X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • katepr Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja też wczoraj miałam skurcze ale oczywiście ucichły.

Dziś już jestem po wizycie, mały waży 3700, z rozwarciem zero postępu jest jak było, do 7 dni mam czekać aż samo się zacznie.

Ivettko trzymamy kciuki :) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 13:44

Ivettka lubi tę wiadomość

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • radiszka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny.... gdzie są moje kostki? Czy ktoś może je widział? Bo ja cieszyłam, się, że nie mam obrzęków a tu bach od 3ch dni nie widzę swoich kostek.... :( U nas dzisiaj nadal upały...

zrz63e5exqf8isey.png

ex2bgu1r8d1oj5e0.png
  • OlaW84 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam Was dzisiaj ale teściowa tak mi zepsuła humor ze jakoś tak nawet nie mam weny odpisywac. Jutro się odezwę bo teraz to nawet mdłości dostałam i muszę szybko młodego położyć żeby i sama odpocząć. Także do jutra bo jutro będzie lepiej mam nadzieję

wniddf9hsz1h0ghb.pngzrz63e5edfgcorsm.png
  • radiszka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola 3maj sie, jutro napewno będzie lepiej, a moze jak odpoczniesz to już dzisiaj :) Moja teściowa też potrafi mi podjarać cały dzień, one chyba już tak mają.

Zania - doczytałam, i gratuluję Twojego zaciecia! Jednak warto sie nie poddawać, nawet gdy "fachowcy" twierdzą, ze się nie da :)

Paulina, Ewela, Ivetka - 3mam mocno kciuki aby szybko i jak najmniej boleśnie poszło!

Biedroneczka, dziękujemy za relację :)
    Olisie fajnie, że też do nas jeszcze zaglądasz mimo braku czasu.

Ewa123, Ivettka lubią tę wiadomość

zrz63e5exqf8isey.png

ex2bgu1r8d1oj5e0.png
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Was kochane,
    Trzymam kciuki za wszystkie rodzące i te,u których coś zaczyna się dziać:-D oby szybko i bezboleśnie

Kate co za głupie babsko z tej sąsiadki,serio może narobić szkód jak pojedziecie na weekend.

My dziś po wizycie:
    Ciśnienie 128/78 , + 10kg, na KTG cisza - moja księżniczka a w zasadzie śpiąca królewna znów mało aktywna przed południem:-) Po badanku doktorek stwierdzil że jeeeeszcze pochodze:-) mam pić malinki i przytulac się do męża:-) ehh w razie czego dzwonić do niego,a on wtedy zaalalarmuje szpital na Staszica:-) gdybym do 22.07 nie urodzila to mam się zjawić na KTG:-) także idę sprzątać i robić obiad:-) później spakuje torbe i wyprasuje resztę ubranek dzidzi:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 14:20

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola to widzę,że obie dziś podminowane, mi trochę już minęło, bo stwierdziłam,że szkoda mi nerwów na patologię.Jak M przyjedzie wieczorem zadzwonimy do ubezpieczalni i zgłosmy szkodę a jutro oby ta babka otworzyła spółdzielni, bo jak nie to nie ręczę za siebie;p chyba kop jeden i wyważę te drzwi;p zresztą tak się telepią,że tam kopa chyba nie trzeba dawać.
    Zania super,że wszystko ok:) sprawdzał ile waży Gabrysia?:) to masz podobnie jak ja, mi też mówił,że jeszcze pochodzę,bo szyjka długa i zamknięta.Malutko przytyłaś:)
    Ja też dopakowuję torbę, zostaną same kosmetyki, przybory toaletowe i przekąski, to spakuję je w locie przy wyjeździe do szpitala:) Dokupię tylko sobie białe stopki i majtki bawełniane:)
    Olisie super,że znajdujesz czas dla nas:) mój M pewnie po porodzie weźmie parę dni wolnego,ale nastawiam się,że cały dzień będę sama z Niunią:)

• mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate podatny spółdzielni też musi zależeć ponieważ aby mury nie były mokre i pleśń i wychodziła bo jak tak będzie to też do nich to należy. Jak tam będziesz to porobić zdjecia i właśnie jak pisałam w razie czego do doradcy prawnego i też jak dora pisze. Lepiej mieć niż nie. I na pewno są też u Ciebie darmowi.

Bombelek odnośnie tej herbatki to moja siostra dawała od tygodnia i jak pierwszy raz dała to 5 razy się załatwiła pod rząd wymieniala co chwilę pieluchy. Tam Masz też koper włoski i inne zioła co niemowlaki mogą ją to kupowałam w sklepie z ziołami. Bez żadnych sztucznych dodatków.

Paulina, ivetka, ewela powodzonka :)

Jestem ciekawa jak tam u Beaty :>

Zania dobrze że wszystko Oki :)

Idę sobie koktajl zrobić :)
    a odnośnie golenia może nie mam dużego brzuszka ale strasznie ciężko się ogolic idzie na nogach jak i podwozie. Podziwiam Was te które mają duże brzuszki :)

AMJ, Ivettka lubią tę wiadomość

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pogoda u mnie co chwilę się chmurzy jakby miało padać a za chwilę się rozjaśnia i słońce dziwna ta pogoda

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • Daven Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Powodzenia z porodami, naturalnymi i cc, tymi upalnymi i burzowymi ;) (swoją drogą nie wiedziałam o tym "uwarunkowaniu" porodów nocnych itd, ciekawa rzecz).

Kate851 - powodzenia z sąsiadką :)!

U mnie brzuch się stawia, pobolewa @, nospa i magnez nie pomagają, ale wszystko nieregularne, więc bez spiny.
    Małżonek dziś działkę do ładu doprowadza - od rana kosi, drzewa wycina/przycina, rozkłada trampolinę, namiot, basenik, piaskownicę, wiesza huśtawki na drzewach - szaleństwo. A to wszystko na popsucie pogody i ochłodzenie :D, nie ma jak wyczucie czasu. Nic to - grunt, że będzie.
    Syn dziś wstał z gorączką i cholera wie co mu jest. Nie kicha, nie kaszle, brzuch miękki, uszu pozwoli sobie dotknąć, węzły chłonne raczej nie są powiększone... Zęby? W sumie 5tki wylazły dopiero połowicznie...Ale bidak taki, nie dość że skwar to on jeszcze gorączkuje.

Pluj - 2012
    Truj - 2013
    Zbój - 2015
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o mamo ale ja dziś nie do życia jestem....

a WIKAA tak się z synalem wita że nawet nie zajrzała :) mam nadzieję, że to dlatego, że tak się nie mogą sobą nacieszyć :)

KATEPR, REX ja też weszłam wczoraj pod ten prysznic bardziej z myślą, niech się rozkręci a nie wyciszy....:/ ale cos uparte te nasze dzieci... a Twoja REX to już w ogole - prawdziwa diwa musi byc spóźniona ;)

DAVEN zdrówka dla syna!

OLAW nerwy długo z człowieka wychodzą.... nie daj się paskudnej teściówce!

i przepRASZAM, że innym nie odpisuje ale jak to wyżej napisałam... jestem nie do życia czy jak to u nas się mówi "czuję się jak wysrana jagoda" :P

Daven, wikaa lubią tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kataper współczuje czekania za tydzien to moze już 4 kg dobić bo waga rośnie błyskawicznie na koncówce u mnie był problem ze wszystko gotowe a skurczy brak

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zania1313 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate nie robił mi już USG więc nie wiem ile teraz waży:-)

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cfe8cdef47b.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/267b01e56bdb.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d46d381aee47.jpg

Przedstawiam klusie :)

radiszka, rex, Blue:), Beatrice, Verona, izabelka04, Pay, mon!ta^, dora8201, Carmen.92, Mia1988, katepr, kate851, Olisie, OlaW84, amarranta, wikaa, tasha, monaaa85, Konwalia, ewela86 lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• radiszka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka super! A klusia wcale nie wyglada na taka kluske jak dla mnie w sam raz hehe. Sluczna dziewczynka i Ty tez wracaj juz do pelni sil!

zrz63e5exqf8isey.png

ex2bgu1r8d1oj5e0.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka ślicznie wyglądacie :) a Klusia przecudna :)

AMJ lubi tę wiadomość

dxom6iye1ka3dosl.png
  • Blue:) Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RADISZKA ja też się cieszyłam, że nie mam aż takich obrzęków, a właśnie od 3 dni niestety też nie widzę kostek :/ a dzisiaj to już w ogóle masakra :-( myślałam, że to wina pogody ale nie wiem już :-( niby jest chłodniej, a moje nogi dziś są straszne :-(

BIEDRONECZKA83 ślicznie wyglądacie dziewczyny! Klusia przekochana! Wracaj szybko do sił :*

Wojtuś nasz Skarb <3 <3 <3
    ex2b3e5e2fco1er7.png

ckai43r89zfl6iv1.png
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivettka napisała :)

o 12.55 pojawiła się nasza księżniczka,dostała 10pkt. 3550g,54cm. ja w miarę się czuje,znieczulenie puszcza,ale ból jest

rex, Mia1988, Carmen.92, radiszka, katepr, kate851, Olisie, Konwalia, Ivettka, ewela86 lubią tę wiadomość

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko śliczna mała:-) piękności:-)

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • izabelka04 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka pięknie wyglądacie <3 wracaj do sił.

Ivettka gratulacje :) :) :)

<3 WOJTUŚ <3 moje słodkie słodkości <3

7v8rw1d340v3rocf.png
  • Verona Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka Wreszcie widzimy lipcątko! Cudne zdjęcia, Klusia słodka...i ta miłość siostrzana.
    Gratulacje dla Ivettki!
    Blue ja też nie cierpiałam na opuchliznę, u nas dzisiaj też chłodniej a mnie girki bola i też jakoś pełne buty się zrobiły, pewnie to na końcówce tak mamy. A do tego strasznie się pocę, leżęe i nic nie robię a pot się leje szczególnie na twarzy, szyi i dekoldzie. Co chwila się kapie bo nie znoszę się lepić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 18:37

3i49p07wevcalt60.png
‹‹ 1053 1054 1055 1056 1057 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ