Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
juwelka wrote:hej dziewczyny , do gwiazdy mi jeszcze daleko, ale na pewno fajne doświadczenie;))
byłam na pierwszej wizycie i tak jak się spodziewałam - tylko pęcherzyk, Aneta mam tak samo jak Ty, 5t 6dz więc cieszę się ze mamy tak samo;) wizyta nastepna dopiero 1 grudnia, tak samo jak Ty !!!! kiedy to będzie ehh:)
No to super, że nie jestem sama )
Tylko nie Ania... hehe żartuje :**
A Ty jak długie masz cykle? Ile ma Twój pęcherzyk? Wiesz kiedy miałaś owulację?
-
Lena - nooo chyba przywioze na swieta lososia wędzonego rodzicom to próżniowo pakowane to mozna takie pol rybki wywiesc
U mnie dzis rosolek a dla meza mieso... oczywiscie 2 obiad bo ja ostatnio miesa nie tkneLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mój chce właśnie bliźniaki, uparł się że będą, no zobaczymy za parę tygodni, co tam się dzieje . Jeden poród najwyzej będzie .
Bardzo mam apetyt na drób.
Orientujecie się może czy można chodzić na basen na początku? ostatnie 2 tygodnie chodziłam i nic nie zaszkodziło, ale teraz to już nie wiem czy można na początku chodzić czy nie?
-
cati wrote:Lena - nooo chyba przywioze na swieta lososia wędzonego rodzicom to próżniowo pakowane to mozna takie pol rybki wywiesc
U mnie dzis rosolek a dla meza mieso... oczywiscie 2 obiad bo ja ostatnio miesa nie tkne
Cati witaj w klubie na widok, zapach miesa robi mi sie zwrot hah masakra nawet żółty ser mi smierdzi, wczoraj mój zrobił sobie drinka jak tylko postawil na szafce obok łóżka myslalam ze polece witac sie w kibelkiem -
Ivettka wrote:Witam
Nona Wszystkiego Najlepszego, spokojnej ciąży,zdrowego maluszka i czego tylko sobie życzysz
Dzisiejszym wizytującym gratuluję. Jutro proszę trzymać za nas kciuki
Marteczka o której wizytujesz? ja 10.15
17:20;) ale pewnie sie przedluzy...Ivettka lubi tę wiadomość