X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia1988 wrote:
    Apropo teściowych....
    Myślicie ze my tez takie będziemy na starość...
    Lato stulecia można powiedzieć ze macie.. ;-)
    Oby nie... Nie wyobrażam sobie...

Ja nie mam niestety punktu odniesienia, bo moja teściowa od 8 lat nie żyje i niestety nie było mi dane jej poznać ... Ale mam nadzieję że będę dobrą teściową :)

• livia30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora planuję jutro na wizycie swoja ginkę błagać żeby mi tam coś poruszyła co zmobilizuje Młodego do wyjścia :D A 8 i 9 lipca zakleję sie butaprenem chyba :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Mia1988 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia twoja teściowa jest bezbłędna...;-)
    Hahahahah alez mi humor poprawiłas tymi opowieściami...
    :-D :-D :-D

livia30 lubi tę wiadomość

1usah371io4htfas.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę zajebistą teściową! :D Tak jak jestem super mamą - moje dziecko ze wszystkim może do mnie przyjść i co ważniejsze - przychodzi ;)

Carmen.92, Mia1988 lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata i za Ciebie też trzymam ;)

dxom6iye1ka3dosl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 hahaha dobrą masz teściową, przynajmniej się pośmiejesz ;p

livia30 lubi tę wiadomość

• Daven Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia - monitor oplułam :D!!! Może nie masz z teściową lekko, ale na pewno masz wesoło :D.

Mia - no pewnie, że będziemy :D! Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził i nasze synowe oraz zięciowie na bank coś na nas znajdą - a my na nich :D! Tradycji musi stać się zadość ;)!
    edit: żeby nikt nie pomyślał, że ja tak na serio :): 1. nie chcę mieszkać z żadnym z moich dorosłych dzieci, prędzej im się do wynajmu dołożę 2. nie mam zamiaru być pełnoetatową niańką moich wnuków (doraźnie czy na wakacje - bardzo chętnie, ale nie dzień w dzień). Mam nadzieję, że to znacznie wpłynie na poprawność relacji z życiowymi partnerami moich dzieci :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 20:22

livia30, Mia1988 lubią tę wiadomość

Pluj - 2012
    Truj - 2013
    Zbój - 2015
  • Mia1988 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen no to ty faktycznie gotowa na przyjęcie maluszka :-)
    Super!
    Ja tez muszę łóżeczko w końcu ubrać któregoś dnia bo juz doczekać sie nie moge na efekt końcowy...

Carmen.92 lubi tę wiadomość

1usah371io4htfas.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia1988 jak już ubierzesz to pochwal się efektem końcowym ;)

Kochane wiecie może co z KaEm?

• kate851 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia ha ha ale teściowa to masz konkret widzę:p wszystko wie najlepiej:) ale coś z nimi jest, że mówią ze tak ciężko miały bo moja tez juz kilka razy mówiła ze ona to do końca ciąży pracowała:)
    Carmen śliczne łóżeczko:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 20:25

Carmen.92, livia30 lubią tę wiadomość

• livia30 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie, wesoło mam :D Czasem się wnerwię ostro ale później mnie to bawi :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, które idą jutro do szpitala. Będzie dobrze, ja wam osobiście zazdroszcze ;)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam tylko na chwilke powiedzieć że u nas wszystko ok. po całym dniu nad jeziorem jestem wykonczona:-/ Brzuch twardnial kilka razy raczej pod wieczor,a i zaczynam odczuwać coraz mocniejsze klucie w szyjce...
    Wczoraj przy tym ognisku mała gdzieś musiała mi ucisnac na
    nerw bo bardzo bolal mnie kregoslup,jego lewa strona w odcinku ledzwiowym.

Uciekam spać

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • OlaW84 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Produkujecie jak szalone a ja nie mam siły nawet czytać. Jutro nadrobie. Ale do Irlandii też chce lecieć:)
    Czuję się dziś masakrycznie. Miałam cały dzień mdłości i skurcze. Nawet przez godzinę co 6min a potem ucichly. Więc tylko macham do Was i się uśmiecham przez łzy bo aż mi się ryczec chce tak źle się czuje.
    przepraszam że tak marudze. Do jutra

wniddf9hsz1h0ghb.pngzrz63e5edfgcorsm.png
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Nie mówiłam wam o hicie stulecia wg mnie :D Teściowa jak się dowiedziała, że robiłam usg genetyczne (to w 13 tyg) to zrobiła zdziwioną minę i wielce oburzona naskoczyła na mnie "ale po co to robiłaś? przecież wiesz kto jest ojcem!!!" Ledwo parsknięcie powstrzymałam! :D Moja wszystko wiedząca teściowa, była pielęgniarka :P

buahahahahhahaha no nie mogę!!!! mój syn miał okres w swoim życiu że był rudy, rudawy, mój M jest czarny (oczy, włosy), ja ciemna i moja chodziła i ciągle tylko "jaki on ma kolor włosów i jaki ma kolor" więc mówię, że rudy - to się żachnęła "gdzie tam rudy gdzie tam rudy, niby po kim?" i taka śpiewka była kilka razy więc kiedyś się wkurzyłam i powiedziałam, że "po tatusiu" to ta zdziwiona, że przecież M czarny - nie odmówiłam sobie przyjemności powiedzenia, że ale ja mówię po tatusiu a nie M" :P:P i temat się skończył :P
    Mia1988 wrote:
    Apropo teściowych....
    Myślicie ze my tez takie będziemy na starość...
    Lato stulecia można powiedzieć ze macie.. ;-)
    Oby nie... Nie wyobrażam sobie...
    ja tam będę wredna :P a co :P:P dla synowej, dla zięcia nie ;) syn jest mój i tylko mój i będzie pantoflarzem mamusi do końca mych dni :P

CARMEN ślicznie!!! i spokojnie, płacz nic nie da tyle tylko, że zasmarczesz się i głowa bardziej będzie boleć

BEATA i Tobie też żebyś szybciutko urodziła!!! i przed Tobą cała noc jeszcze :)

DAVEN ja te zasady stosuje w swoim życiu z rodzicami i mam zamiar również z dziećmi!

ja też mam łóżeczko nie ubrane.... ale nasz pokoik jeszcze nie skończony - M zrywami się zabiera - średnio co 2 weekend coś tam zrobi ;) na szczęście już drobnostki zostały - przykręcenie półek do ścian, moskitiery do sufitu, karniszy i posprzątanie... ale to zapewne zrobi jak ja będę w szpitalu ;)

OLAW u Ciebie czuję, że już bliżej niż dalej....:)

livia30, Carmen.92, radiszka lubią tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola miałam to samo przedwczoraj i juz pełna nadziei byłam, ze się zaczęła a potem ucichło :/

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie łóżeczko już dawno ubrane, przykryłam tylko kocem żeby się nie upaprało bo kot czasem wskakuje do niego. Właściwie to wszystko mam gotowe no nic tylko rodzić :D Nawet mój mąz już się niecierpliwi trochę i co chwilę tylko dopytuje "jak sie czujesz Kochanie" :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh to mój chodzi i jest pewien, że przed terminem to na bank nie urodzę bo "nie wyglądam" :P

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • amarranta Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale się rozpisałyście!

Carmen, zdrówka i śliczne łóżeczko! :)

OlaW chyba nie pozostaje nic innego, jak życzyć Ci szybkiego rozwiązania!

Teściowe macie dziewczyny za mocne.. mój teściu za każdym razem jak mnie widzi mówi, że urodzę 18.07 i jara się, że 'będzie następne raczysko' (bo on rak). już nic mu nie odpowiadam

Rex, kciuki za jutro i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)

Beata, kciuki za jutro! Nie stresuj się!

śmigam pod prysznic, może jeszcze dołączę do Waszej pogawędki ;)

łóżeczko też mamy ubrane. dzisiaj zarzuciłam mężowi, że nie pyta jak się czuję, a on na to "przecież widzę, że dobrze" - boski jest.. ogólnie odpukać czuję się dobrze, tylko te nogi i plecy, no ale bez przesady...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 20:57

Carmen.92, rex lubią tę wiadomość

o1489vvjal2gnmht.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora może moja teściowa powinna Ci przepowiedzieć termin porodu? :D

Mój maż to liczy na to, ze będzie bardzo szybko bo planowo 3 sierpnia ma na statek wracać a jak urodzę po terminie to będzie musiał jakiś urlop bezpłatny wziąć żeby z nami pobyć. A w sierpniu tesciowa przeprowadza się do nas na jakis tydzień-dwa wiec będzie wesoło... Jej drugi synuś przyjeżdża z Londynu ze swoją rodzinką a że teściowa nie cierpi tamtej synowej (nie dziwię sie bo też zdziry nie trawię) to zaproponowałam, żeby do nas się przeniosła na ten czas :D Nie muszę chyba mówić, że to ja jestem ulubioną synową? Mimo wszystko :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 20:58

dora8201, amarranta, tasha lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 1037 1038 1039 1040 1041 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ