego osteopate, jak nie pomoże to tylko egzorcysta mi zostaje.
Sen to jest u nas jakiś kabaret...
Rzuca głową na boki, nogami do góry, bije rękami... No dramat 🥴🥴🥴 chce spać, ale nie może.. wyje z zamkniętymi oczami, stęka, dźwiga dupę do góry.
A śliny ma teraz tyle że się dławi i kaszle... Może zęby? Ale nic tam nie widzę
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a wychodzicie codziennie na spacer?
Powiem szczerze, że albo pada, albo wieje, albo jest ponuro i jakoś mi się nie chce wychodzić. Tylko raz byliśmy w poniedziałek w tym tygodniu 😐.
Natka, dotknij palcem dziąseł albo postukaj lekko łyżeczką metalową.
U nas też ślinotok. Materiałowe zabawki to można wykręcać ze śliny . -
Natka może faktycznie zeby... Hm.. Mója dziś cały dzień marudna i przy cycku ciągle usypia.. Ale śpi tylko chwile..
Ja z racja że jeżdżę po core do szkoły to wychodzimy dziennie, ale to wiadomo jest tylko chwila, nim dojedziemy wózkiem z parkingu do szkoły.. Na spacerki dłuższe nie chodzę.. Ja zmarzluch.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2021, 15:10
-
My wychodzimy codziennie bo ja lubię sobie założyć słuchawki i słuchać podcastu te pół h bo zazwyczaj więcej młodą nie śpi. Niea złej pogody jest tylko nieodpowiednie ubranie jak dla mnie 😁
Raz się ostatnio zdarzyło że nie wyszlysmy bo był mega smog -
nick nieaktualny
-
To prawda klamotów jest masa do zabrania 😅 Ja nim nas obie ogarnę, ubiorę, wezmę telefon, klucze, słuchawki, jakaś zabawkę w razie W, pieluszkę jakby zasnąć nie mogla, zanim zejdę z nią na dół do garażu, zanim zapakuje w wózek to już jestem cała spocona 🤣 Ale ja tam lubię łazić czuję że mi to lepiej na głowę robi jak sie obie przewietrzymy
-
nick nieaktualny
-
My tez codziennie wychodzimy. Chyba, ze leje. Młoda pospi a ja mogę Instagram przejrzeć 🙂
Młoda cały dzień marudna. Udali mi się ja jeszcze uśpić to jakiś debil zaczął wiercić 😭
01.21. - nifty: zdrowa dziewczynka 💝
29.10.20. FET
20.01.20. ET 💔(10tc)
15.01.20. pick-up (11 kumulusów, 8 zapłodnionych, 6 blastek 3x 4.1.1., 3x 4.2.2.)
Gameta Gdynia
07.2016 - ciąża naturalna 💔(10 tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny