X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • katepr Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja też wczoraj miałam skurcze ale oczywiście ucichły.

Dziś już jestem po wizycie, mały waży 3700, z rozwarciem zero postępu jest jak było, do 7 dni mam czekać aż samo się zacznie.

Ivettko trzymamy kciuki :) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 13:44

Ivettka lubi tę wiadomość

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • radiszka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny.... gdzie są moje kostki? Czy ktoś może je widział? Bo ja cieszyłam, się, że nie mam obrzęków a tu bach od 3ch dni nie widzę swoich kostek.... :( U nas dzisiaj nadal upały...

zrz63e5exqf8isey.png

ex2bgu1r8d1oj5e0.png
  • OlaW84 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam Was dzisiaj ale teściowa tak mi zepsuła humor ze jakoś tak nawet nie mam weny odpisywac. Jutro się odezwę bo teraz to nawet mdłości dostałam i muszę szybko młodego położyć żeby i sama odpocząć. Także do jutra bo jutro będzie lepiej mam nadzieję

wniddf9hsz1h0ghb.pngzrz63e5edfgcorsm.png
  • radiszka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola 3maj sie, jutro napewno będzie lepiej, a moze jak odpoczniesz to już dzisiaj :) Moja teściowa też potrafi mi podjarać cały dzień, one chyba już tak mają.

Zania - doczytałam, i gratuluję Twojego zaciecia! Jednak warto sie nie poddawać, nawet gdy "fachowcy" twierdzą, ze się nie da :)

Paulina, Ewela, Ivetka - 3mam mocno kciuki aby szybko i jak najmniej boleśnie poszło!

Biedroneczka, dziękujemy za relację :)
    Olisie fajnie, że też do nas jeszcze zaglądasz mimo braku czasu.

Ewa123, Ivettka lubią tę wiadomość

zrz63e5exqf8isey.png

ex2bgu1r8d1oj5e0.png
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Was kochane,
    Trzymam kciuki za wszystkie rodzące i te,u których coś zaczyna się dziać:-D oby szybko i bezboleśnie

Kate co za głupie babsko z tej sąsiadki,serio może narobić szkód jak pojedziecie na weekend.

My dziś po wizycie:
    Ciśnienie 128/78 , + 10kg, na KTG cisza - moja księżniczka a w zasadzie śpiąca królewna znów mało aktywna przed południem:-) Po badanku doktorek stwierdzil że jeeeeszcze pochodze:-) mam pić malinki i przytulac się do męża:-) ehh w razie czego dzwonić do niego,a on wtedy zaalalarmuje szpital na Staszica:-) gdybym do 22.07 nie urodzila to mam się zjawić na KTG:-) także idę sprzątać i robić obiad:-) później spakuje torbe i wyprasuje resztę ubranek dzidzi:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 14:20

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola to widzę,że obie dziś podminowane, mi trochę już minęło, bo stwierdziłam,że szkoda mi nerwów na patologię.Jak M przyjedzie wieczorem zadzwonimy do ubezpieczalni i zgłosmy szkodę a jutro oby ta babka otworzyła spółdzielni, bo jak nie to nie ręczę za siebie;p chyba kop jeden i wyważę te drzwi;p zresztą tak się telepią,że tam kopa chyba nie trzeba dawać.
    Zania super,że wszystko ok:) sprawdzał ile waży Gabrysia?:) to masz podobnie jak ja, mi też mówił,że jeszcze pochodzę,bo szyjka długa i zamknięta.Malutko przytyłaś:)
    Ja też dopakowuję torbę, zostaną same kosmetyki, przybory toaletowe i przekąski, to spakuję je w locie przy wyjeździe do szpitala:) Dokupię tylko sobie białe stopki i majtki bawełniane:)
    Olisie super,że znajdujesz czas dla nas:) mój M pewnie po porodzie weźmie parę dni wolnego,ale nastawiam się,że cały dzień będę sama z Niunią:)

• mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate podatny spółdzielni też musi zależeć ponieważ aby mury nie były mokre i pleśń i wychodziła bo jak tak będzie to też do nich to należy. Jak tam będziesz to porobić zdjecia i właśnie jak pisałam w razie czego do doradcy prawnego i też jak dora pisze. Lepiej mieć niż nie. I na pewno są też u Ciebie darmowi.

Bombelek odnośnie tej herbatki to moja siostra dawała od tygodnia i jak pierwszy raz dała to 5 razy się załatwiła pod rząd wymieniala co chwilę pieluchy. Tam Masz też koper włoski i inne zioła co niemowlaki mogą ją to kupowałam w sklepie z ziołami. Bez żadnych sztucznych dodatków.

Paulina, ivetka, ewela powodzonka :)

Jestem ciekawa jak tam u Beaty :>

Zania dobrze że wszystko Oki :)

Idę sobie koktajl zrobić :)
    a odnośnie golenia może nie mam dużego brzuszka ale strasznie ciężko się ogolic idzie na nogach jak i podwozie. Podziwiam Was te które mają duże brzuszki :)

AMJ, Ivettka lubią tę wiadomość

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pogoda u mnie co chwilę się chmurzy jakby miało padać a za chwilę się rozjaśnia i słońce dziwna ta pogoda

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • Daven Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Powodzenia z porodami, naturalnymi i cc, tymi upalnymi i burzowymi ;) (swoją drogą nie wiedziałam o tym "uwarunkowaniu" porodów nocnych itd, ciekawa rzecz).

Kate851 - powodzenia z sąsiadką :)!

U mnie brzuch się stawia, pobolewa @, nospa i magnez nie pomagają, ale wszystko nieregularne, więc bez spiny.
    Małżonek dziś działkę do ładu doprowadza - od rana kosi, drzewa wycina/przycina, rozkłada trampolinę, namiot, basenik, piaskownicę, wiesza huśtawki na drzewach - szaleństwo. A to wszystko na popsucie pogody i ochłodzenie :D, nie ma jak wyczucie czasu. Nic to - grunt, że będzie.
    Syn dziś wstał z gorączką i cholera wie co mu jest. Nie kicha, nie kaszle, brzuch miękki, uszu pozwoli sobie dotknąć, węzły chłonne raczej nie są powiększone... Zęby? W sumie 5tki wylazły dopiero połowicznie...Ale bidak taki, nie dość że skwar to on jeszcze gorączkuje.

Pluj - 2012
    Truj - 2013
    Zbój - 2015
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o mamo ale ja dziś nie do życia jestem....

a WIKAA tak się z synalem wita że nawet nie zajrzała :) mam nadzieję, że to dlatego, że tak się nie mogą sobą nacieszyć :)

KATEPR, REX ja też weszłam wczoraj pod ten prysznic bardziej z myślą, niech się rozkręci a nie wyciszy....:/ ale cos uparte te nasze dzieci... a Twoja REX to już w ogole - prawdziwa diwa musi byc spóźniona ;)

DAVEN zdrówka dla syna!

OLAW nerwy długo z człowieka wychodzą.... nie daj się paskudnej teściówce!

i przepRASZAM, że innym nie odpisuje ale jak to wyżej napisałam... jestem nie do życia czy jak to u nas się mówi "czuję się jak wysrana jagoda" :P

Daven, wikaa lubią tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kataper współczuje czekania za tydzien to moze już 4 kg dobić bo waga rośnie błyskawicznie na koncówce u mnie był problem ze wszystko gotowe a skurczy brak

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zania1313 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate nie robił mi już USG więc nie wiem ile teraz waży:-)

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cfe8cdef47b.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/267b01e56bdb.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d46d381aee47.jpg

Przedstawiam klusie :)

radiszka, rex, Blue:), Beatrice, Verona, izabelka04, Pay, mon!ta^, dora8201, Carmen.92, Mia1988, katepr, kate851, Olisie, OlaW84, amarranta, wikaa, tasha, monaaa85, Konwalia, ewela86 lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• radiszka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka super! A klusia wcale nie wyglada na taka kluske jak dla mnie w sam raz hehe. Sluczna dziewczynka i Ty tez wracaj juz do pelni sil!

zrz63e5exqf8isey.png

ex2bgu1r8d1oj5e0.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka ślicznie wyglądacie :) a Klusia przecudna :)

AMJ lubi tę wiadomość

dxom6iye1ka3dosl.png
  • Blue:) Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RADISZKA ja też się cieszyłam, że nie mam aż takich obrzęków, a właśnie od 3 dni niestety też nie widzę kostek :/ a dzisiaj to już w ogóle masakra :-( myślałam, że to wina pogody ale nie wiem już :-( niby jest chłodniej, a moje nogi dziś są straszne :-(

BIEDRONECZKA83 ślicznie wyglądacie dziewczyny! Klusia przekochana! Wracaj szybko do sił :*

Wojtuś nasz Skarb <3 <3 <3
    ex2b3e5e2fco1er7.png

ckai43r89zfl6iv1.png
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivettka napisała :)

o 12.55 pojawiła się nasza księżniczka,dostała 10pkt. 3550g,54cm. ja w miarę się czuje,znieczulenie puszcza,ale ból jest

rex, Mia1988, Carmen.92, radiszka, katepr, kate851, Olisie, Konwalia, Ivettka, ewela86 lubią tę wiadomość

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko śliczna mała:-) piękności:-)

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • izabelka04 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka pięknie wyglądacie <3 wracaj do sił.

Ivettka gratulacje :) :) :)

<3 WOJTUŚ <3 moje słodkie słodkości <3

7v8rw1d340v3rocf.png
  • Verona Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka Wreszcie widzimy lipcątko! Cudne zdjęcia, Klusia słodka...i ta miłość siostrzana.
    Gratulacje dla Ivettki!
    Blue ja też nie cierpiałam na opuchliznę, u nas dzisiaj też chłodniej a mnie girki bola i też jakoś pełne buty się zrobiły, pewnie to na końcówce tak mamy. A do tego strasznie się pocę, leżęe i nic nie robię a pot się leje szczególnie na twarzy, szyi i dekoldzie. Co chwila się kapie bo nie znoszę się lepić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 18:37

3i49p07wevcalt60.png
‹‹ 1053 1054 1055 1056 1057 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ