Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie termin porodu 09.07. Wskazanie raczej w stronę chłopca, ale jeszcze nic pewnego
Brzuszek już się troszkę zaokrąglił, ale podobnie jak u was, widać najbardziej wieczorami.
A komuś już skończyły się mdłości?
Ja nadal mam, choć mam wrażenie, że jest troszeczkę lepiejTyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Termin na 9.07 z OM, prawdopodobnie chłopak 😉
Ja wizytę mam 05.01, wtedy też odbiorę wyniki prenatalnych już z pappa.
Ja mam jeszcze mdłości, ale już lżejsze. I nadal zdarzają się wymioty, np.wczoraj. Ale i tak jest o niebo lepiej niż jeszcze dwa tygodnie temu 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2021, 13:06
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Ja mam termin na 4 lipiec , prawdopodobnie dziewczynka , termin kolejnej wizyty 20.01 No ja czekam na tej pierwszej stornie na „buźki chłopczykowo dziewczynkowe 🥰)
Mdłości już nie mam od 12 tygodnia nawet jak nie zjem po przebudzeniu to luz (pewnie jutro dostanę 🤣), za to jestem często zmęczona i mam lenia 🤪
20.01.21 / 168g 🤍 (16+4)
17.02.21 / 391g 🤍 (20+4)
17.03.21 / 773g 🤍 (24+3)
14.04.21 / 1459g 🤍 (28+3)
12.05.21 / 2375g 🤍 (32+3)
02.06.21 / 2880g 🤍 (35+3)
10.06.21 / 3150g 🤍 (36+4)
18.06.21 / 3240g 🤍 (37+5)
05.07.21 / 3700g 🐻🎂🎈 -
sandrina22 wrote:Ja mam termin na 17/07, dziewczynka, prenatalne 12/01.
No super jakby któraś z dziewczyn aktualizowała pierwszą stronę. Mega fajnie jest potem patrzeć jak się informacje o płci pojawiają, że o narodzinach nie wspomnę 😍😍
Kosmo jak jutro nie dostaniesz info to dzwoń i o sobie przypomnij. Ale wynik jest mega szybko, więc spokojnie przed wizytą będzie. -
U mnie termin na 20.07, prenatalne mam 11.01, płeć póki co nieznana. Brzuch mam taki sam jak co roku w okresie poświątecznym 😉. Wymioty myślałam, że mi odpuściły bo przez 3 dni był spokój, no to dziś mało co na zakręcie wyrobiłam jak do kibelka leciałam 😛
-
nick nieaktualnyu mnie termin 9 lipca a co do płci to synek.
Brzuszek miałam większy od połowy do końca 3 mca, teraz po świętach ustabilizowała mi się perystaltyka i dopiero wieczorem jest mocno widoczny, choć moim zdaniem jest go widać ciagle bo co jak co ale brzuch to miałam zawsze płaski. w jeansach nie jestem w stanie chodzić od poczatku 3mca bo uciskaly brzuch i kupiłam legginsy z niskim pasem w jodełkę. super sprawa 😍
co do objawów to od ok 10tyg zaczęło być lepiej - mniejsze mdłości i pierwsi nie takie ciężkie jak skaly. teraz jest zupełnie ok, mdłości sporadyczne bardzo, piersi głównie swędzą a nie bolą. tylko chyba zaczynaja się te bóle związane z powiększaniem macicy i więzadłami sadzac po wczorajszym popołudniu i wieczorze.
zaszaleje i kupuje dziś poduszkę w kształcie C a co! nie będę się męczyć a wszyscy bardzo chwala jakość snu kiedy się jej używa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2021, 14:56
-
Ja właśnie dostałam od przyjaciółki ta duża poduszkę c. Zabrałam też część swoich rzeczy po synku jak byliśmy u nich, bo rożki i poduszka do karmienia już jej się nie przyda. Ugadalysmy się że wymienimy się fotelikami - ona nam skorupę pożyczy, a my im axkida. Także tylko wózka i ciuchów nie mam 😅
olimama lubi tę wiadomość
-
vatolina wrote:No i co już styczeń 🙈 która ma wizyty w tym miesiącu i kiedy? Przydałoby się żeby ktoś nam poprpwadzil poerwszą stronę bo smeg chyba tu nie zagląda? Teraz się zaczną informacje o płci a potem tego nie nadrobimy
-
Tabolek wrote:To celujemy w ten sam dzień 😁
Powiem Wam Dziewczyny że mam dzisiaj takie upierdliwe ukłucia i ciągnięcie w macicy ze mnie to wkurza, najgorzej jak się położyłam i leżę spokojnie 😐
Od kilku dni też tak mam ale to pewnie nam się tam wszystko rozciąga
Ja mam termin na 19.07, płci jeszcze nie znam, a wizyta we wtorek, 5.0118.06.2020 Emma [*] 26 tc
27.04.2021 Maksym Marcel [*] 29 tc -
nick nieaktualnyTęczowa wrote:Od kilku dni też tak mam ale to pewnie nam się tam wszystko rozciąga
Ja mam termin na 19.07, płci jeszcze nie znam, a wizyta we wtorek, 5.01
czyli rozumiecie co wczoraj przeżywałam i że przeleżałam całe popołudnie i wieczór
tak już chyba będzie bo teraz się wszystko zacznie na dobre rozciągać. -
Mój mąż tak bardzo lubi poduchę ciążową, że dzisiaj jak ją zobaczył, to tylko zapytał z radością "od kiedy z nią śpimy"? 😂
Mam w kształcie litery U i jak przytulam się do jednej strony, to on często okupuje drugą 😁
Ale musi jeszcze poczekać. Na razie jeszcze nie mam potrzeby żeby z nią spaćTyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝