Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po wizycie- 2 palce przechodzą takze dużo bliżej już niż dalej potem zrobiliśmy sobie jeszcze bardzo daleki spacerek na odległy plac zabaw i teraz mam skurcze, także idę się kąpać i spać, bo to raczej pewnie i tak nie dzisiaj jeszcze. Tym bardziej, że doktorek stwierdził, ze mam jakąś infekcję i jeszcze muszę trochę podleczyc
katepr, Mia1988, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Mia1988 wrote:Gratuluje udanych wizyt
Izabellka - witaj spowrotem
Super ze podejrzenie wady okazało sie fałszywe
pewnie niezłe sie strachu najadłas...
Nie wyobrażam sobie...
Najwazniejsze ze wszystko ok
rzeczywiście był to najgorszy okres w moim życiu nie życzę nikomu, 3 tygodnie wyjęte z życiorysu w oczekiwaniu na wynik.Ale na szczęście kariotyp prawidłowy męski także teraz tylko czekać na kolejnego najważniejszego mężczyznę w życiu WOJTUSIA cała nasza trójka nie może się już go doczekaćMia1988, LillaMy, Carmen.92, mon!ta^, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wizyt dziewczyny
Olisie to faktycznie pewnie zaraz urodzisz zawsze to lepiej startować z 4cm rozwarciem ;p
Izabelka fajnie że wróciłaś, dobrze że maluszek zdrowy
Magdusia, jeszcze w 3paku to świetnie. A jak mało przytyłaświkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUfff nadrobiłam Was Kochane gratuluję udanych wizyt i nie przejmujcie się GBS'em, najważniejsze że są badania zrobione i dzięki temu macie wszystko pod kontrolą
Ja dzisiaj zakupiłam łóżeczko dla ancymonka i mam nadzieję, że do końca tego tygodnia przyjdzie, bo chciałabym powoli zacząć organizować mu kącik1kasiulka1, wikaa, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Witam i wpadłam się pochwalić My już w domu od soboty Majunia ma 5 dni:) Jestem zakochana
1kasiulka1, rex, Mia1988, katepr, amarranta, wikaa, ewela86, mon!ta^, joka789, Tigana, Konwalia, Ivettka, karolla26 lubią tę wiadomość
Oskarek 15.02.2008 g 22.55 cc 3460/55cm
Maja 24.06.2015 g 12.06 cc 3570/52cm
Aniołki : 06.2004 (7tc), 10.2012 (5tc), 07.2013 (5tc), 11.2013 (5tc), 09.2014 (5tc) -
Życzę wszystkim tyle szczęścia ile mam ja:)
1kasiulka1, rex, mon!ta^, Ivettka lubią tę wiadomość
Oskarek 15.02.2008 g 22.55 cc 3460/55cm
Maja 24.06.2015 g 12.06 cc 3570/52cm
Aniołki : 06.2004 (7tc), 10.2012 (5tc), 07.2013 (5tc), 11.2013 (5tc), 09.2014 (5tc) -
Dobrrryyy wieczorrrreek
Ania83 - Piękna Majeczka niech ci się zdrowo chowa Cudnie wygląda na zdjęciu z braciszkiem obok
Pozostałym kobietkom które dziś wizytowały gratki super się czyta dobre wieści a dziś sporo z was była u lekarzy i oby więcej samych takich pozytywnych postów
Ja jeszcze dziś odwiedziłam kumpelę , jeszcze będąc w dwupaku;) a następne takie spotkanko będzie już z synusiem powitanym na świecie a nie biwakującym w brzucholku :)Ogólnie pogoda dziś się udała typowo na mały spacerek po którym to na pewno będzie się lepiej spało
także:
Spokojnej nocy dziewczynki
wikaa, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Ania gratulacje dużo zdrówka dla Was
Wszystkim dzisiaj wizytujacym gratulacje super, że wszystko dobrze
Zania ja też mam ciagle opuchniete nogi i ciśnienie u mnie też dobre bialkomoczu też nie mam więc nie wiem dlaczego no cóż pozostało nam tylko dużo odpoczywać z nogami w gorze...
Kolorowych snówwikaa lubi tę wiadomość
-
Dobry! Witam wtorkowo:)
ANIA gratulacje
Witajcie MAGDUSIA I IZABELKA - fajnie ze się odezwałyście!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 03:49
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Dzień doberek gratuluję Ania niech się dobrze chowa
fajnie że zawitalyscie Magdusia i Izabelka. Matusiak jeszcze w 3paku to się trzymasz a jak maluszki pewnie ciężko już tobie?
A ja wstałam siusiu i tak sobie leżę :p porozwiazuje krzyzowke i mnie znurzyCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Dziendoberek
Gratulacje Aniu duzo zdrowka dla Majeczki
Dziewczynki super ze wizyty udane i te co maja gbs dod nie przejmujcie sie tym a bardzo, podadza Wam leki i bedzie dobrze
U nas kolejny zapracowany dzien, oby ruszylo to moje dziecie do wyjscia
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 09:40