Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kierzynka dzieciaczki grzecznie czekają na swoje terminy:)
Bommbelek miała cc i urodziła zdrową Igusię
Dora to Ty też dziś aktywnie, jagody mniam mniam:) uwielbiam! ja zaraz wychodzę trzeci raz do endo eh:) leczyć się na NFZ to trzeba mieć niezłe zdrowie bez kitu;p
Po drodze zajdę na włoskiego loda w nagrodę za dzisiejsze maratony:)
Miłego popołudnia!kierzynka lubi tę wiadomość
-
Ja już pozałatwiałam wszystko
Z ubezpieczalnią się udało, bo małż wbił się na samą górę, choć to starówka i zakaz wjazdu w wiekszości miejsc ale zatrzymał się na sekundę na włączonym silniku i załatwiłam wszystko w locie. I dobrze, bo w cieniu 36 stopni mamy nie zaszłabym z tą nogą za nic..
Gorzej u lekarza, bo mojego nie było żeby mi to zaświadczenie wystawił i musiałam iść do drugiej lekarki, a ona jakaś powolna i na wizytę z 12:10 weszłam o 12:50, dziecko to myślałam, że uszami mi z gorąca wyskoczy
Kierzynka, trzymamy się do lipca grzecznie
Fajnie, że wdepnęłaś
Produkujecie tyle, że chyba z 30 minut szukałam tego hamaka Dory
My też mieliśmy go kupować do salonu, bo jak małż jeszcze na wiosnę go wypatrzył na ebayu to się zaparł na niego ale teraz jak dostaliśmy leżak to chyba nie będę kupowała, bo w sumie u nas to i tak tylko do poleżenia miało być, to mogę sobie tego bujaka postawić w salonie.
A jeszcze mnie czeka zakup tego fotelika z kółkami a to drogie, więc chyba juz nie będę dodatkowych kosztów szukać
Pay, pokaż foto wózeczkakierzynka lubi tę wiadomość
-
U mnie też aktywny dzień i powiem Wam ze chyba przesadzilam. Nie wiedziałam ze jest tak ciepło. Pojechałam do Gdyni na bulwar a tam skwarkami. Próbowałam się chować w cieniu ale słabo mi to wychodziło. Potem wybrałam się z wózkiem do fotografa jakieś 3km i spowrotem. Totalnie bezsensu. Czekam właśnie w aucie na męża bo nie mam nawet siły młodego zanieść na górę. Po co my sobie to robimy:)
Kate super ze dermatolog uspokoił. Może w końcu uda Ci się do tego Endo dostać...
Miałam coś jeszcze odpisywac ale oczywiście nic nie pamiętam. Zaraz przejze jeszcze raz i coś tam naskrobie -
Już wiem:) Asiulka mu mamy Cybex Aton Q z bazą. Bardzo polecam bo u mlodego sprawdził się idealnie.
Izabelka co za matoł z tej dr!!zero wyczucia. Ja w pierwszej ciąży przytylam 22kg a teraz 13.A musiałam się mega pilnować bo nie zdarzylam po pierwszej wszystkiego zrzucić więc i tak wyglądam jakbym przytyla 20...No nic po porodzie bierzemy się za siebie. A ta krowa się nie przejmujWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 17:00
-
CZeść dziewczyny!
Nie nadrobię dziś, bo synek ma 2gie urodziny, mamy gości . Co prawda to jeszcze nie czas kinderbalów, przyjechali tylko moi teściowie (i zabrali teraz moje dzieciaki na spacer, więc mogę skrobnąć ), ale to zawsze trochę harmider: a to kawa, a to ciasto, a to obiad, a to zmywanie.
Kurczę, już prawie byłam z M zdecydowana na imię Iwona dla córy, ale jak mój teść kategorycznie stwierdził, że TYLKO i WYŁĄCZNIE to imię wchodzi w grę, on na nie głosuje (jakbyśmy plebiscyt urządzali ) i nic innego mamy w ogóle nie brać pod uwagę - to normalnie jemu na złość mam ochotę nadać córce imię Wanda (bardzo mu się nie podoba) .
Pozdrawiam!
(HA!!! DOTRZYMAŁYŚMY DO LIPCA, DZIEWCZYNY!!!)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 17:27
OlaW84, dora8201, radiszka, Ivettka, wikaa, amarranta lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
ja siedzę u mamy od niedzieli bo mężuś w delegacje pojechał zatem nie mogli znieść myśli, że sama siedzę w domu a w każdej chwili mogę zacząć rodzić teraz siedzę tu i się nudzę, odpoczywam tym bardziej że moja mała jest u swego ojca nad morzem.... dżizas nie umiem się ogarnąć z tej nudy
-
Trzecie podejście do endo udane:) jak przyszłam to oczywiście duża kolejka, bo endo do 18,ale miałam szczęście, bo akurat miała wchodzić moja dawna znajoma z którą jakieś 6 lat temu pracowałam jako hostessa:) poznała mnie i przepuściła:) miło mi się zrobiło:) ludzie akurat nie za bardzo byli zadowoleni,ale nic nie mówili przynajmniej:) widzę,że wszystko zależy na kogo się trafi, jedni przepuszczają inni nie:) U endo wszystko ok, tą samą dawkę mam brać do porodu a po porodzie mniejszą i przyjść po połogu,dlatego od razu zarejestrowałam się na końcówkę września:) Endo tak mi nasłodził z pielęgniarką,że az czerwona im się zrobiłam hehe,ale milutko:) Na koniec dotknął brzuszka na szczęście, na lekki poród:)
Dziś dzień chodzony mega,ale wszystko załatwione;-)
Ola u Ciebie też aktywnie, jak możesz to chodź jak najwięcej:)
Rex widzę,że my z siedzeniem to mamy problem hehe, ja też nie mogę usiedzieć na tyłku:)
Daven wszystkiego naj dla synka:) heh teść taki ostry? rzadko się zdarza:) ale nie dziwię się,że się wkurzasz, co Jego obchodzi jakie dacie imię, to Wasze dziecko:)rex, OlaW84, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Witam w ostatni dzień czerwca oby od jutra nasz worek z malenstwami rozwiązywał się hurtem.
Rex jak wytrzymujesz te wasze upały,jak oglądałam teraz w wiadomościach jakie tam temp to podziwiam Cię okrutnie.
Daven sto lat dla synusia
OlaW ja też w pierwszej ciąży przywalilam 22 co prawda 8 lat temu,a teraz 13.
Ale dzisiaj latacie, ja wczoraj miałam dzień aktywności i dzisiaj od rana ale teraz girki wysoko ,jedynie wstaje do domofonu bo moje dziecko się melduje co chwila z dworu. Coś mnie dzisiaj znowu dopadła huśtawka nastroju,myślę o tym ze maz nie zdąży na poród a sama chyba umrę, chodzę od 3 tyg z 1,5 cm rozwarciem i zgladzona szyjka,wiem ze można długo tak chodzić ale obym jeszcze do tego 19 ujechala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 18:14
OlaW84 lubi tę wiadomość
-
Verona wytrzymaj jak najdłuzej! dasz radę na poprawę humoru włącz ulubioną muzę
Rex i tak twarda jesteś
Ja obliczyłam dzisiejsze trasy na google maps i wyszło,że przeszłam 10,2km;p mój rekord chyba hehe. Już się nigdzie dziś nie ruszam;p
OlaW84, rex lubią tę wiadomość
-
Takie póki co bez retuszu:)
Mamuśka:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 14:25
Ivettka, katepr, OlaW84, radiszka, Daven, Carmen.92, Mia1988, Olisie, ewela86, karolla26, rex, Konwalia, wikaa, Kamyk1989, Pay, Verona, amarranta, LillaMy, 1kasiulka1, kierzynka, Tigana, tasha, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej mamuśki
daven 100 lat dla synka, Ania gratuluję
mnie od popołudnia tak dół brzucha napiernicza że szok...nie wiem jak do piątku wytrzymam...
i ja brzuszkiem się pochwalę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/93bb36fda3a2.jpgkate851, katepr, OlaW84, radiszka, Daven, Carmen.92, Mia1988, Olisie, ewela86, karolla26, rex, Konwalia, wikaa, Pay, Verona, 1kasiulka1, kierzynka, tasha, mon!ta^ lubią tę wiadomość