Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka

Amarranta, nie, że wcale
Choć ja nie mam zamiaru wcale
Jak ktoś się boi wyciągać dziecko z łóżeczka, trzymać do karmienia to może sobie tym rożkiem pomagać. Tylko trzeba pamiętać, ze brak możliwosci ruchu je przyhamuje
no i przed kolkami napewno nie ochroni.
Chodzi mi o to żeby jak któraś napisała wcześniej, nie wiązać dziecka w beciku do leżenia/spania itp.
Dwie godziny pod rząd w foteliku to jest max. Później obowiązkowo trzeba zrobić przerwę
Poszłam spać o 4. I cholera spać mi się nie chce. Uwielbiam to. -
Hej laski

Widze, ze dzis troche lepiej ze spaniem
, kobietki trza sie wyspac przed porodem 
Ja mam rozek, ale tylko specjalnie dla meza i cor zeby mogli mala trzymac
Amarranta fajnie ze kicia wrocila
Kciuki za wizyty !!! No i moze cos sie ruszy z porodami
Milego dnia
amarranta, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Dobry! Zaczynamy nowy, juz lipcowy tydzien! Aj będzie się działo!!!
U mnie nocka zupełnie inna niż ostatnio bo zasnęłam o 22, obudziłam się o północy. Zasnęłam o 2 i znów obudziłam się o 5 ale ok 6 spalam dalej.... Wiec mogę 3 godziny niespania i tak byly;)
ZANIA wieczorem możesz nogi wymoczyc w chłodnej wodzie, poszukać sprayem chodzącym czy maścią wysmarować ale generalnie trzeba dużo odpoczywać z nogami wyżej, nie zakładać niego na nogę itd... I kontrolowac cisnienie
Resztę za chwile
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Dziendoberek?,

Oj dzis nocka dużo lepiej, nawet chyba przez cala noc pozycji nie zmieniłam - tak spałam
Dora chyba tez lepiej bo jeszcze nie pisała
A tak swoją droga właśnie to nie sądzicie że te nasze dzieciaczki to nad wyraz punktualne chcą byc?
Na innych wątkach to z reguły juz w połowie miesiąca poprzedzającego wiele dziewczyn było rozpakowane, a nasze maluchy siedzą i najmniejszego zamiaru wyjsć nie maja...
Żeby pózniej tez takie grzeczne były
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 08:57

-
My w srode konczymy 40tc wg OM no i od srody zaczynam "akcja wykurzanie"
, wiem ze moge sobie tylko pomarzyc ze od razu sie mla ruszy do wyjscia, ale zawsze to troche moze pomoze z przygotowaniem organizmu do porodu i mooooze obejdzie sie be wywolywania
amarranta, Konwalia, Mia1988, 1kasiulka1, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Olisie Wikaa dajcie znać co tam lekarz Wam powie.
Z tym ukladaniem na plasko rzeczywiście malo anatomicznie dla noworodka. Nasz syn najlepiej spał otulony kocem z rączkami zgietymi przy klatce. I w nocy spał tak naprawdę długo. Chyba dopiero około 5 miesiąca tego zrezygnowaliśmy.
Wczoraj dla małej w TK maxx kupiłam takie otulacze z bawełny i jeden już sobie spakowalam do torby do szpitala. Dziecię jak jest otulone śpi spokojniej:)
Dziewczyny które w ogóle wpadają na pomysł wybudzania dziecka do czegokolwiek: błagam życie Wam nie miłe?
jak dziecko śpi Ty odpoczywasz albo też śpisz...złota zasada;)i nie budzimy!
W fotelikach rzeczywiście bez przerwy można jeździć 2-3godz ale jeśli raz na jakiś czas zdarzy się Wam ze maluch będzie dłużej to też nie koniec świata...Nasz w marcu jechał 8 godz non stop to Czech i przeżył. Nawet na jednej pieluszce;) tylko rzeczywiście są to wyjątkowe sytuacje a nie codzienne
amarranta lubi tę wiadomość
-
Dora poszalalas z tym snem;) cieszę się że w końcu choć trochę odespalas!
Amarranta ja jestem tego samego zdania co Mia...dlaczego nikt się nie rozpakowuje?nudy;)ja pamiętam jak na wrzesniowkach w zeszłym roku połowa była rozpakowana już w połowie sierpnia. Ja rodzilam 6 września i byłam jedną z ostatnich;)
amarranta, Mia1988 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Lipcóweczki.
Ja kolejny dzień z rzędu nie mam humoru. W nocy źle spałam i miałam durny sen. Śniło mi się, że główny bohater Sagi Zmierzch- Edward Cullen odbierał mój poród w jakimś opuszczonym i zniszczonym budynku. Nie wiem skąd się takie durne sny biorą.
Po tym śnie nie umiałam zasnąć. Od godz 4:40 do 8:00 udało się podrzemać.
Odkąd się obudziłam brzuch dziwnie pobolewa. Podbrzusze na @ a góra tak inaczej. Krocze, pachwiny, uda i krzyż też bolą. Obym do czwartku wytrzymała.
Trzymam kciuki za wizytujące
Miłego dnia Wam życzę
rex, Konwalia, OlaW84, dora8201, Mia1988, wikaa, ewela86, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Ja ostatnio tez spac nie moge siku wstaje tylko dwa razy ale ciagle jakos nie wygodnie i chyba najbardziej stres tak na mnie dziala. Strasznie sie boje chociaz niewiem dokładnie czego. Czekam na wizyte ktora mam za tydzien moze wtedy sie uspokoje.
-
Dziewczynki powodzenia na wizytach

Mi się za to śniło że karmiłam kota ... cyckiem
i średnio nam to wychodziło, ciekawe czemu ;p
Ja tam nie zamierzam wybudzać dziecka
chyba że będzie kiepsko na wadze przybierać to wtedy do karmienia czasem trzeba ale tak to nie ma opcji 
Oj tak terminowe te nasze dzieciaczki .
dora8201, rex, wikaa, ewela86 lubią tę wiadomość

-
Witajcie!
Kamyk padłam czytając Twój sen hehe... Mnie często też się śnią głupoty, dzis też coś było ale jakoś po przebudzeniu w momencie zapominam
Powodzenia wizytującym i czekamy na wieści!
Ajj u już zapomniałam co miałam pisać... ostatnio strasznie się zapominalska zrobiłam...