Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dora ale mnie pocieszyłaś teraz tylko muszę mieć nadzieję, że jednak nie będę chodziła 2 tygodnie po terminie jeszcze byłoby to straszne nie chcę być Sierpniówką, a jak tak dalej pójdzie to wiele z nas ma na to szansę
Ja mam teraz L4 do 22, a termin mam na 21 więc można na pewno wystawiać po terminie i tak jak dziewczyny piszą później z dniem porodu zmienia się w macierzyński... -
boże przepraszam BLUE faktycznie marne pocieszenie.... ale uważam, że lepiej być przygotowanym na później i się mile rozczarować niż nastawić na wcześniej i przenosić - ja z synem wkręciłam sobie że urodze miesiąc wcześniej a urodziłam 2 tyg później - najgorszy okres w moim życiu.... teraz staram się myśleć o sierpniu
Blue:) lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Ja też się nakrecam mimo że sobie mówiłam i obiecałam ze w tej ciąży tego robić nie będę jak widać każda chce jak najszybciej tulic swojego maluszka. No i poczuć się lepiej. Bo to ze jesteśmy takie obolale i placzliwe jest z tego wszystkiego najgorsze.
Ja cały czas mam nadzieję ze do terminu urodzie bo to w końcu drugie dziecko i powinno wyjść szybciej...choć reguły nie ma;)
No wlasnie Dora ja też się zastanawiałam co u Amarranty i myślę że ona może neta w szpitalu nie ma.Blue:), amarranta lubią tę wiadomość
-
Też miałam teraz nowe w piątek będę robić i zobaczymy co będę mieć.
A ja nie wiedziałam co na obiad zrobić i tak sobie przypomniałam zupa prezydencka z łososiem i koperkiem wyciągnęłam dwa talerze pycha w sumie szybko się robi :]Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
ZANIA ja też miałam teraz podwyższone - ok 11 miałam jak Ty - gin powiedział że ok - zwłaszcza na końcówce
OLAW ja też drugie i co?? do czwartku to ja na bank nie urodzę w domu zakłady robiliśmy - ja obstawiałam 2 lipiec, M. - 10 a Młody 16-17 - póki co on jeszcze on ma szanse wygrać ale coraz mniejsze
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Zania chciałam zacytować Twój post a wyszło ze polubiłam.
Tak jak piszą dziewczyny to żaden powód do niepokoju. Mi też wyszły leukocyty podwyższone.
Monita jak robisz te zupę bo brzmi ciekawie.
I cieszę się dziewczyny ze "Was mam". Jesteście jak grupa wsparcia gdzie każda przeżywa to samo i rozumie co przeżywają inne.
zania1313, wikaa, dora8201, kate851, Carmen.92 lubią tę wiadomość
-
Ja mam podwyższone leukocyty całą ciążę. ...
Gotuję, układam, sprzątam i zaraz musze jeszcze kwiatki wsadzić do donicy. ... Ależ sobie roboty naddałam na koniec ciąży. ... A z chęcią bym się walnęła i poszła odsypiac noc...
Najgorzej dziewczyny to się nastawiać na poród przed albo w terminie...
Ja też się nastawilam, że przed czasem nie urodzę i widzicie jak się teraz martwię. ..
Co ma byćto będzie. ...
Pewnie się teraz na mnie obrazicie ale ja się cieszę, że nie rodzicie. .. Przynajmniej na forum coś się dzieje a tak urodzicie i forum padnie a mi będzie smutno, bo ja siętrzymam wersji, że urodzę pod koniec lipca .. Hi, hi, hi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 15:58
-
Trzymam kciuki za was dziewczyny my zaraz idziemy na spacerek
Była dziś położna bardzo fajna wizyta przyjdzie jeszcze za tydzien
Lili jest grzeczna wcina i spi czasem sobie popłacze ale generalnie ma inny charakter od Zuzi spokojniejszy
Ja już jestem po wizycie u gina szwy zdjęte wszystko wraca d normy waga z przed ciąży osiągnięta teraz czas zabrac sie za balast z przed ciąży i zrzucić 10kg jeszczedora8201, Tigana, Carmen.92, Konwalia, radiszka lubią tę wiadomość
-
Biedroneczko super, że u Was wszystko w porządku
Miłego spacerku i gratuluję powrotu do wagi
Ja mam 7.5 na plusie jak do tej pory i liczę, że tak zostanie.... Ciężko pozbyć się nadmiaru.... Niby podczas karmienia zawsze zrzucalam ale potem wyłazi wszystko w boki, brzuch i tyłek. ... -
Eeee WIKAA ja tam będę nawet jak się rozpakuje;) mobilna jestem... A poza tym zaraz zacznie się ruch mamusiek bo zaś będą wątpliwości pytania choć podzielenia się obawami i ponarzekania - zobaczysz:)
BIEDRONECZKA super ze tak piszesz bo ja też liczę na spokojniejsze dziecko:) ale jak już jesteś to jakaś fota Lilki nam się należy;)
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif