Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona - Wsio wsio wsio dobrego
Hejka Jak sie czujecie ? u mnie mdlosci sie troche uspokoiły , zobaczymy czy znow nie przyjdzie fala mdlosci na razWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 10:52
Nona, Ivettka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:spoko, przyda sie na całą ciąże hihi
Zakładaj kalendarz. Jaki termin masz bo ja tez mam cykl z 18.10 ? i termin porodu mam 22.07 ale ja mam krótkie cykle 25 dni
U mnie automat mówi 26 lipca, ale muszę to sobie jeszcze zweryfikować, owu była 1 listopada jeśli dobrze pamiętam. Te suwaczki babyboom na pewno pierdzielą mi głupoty, dlatego wszystko sobie ręcznie policzę.
22 lipca to moja data urodzenia A termin ze mną mama miała na 26 lipca, haha!
Ja mojego na USG będę brać na pewno, żeby się poczuwał do tej ciąży trochę bardziej xd.Aneta210, Nona lubią tę wiadomość
-
Wow ale się rozpisałyście!!!!!
Nona szczęścia, zdrowia, spokojnej ciąży zakończonej wielkim szczęściem :*
Trzymam mocno kciuki za wizytujące dzisiaj!!!!
Co do Rolnika to po wczorajszym odcinku jestem zdegustowana- Grzesiek i Adam okazali się całkiem inni niż myślałam. Temu Grześkowi nie wiem co odbiło- niech sobie w takim razie tą Ulkę weźmie-ona mu nie dałaby szansy na takie akcje
Co do libido to zazdroszczę wam, bo moje jest zerowe. Dodatkowo boję się więc bardzo rzadko teraz...
Marteczka mi wyszły liczne nabłonki i gin kazała powtórzyć badanie bo mogłam źle pobrać materiał
Nona lubi tę wiadomość
-
Kaem, Jogoda witajcie!!! i zostańcie z nami
Ja męża zabiorę dopiero na usg w 12tc- wtedy już będzie duży dzidziuś do oglądaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 11:07
Lena87, Nona lubią tę wiadomość
-
A, własne, Bromek. Myślę, że weź to zdroworozsądkowo. Ja brałam 1tbl, czyli nieduża dawka w sumie, ale o tak od dzisiaj przez 3 dni wezmę pół a potem kolejne 3 ćwiartkę i koniec. W ulotce każą odstawić natychmiast, ale ja mam wewnętrzną niechęć do drastycznego odstawiania. Tydzień dłużej nie zaszkodzi, wiele kobiet w ogóle orientuje się, że może być w ciąży jak się okres tydzień spóźnia, więc na chłopski rozum... T
o nie jest poparte żadnymi dowodami naukowymi, ale już się nauczyłam w życiu, ze swojej intuicji warto słuchać. -
Witam wszystkie nowe lipcowe mamusie, których jeszcze przywitać nie zdążyłam :* Za wizytujace trzymam kciuki i czekamy na wieści Co do libodo to u mnie też zerowe. Poza tym mam kategoryczny zakaz od mojej ginekolog. Następna wizytę mam w sobotę i zamierzam zabrać mojego małża na nią. A co, niech zobaczy NONA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 11:44
Daisy, Nona, Lena87, Helen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Witam wszystkie nowe mamusie Gratuluje za wizyty trzymam mocno kciuki
Nona spełnienia wszystkich marzeń
Ja sie dzisiaj tak zastanawiam czy ze mna wszystko jest ok ? Bolą mnie tylko piersi i od czasu do czasu brzuch. Szczerze ? nie czuje sie jakbym byla w ciazy
Mam nadzieje ze brak mdłości czy innych objawów to nic złego Wizyta na usg już w czwartek, z 1 strony nie mogę sie doczekać a z 2 strony strasznie się boję...
i to co sprawdziłam w ciazy nie moge jesc pomidorów zjadłam wczoraj 1 małego do kanapek i dostałam strasznych bolesci zołądka i biegunki...
do tego do konca listopada czeka nas przeprowadzka do innego mieszkania... intensywyny miesiac bedzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 12:04
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MarliOne - Dokładnie o to samo chciałam zapytać co Lena87. Są jakieś przeciwskazania do serduszkowania w ciąży?
usia89 - A czemu nie można pomidorów? Pytam, bo często jem...
Kiedy u was było widać serduszko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 12:19
-
Lena87 wrote:Agi, Witamy w Naszym Gronie
MarliOne dlaczego dostałaś kategoryczny zakaz ?
Daisy jak Twoje wyniki ?