Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia1988 wrote:
    Apropo teściowych....
    Myślicie ze my tez takie będziemy na starość...
    Lato stulecia można powiedzieć ze macie.. ;-)
    Oby nie... Nie wyobrażam sobie...

Ja nie mam niestety punktu odniesienia, bo moja teściowa od 8 lat nie żyje i niestety nie było mi dane jej poznać ... Ale mam nadzieję że będę dobrą teściową :)

• livia30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora planuję jutro na wizycie swoja ginkę błagać żeby mi tam coś poruszyła co zmobilizuje Młodego do wyjścia :D A 8 i 9 lipca zakleję sie butaprenem chyba :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Mia1988 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia twoja teściowa jest bezbłędna...;-)
    Hahahahah alez mi humor poprawiłas tymi opowieściami...
    :-D :-D :-D

livia30 lubi tę wiadomość

1usah371io4htfas.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę zajebistą teściową! :D Tak jak jestem super mamą - moje dziecko ze wszystkim może do mnie przyjść i co ważniejsze - przychodzi ;)

Carmen.92, Mia1988 lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata i za Ciebie też trzymam ;)

dxom6iye1ka3dosl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 hahaha dobrą masz teściową, przynajmniej się pośmiejesz ;p

livia30 lubi tę wiadomość

• Daven Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia - monitor oplułam :D!!! Może nie masz z teściową lekko, ale na pewno masz wesoło :D.

Mia - no pewnie, że będziemy :D! Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził i nasze synowe oraz zięciowie na bank coś na nas znajdą - a my na nich :D! Tradycji musi stać się zadość ;)!
    edit: żeby nikt nie pomyślał, że ja tak na serio :): 1. nie chcę mieszkać z żadnym z moich dorosłych dzieci, prędzej im się do wynajmu dołożę 2. nie mam zamiaru być pełnoetatową niańką moich wnuków (doraźnie czy na wakacje - bardzo chętnie, ale nie dzień w dzień). Mam nadzieję, że to znacznie wpłynie na poprawność relacji z życiowymi partnerami moich dzieci :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 20:22

livia30, Mia1988 lubią tę wiadomość

Pluj - 2012
    Truj - 2013
    Zbój - 2015
  • Mia1988 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen no to ty faktycznie gotowa na przyjęcie maluszka :-)
    Super!
    Ja tez muszę łóżeczko w końcu ubrać któregoś dnia bo juz doczekać sie nie moge na efekt końcowy...

Carmen.92 lubi tę wiadomość

1usah371io4htfas.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia1988 jak już ubierzesz to pochwal się efektem końcowym ;)

Kochane wiecie może co z KaEm?

• kate851 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia ha ha ale teściowa to masz konkret widzę:p wszystko wie najlepiej:) ale coś z nimi jest, że mówią ze tak ciężko miały bo moja tez juz kilka razy mówiła ze ona to do końca ciąży pracowała:)
    Carmen śliczne łóżeczko:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 20:25

Carmen.92, livia30 lubią tę wiadomość

• livia30 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie, wesoło mam :D Czasem się wnerwię ostro ale później mnie to bawi :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, które idą jutro do szpitala. Będzie dobrze, ja wam osobiście zazdroszcze ;)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam tylko na chwilke powiedzieć że u nas wszystko ok. po całym dniu nad jeziorem jestem wykonczona:-/ Brzuch twardnial kilka razy raczej pod wieczor,a i zaczynam odczuwać coraz mocniejsze klucie w szyjce...
    Wczoraj przy tym ognisku mała gdzieś musiała mi ucisnac na
    nerw bo bardzo bolal mnie kregoslup,jego lewa strona w odcinku ledzwiowym.

Uciekam spać

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • OlaW84 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Produkujecie jak szalone a ja nie mam siły nawet czytać. Jutro nadrobie. Ale do Irlandii też chce lecieć:)
    Czuję się dziś masakrycznie. Miałam cały dzień mdłości i skurcze. Nawet przez godzinę co 6min a potem ucichly. Więc tylko macham do Was i się uśmiecham przez łzy bo aż mi się ryczec chce tak źle się czuje.
    przepraszam że tak marudze. Do jutra

wniddf9hsz1h0ghb.pngzrz63e5edfgcorsm.png
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Nie mówiłam wam o hicie stulecia wg mnie :D Teściowa jak się dowiedziała, że robiłam usg genetyczne (to w 13 tyg) to zrobiła zdziwioną minę i wielce oburzona naskoczyła na mnie "ale po co to robiłaś? przecież wiesz kto jest ojcem!!!" Ledwo parsknięcie powstrzymałam! :D Moja wszystko wiedząca teściowa, była pielęgniarka :P

buahahahahhahaha no nie mogę!!!! mój syn miał okres w swoim życiu że był rudy, rudawy, mój M jest czarny (oczy, włosy), ja ciemna i moja chodziła i ciągle tylko "jaki on ma kolor włosów i jaki ma kolor" więc mówię, że rudy - to się żachnęła "gdzie tam rudy gdzie tam rudy, niby po kim?" i taka śpiewka była kilka razy więc kiedyś się wkurzyłam i powiedziałam, że "po tatusiu" to ta zdziwiona, że przecież M czarny - nie odmówiłam sobie przyjemności powiedzenia, że ale ja mówię po tatusiu a nie M" :P:P i temat się skończył :P
    Mia1988 wrote:
    Apropo teściowych....
    Myślicie ze my tez takie będziemy na starość...
    Lato stulecia można powiedzieć ze macie.. ;-)
    Oby nie... Nie wyobrażam sobie...
    ja tam będę wredna :P a co :P:P dla synowej, dla zięcia nie ;) syn jest mój i tylko mój i będzie pantoflarzem mamusi do końca mych dni :P

CARMEN ślicznie!!! i spokojnie, płacz nic nie da tyle tylko, że zasmarczesz się i głowa bardziej będzie boleć

BEATA i Tobie też żebyś szybciutko urodziła!!! i przed Tobą cała noc jeszcze :)

DAVEN ja te zasady stosuje w swoim życiu z rodzicami i mam zamiar również z dziećmi!

ja też mam łóżeczko nie ubrane.... ale nasz pokoik jeszcze nie skończony - M zrywami się zabiera - średnio co 2 weekend coś tam zrobi ;) na szczęście już drobnostki zostały - przykręcenie półek do ścian, moskitiery do sufitu, karniszy i posprzątanie... ale to zapewne zrobi jak ja będę w szpitalu ;)

OLAW u Ciebie czuję, że już bliżej niż dalej....:)

livia30, Carmen.92, radiszka lubią tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola miałam to samo przedwczoraj i juz pełna nadziei byłam, ze się zaczęła a potem ucichło :/

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie łóżeczko już dawno ubrane, przykryłam tylko kocem żeby się nie upaprało bo kot czasem wskakuje do niego. Właściwie to wszystko mam gotowe no nic tylko rodzić :D Nawet mój mąz już się niecierpliwi trochę i co chwilę tylko dopytuje "jak sie czujesz Kochanie" :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh to mój chodzi i jest pewien, że przed terminem to na bank nie urodzę bo "nie wyglądam" :P

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • amarranta Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale się rozpisałyście!

Carmen, zdrówka i śliczne łóżeczko! :)

OlaW chyba nie pozostaje nic innego, jak życzyć Ci szybkiego rozwiązania!

Teściowe macie dziewczyny za mocne.. mój teściu za każdym razem jak mnie widzi mówi, że urodzę 18.07 i jara się, że 'będzie następne raczysko' (bo on rak). już nic mu nie odpowiadam

Rex, kciuki za jutro i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)

Beata, kciuki za jutro! Nie stresuj się!

śmigam pod prysznic, może jeszcze dołączę do Waszej pogawędki ;)

łóżeczko też mamy ubrane. dzisiaj zarzuciłam mężowi, że nie pyta jak się czuję, a on na to "przecież widzę, że dobrze" - boski jest.. ogólnie odpukać czuję się dobrze, tylko te nogi i plecy, no ale bez przesady...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 20:57

Carmen.92, rex lubią tę wiadomość

o1489vvjal2gnmht.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora może moja teściowa powinna Ci przepowiedzieć termin porodu? :D

Mój maż to liczy na to, ze będzie bardzo szybko bo planowo 3 sierpnia ma na statek wracać a jak urodzę po terminie to będzie musiał jakiś urlop bezpłatny wziąć żeby z nami pobyć. A w sierpniu tesciowa przeprowadza się do nas na jakis tydzień-dwa wiec będzie wesoło... Jej drugi synuś przyjeżdża z Londynu ze swoją rodzinką a że teściowa nie cierpi tamtej synowej (nie dziwię sie bo też zdziry nie trawię) to zaproponowałam, żeby do nas się przeniosła na ten czas :D Nie muszę chyba mówić, że to ja jestem ulubioną synową? Mimo wszystko :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 20:58

dora8201, amarranta, tasha lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 1037 1038 1039 1040 1041 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ