Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneta, myślę że przy późnych owulacjach to normalne. Ja też teraz miałam późną owulację, więc nie nastawiam się, że będę już widzieć serduszko. Nasze płody będą młodsze od innych kobiet, które miały owulkę w 14dc. To prawie tydzień różnicy.
Lena87 lubi tę wiadomość
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
o matko laseczki. ja mam jutro wizyte!!! tak sie boję ze zrobi uag i powie: Oooo jest zle!
cati, Ivettka lubią tę wiadomość
-
ChillaTeqilla wrote:Aneta, myślę że przy późnych owulacjach to normalne. Ja też teraz miałam późną owulację, więc nie nastawiam się, że będę już widzieć serduszko. Nasze płody będą młodsze od innych kobiet, które miały owulkę w 14dc. To prawie tydzień różnicy.
na serduszko się nie nastawiałam, ale miałam nadzieje, że zarodek ujrzę.
Moja siostra miała pusty pęcherzyk raz i bardzo się tego boję
-
mufinka wrote:Usia to fajnie, że teraz tyle przestrzeni będziecie mieli? to domek?
Pepitka super, że wizyta w porządku
Aneta śliczny pęcherzyk ja serduszko widziałam w 6w4d
połowa domuLena87 lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:DZIEWCZYNKI NONA MIALA WCZORAJ URODZINY!!!!!!
100 lat, 100 lat, niech żyje, żyje nam!!! 100 lat, 100 lat, niech żyje, żyje nam!!! Jeszcze raz, jeszcze raz, niech żyje, żyje nam! Nieeeech żyyyje naaaaam! A kto? NONAAAA!!!!!!!
Nonuś dla Ciebie urodzinowy bukiet od wszystkich owu i belly koleżanek, mysle, ze moge również w Ich imieniu spokojnie Ci go przekazać Jak nie lubisz różowych róż, to trudno, polubisz
Dopisuję się do życzeń jedno Twoje marzenie już się spełniło, niech tak samo szybko spełniają się następne. Spokojnej ciąży i sto lat:)
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:czemu usia? ja właśnie jem b.dużo ryb 3-4 razy w tygodniu łosoś/dorsz/tuńczyk.
Czy w sałatce czy z pieca. Ryby są zdrowe-omega 3.
Chyba ze z jakichś powodów nie możesz?
nie przepadam za rybami. Kupiłam kwas omega 3 -
JA uwielbiam rybki i norwegia to dla mnie raj ! taka pieczona rybka albo taka smazona .... mmmm mniam . A wędzone sieje albo sole o matko co ja bym dala za ten samk
Usia - dobrze ze kupilas sobie te omega 3 juz lepiej z plamieniami ?
Marteczka kochaniutka - blad jest w badaniach
ja mam badanie 19.12 USG (NT),
oraz 17.12 USGWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 14:07
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Powinno się unikać dużych ryb ze względu na zawartość rtęci. Niestety tuńczyk jest chyba najbardziej niewskazany, bo ponoć zawiera największą ilość metali ciężkich. Łososia można w małych ilościach - dwie porcje tygodniowo nie więcej niż 2x100g, oczywiście pieczony, bo wędzonych ryb też nie powinno się jeść.28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
cati wrote:JA uwielbiam rybki i norwegia to dla mnie raj ! taka pieczona rybka albo taka smazona .... mmmm mniam . A wędzone sieje albo sole o matko co ja bym dala za ten samk
Usia - dobrze ze kupilas sobie te omega 3 juz lepiej z plamieniami ?
Marteczka kochaniutka - blad jest w badaniach
ja mam badanie 19.12 USG (NT),
oraz 17.12 USG
znikome ilosci brazowego sie jeszcze pojawiaja ale bardzo malutko, ale powoli zaczynam znowu miec " mokro " i wraca kremowy śluzcati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Ivettka gdybyś zjadła norweską rybkę, zmieniła byś zdanie
Oj tak
Jak nienawidzę wędzonego łososia z polskich marketów to tego norweskiego mogłabym jeść cały czas.
O świeżym nawet nie wspominam bo to w porównaniu do naszych ryb całkiem inna liga:)Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zgadza sie z łososiem za kazdym razem jak lecimy do PL to rodzice i tescie chca wędzonego Kiedyś mogłam go jesc ale od ponad 6 miesiecy mi nie podchodzi ani smak ani zapach łososia raz na ruski rok zjem dorsza duszonego w pieczarkach
Lena87 lubi tę wiadomość