Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
juwelka wrote:Laski Tymek siedzi uparcie - ciekawe na co czeka - ani groźba, ani prośba, ani nowe body nie zadziałało ! ;]
o to to mogłabym napisać to samo zamieniając Tymka na Luśkę mam wrażenie że im dalej było porodu tym więcej miałam jego objawów... a im bliżej tym spokojniej... jedyne co to boli mnie drugi dzień głowa ale na początku ciąży też miałam migreny a teraz pogoda nie sprzyja
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
A ja właśnie stwierdziłam ze może nasz mały czeka na 26.07 i wtedy chce sie wykluć
Mamy wtedy rocznice i to jest niedziela a i ja i moj T tez w niedziele sie urodziliśmy
Wiec może chce nam prezent zrobic...?
Ehhh te moje domysłyamarranta lubi tę wiadomość
-
heja
A my własnie wróciliśmy z nad jeziorka fajnie bylo rybka zjedzona, troszkę nóżki pomoczyłam ech ostatni wypad jako dwójeczka... przed zostaniem mamusią i tatusiem
A co do wód jak się sączą łatwo to sprawdzić zacisnąć miesnie kegla i jak dalej leci to na pewno wody bo z pęcherza nic nie powinno polecieć prosty sposób na sprawdzenie.
A Blue sie nie odywa to pewnie juz po albo w czasie. Moze cos jutro napiszeCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Hej
Juwelka widzę że masz podobnego uparciuszka do mojego :p
Sorki ze sie nie udzielam, ale jak już mam chwile to zawsze jest cos do zrobienia a i tak nie ogarniam chata zarośnięta syfem, wszędzie sie walaja jakieś rzeczy, masakra. Cieszcie się ostatnimi chwilami z brzuszkiem chcialabym teraz znow posprzatac na błysk, ugotowac obiad, umyc okna i kilka innych rzeczy w ciagu jednego dnia. Troche doła mam.
Ciekawe jak tam Blueewela86 lubi tę wiadomość
-
oj tam katepr ja nic nie moge zrobic ... mam odpoczywac i to juz bardzo dlugi czas.. dola mialam ale stwierdzilam ze jak tak trzeba to co ja moge trzeba si ecieszyc ze dzidzie masz i z kazdej chwili bo dzidzi rosnie w mgnieniu oka i sie zmienia codziennie a dom nie ucieknie jak i balagan
katepr lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Hej Kochane
Z wielką przyjemnością informuje Was, że dziś o 18:17 przez cesarke przyszła na świat Liliana. Waga 3880g i 58cm 39t0dWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 20:27
Mia1988, OlaW84, 1kasiulka1, Konwalia, LillaMy, Daven, Carmen.92, Verona, radiszka, wikaa, dora8201, Pay, kate851, tasha, amarranta, ewela86, rex, katepr lubią tę wiadomość
-
!!!!!!!!!! Hej dziewczyny w imieniu naszej Lipcóweczki Blue chciałam powiadomić że o 17 przez CC urodziła Wojtusia !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kamyk1989 Gratulacjje i dla ciebie buziaczki dla Lilianki od cioci z forum
Do gratulacji dołącza się mój Kamiluś
Konwalia, Kamyk1989, Daven, radiszka, wikaa, dora8201, Pay, amarranta, ewela86, rex, katepr lubią tę wiadomość
-
Cały dzień Was czytałam ale jakoś weny nie było. Kamyk gratuluję!!
Mam pytanie bo zaczyna mnie ta sytuacja dość mocno irytować. Od paru dni wieczorem mam skurcze. Wiem że to przepowiadajace bo po pewnym czasie mijają. Tylko że one są bolesne i regularne. Zwykle co 5-7minut. Trwają koło godziny po czym znikają bez śladu. Wczoraj już przeszły same siebie bo bolały jak porodowe. W pierwszej ciazy tak nie miałam dlatego się dziwię tej sytuacji. Czy któraś też tak ma? Te fałszywe alarmy są tak upierdliwe że hej. Czy może któraś tak miała i po paru dniach urodziła?
Wiem że Rex miała dużo skurczy przed porodem ale to chyba były bardziej powazneWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 21:06
-
OlaW moja siostra z pierwszym dzieckiem w ogóle skurczy nie miała, a z drugim już tak więc każda ciąża inna. Pozatym masz przykład Blue też miała skurcze więc może też u Ciebie coś się zaczyna dziać. Akurat w moim przypadku jest tak jak u mojej siostry nie mam żadnych skurczy albo mam tylko w ogóle ich nie odczuwam xD
hmm lecz po wczorajszej wizycie na IP to mam zamknieta i dluga szyjkę wiec moze w ogole ich nie mam sama juz nie wiem
Blue i Kamyk gratuluję mamuśkiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 21:31
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Kamyk, do jasnej anielki, co z naszą cesarkową umową??? Miałyśmy mieć operację razem, trzeba było wołać, że nie wytrzymasz do poniedziałku!!!
Ehhh...
Serdecznie Ci gratuluję wymiksowania z imprezy , może ja też do października zaczekam, bo widzę, ze sposób niezawodny .
A tak serio: dużo pociechy z córki, niech się zdrowo chowa a Ty szybko wracaj do siebie !
Blue: zdrówka dla Was, gratki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 21:35
Kamyk1989 lubi tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015