Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona - Wsio wsio wsio dobrego
HejkaJak sie czujecie ? u mnie mdlosci sie troche uspokoiły , zobaczymy czy znow nie przyjdzie fala mdlosci na raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 10:52
Nona, Ivettka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:spoko, przyda sie na całą ciąże
hihi
Zakładaj kalendarz. Jaki termin masz bo ja tez mam cykl z 18.10? i termin porodu mam 22.07 ale ja mam krótkie cykle 25 dni
U mnie automat mówi 26 lipca, ale muszę to sobie jeszcze zweryfikować, owu była 1 listopada jeśli dobrze pamiętam. Te suwaczki babyboom na pewno pierdzielą mi głupoty, dlatego wszystko sobie ręcznie policzę.
22 lipca to moja data urodzeniaA termin ze mną mama miała na 26 lipca, haha!
Ja mojego na USG będę brać na pewno, żeby się poczuwał do tej ciąży trochę bardziej xd.Aneta210, Nona lubią tę wiadomość
-
Wow ale się rozpisałyście!!!!!
Nona szczęścia, zdrowia, spokojnej ciąży zakończonej wielkim szczęściem :*
Trzymam mocno kciuki za wizytujące dzisiaj!!!!
Co do Rolnika to po wczorajszym odcinku jestem zdegustowana- Grzesiek i Adam okazali się całkiem inni niż myślałam. Temu Grześkowi nie wiem co odbiło- niech sobie w takim razie tą Ulkę weźmie-ona mu nie dałaby szansy na takie akcje
Co do libido to zazdroszczę wam, bo moje jest zerowe. Dodatkowo boję się więc bardzo rzadko teraz...
Marteczka mi wyszły liczne nabłonki i gin kazała powtórzyć badanie bo mogłam źle pobrać materiał
Nona lubi tę wiadomość
-
Kaem, Jogoda witajcie!!! i zostańcie z nami
Ja męża zabiorę dopiero na usg w 12tc- wtedy już będzie duży dzidziuś do oglądaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 11:07
Lena87, Nona lubią tę wiadomość
-
A, własne, Bromek. Myślę, że weź to zdroworozsądkowo. Ja brałam 1tbl, czyli nieduża dawka w sumie, ale o tak od dzisiaj przez 3 dni wezmę pół a potem kolejne 3 ćwiartkę i koniec. W ulotce każą odstawić natychmiast, ale ja mam wewnętrzną niechęć do drastycznego odstawiania. Tydzień dłużej nie zaszkodzi, wiele kobiet w ogóle orientuje się, że może być w ciąży jak się okres tydzień spóźnia, więc na chłopski rozum... T
o nie jest poparte żadnymi dowodami naukowymi, ale już się nauczyłam w życiu, ze swojej intuicji warto słuchać. -
Witam wszystkie nowe lipcowe mamusie, których jeszcze przywitać nie zdążyłam :* Za wizytujace trzymam kciuki i czekamy na wieści
Co do libodo to u mnie też zerowe. Poza tym mam kategoryczny zakaz od mojej ginekolog. Następna wizytę mam w sobotę i zamierzam zabrać mojego małża na nią. A co, niech zobaczy
NONA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 11:44
Daisy, Nona, Lena87, Helen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Witam wszystkie nowe mamusieGratuluje
za wizyty trzymam mocno kciuki
Nona spełnienia wszystkich marzeń
Ja sie dzisiaj tak zastanawiam czy ze mna wszystko jest ok ? Bolą mnie tylko piersi i od czasu do czasu brzuch. Szczerze ? nie czuje sie jakbym byla w ciazy
Mam nadzieje ze brak mdłości czy innych objawów to nic złegoWizyta na usg już w czwartek, z 1 strony nie mogę sie doczekać a z 2 strony strasznie się boję...
i to co sprawdziłam w ciazy nie moge jesc pomidorówzjadłam wczoraj 1 małego do kanapek i dostałam strasznych bolesci zołądka i biegunki...
do tego do konca listopada czeka nas przeprowadzka do innego mieszkania... intensywyny miesiac bedzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 12:04
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MarliOne - Dokładnie o to samo chciałam zapytać co Lena87. Są jakieś przeciwskazania do serduszkowania w ciąży?
usia89 - A czemu nie można pomidorów? Pytam, bo często jem...
Kiedy u was było widać serduszko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 12:19
-
Lena87 wrote:Agi, Witamy w Naszym Gronie
MarliOne dlaczego dostałaś kategoryczny zakaz ?
Daisy jak Twoje wyniki ?