Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no właśnie teraz jak wstałam to znowu się to powtórzyło. A zdziwiło mnie to bo nigdy tak nie wyglądało i nie było tego tyle. No i te lekko rozciągliwe nitki to owszem mogą być jakieś tam pozostałości (przepraszam za dosłowność) ale zastanawia mnie ta przezroczysta wodnista reszta...
Qrde już sama nie wiem... -
zania1313 wrote:radiszka ja mam tak często. nawet ostatnio po prysznicu sobie leze,a tu dosłownie jakbym się posiusiala(nie całkowicie. oczywiście), no i polecialam od razu do łazienki. Sprawdzilam a tam taką wydzielina lekko rozciągliwa troche sliska ale to nie wody. patrzyłam i badalam papierkiem
Zania ale przezroczysta? -
Blue - dajesz, dajesz!!! Trzymam kciuki!!!
Radiszka poobserwuj jeszcze troszkę, a jak nie przestanie to skocz na IP...
Ale myśle,ze juz odrazu nie musisz jechać, zwłaszcza ze nawet jesli to wody to tylko sie sączą póki co...
Ja jak byłam w szpitalu, to myśleli ze mi wody odeszły a i tak do domu chcieli mi pozwolić jechać do wystąpienia skurczy lub do max 24h bo powiedzieli ze nawet jak wody odchodzą to dziecko i tak sobie je jeszcze produkuje wiec nie musze jak nie chce zalegać w szpitalu i moge czekać w domu... Byle nie dłużej niz 24h właśnie...
-
Mia1988 wrote:Blue - dajesz, dajesz!!! Trzymam kciuki!!!
Radiszka poobserwuj jeszcze troszkę, a jak nie przestanie to skocz na IP...
Ale myśle,ze juz odrazu nie musisz jechać, zwłaszcza ze nawet jesli to wody to tylko sie sączą póki co...
Ja jak byłam w szpitalu, to myśleli ze mi wody odeszły a i tak do domu chcieli mi pozwolić jechać do wystąpienia skurczy lub do max 24h bo powiedzieli ze nawet jak wody odchodzą to dziecko i tak sobie je jeszcze produkuje wiec nie musze jak nie chce zalegać w szpitalu i moge czekać w domu... Byle nie dłużej niz 24h właśnie...
Mia dzieki za rady. Tak też zamierzam zrobić bo to wkońcu tylko sączenie (o ile wogóle) tylko naczytałam się o tym gbs i dlatego mam takie wątpliwości, że przeniknie do dziecka... -
Radiszka z tym dodatnim GBS to może lepiej podjechać i sprawdzić? Zawsze lepiej dmuchać na zimne.
Kamyk trzymam kciuki za Twoje samopoczucie na imprezie rodzinnej...dasz radę dziewczyno:)
A co do wydzieliny to ja też mam ostatnio mokro ale jak nawet się sącza wody to tego jest o wiele więcej więc się nie przejmuje.
Dziś się źle czuje. Mam bolesne skurcze przepowiadsjace i jest to bardzo uciążliwe więc pewnie bardziej będę podczytywac niż się udzielac -
Uff gorąco już na dworze,ale zrobiłam zakupy i w Biedronce i w Lidlu, podzieliłam na 2 kursy i już się nie ruszam z domu;p odwiedziłam ciucha i kupiłam pajac na 3-6msc:)
Dziś może zrobię to pranie ręczne,co wczoraj sobie darowałam:)
Radiszka ja też mam dodatni GBS i tez bym się zastanawiała kiedy właściwy moment,ale tez nie ma co panikować, wody może powoli się sączą, ważne,żeby nie było powyżej 24 godz tak jak Mia pisze, obserwuj i dawaj znać, będziemy coś radzić -
Zania dziś mam Twoją energię zaraz idę zrobić ręczne pranie:) wypiję cappuccino i do dzieła:)
Chcę dziś też poszukać półki na książki do sypialni i obraz na ścianę do salonu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 12:59
wikaa, radiszka, Mia1988, Carmen.92, Konwalia, ewela86, amarranta, rex lubią tę wiadomość
-
Hejka.
Ja dziś spałam i spałam. .. Wstalismy z młodym 30 minut temu...
Wczoraj byliśmy cały dzień na basenie. Miałam świetną opiekunkę w postaci mojej siostrzenicy.
Blue trzymaj się dzielnie, ciekawe czy juz tulisz czy jeszcze się męczysz. .. ?
Mia fotka super, tzn. Ty i m. i malutki brzunio !
Radiszka jak będziesz dalej miała wrażenie odchodzących wód podejdź na IP. Sprawdzą i ewentualnie odeslą. Albo zostawią - to oni wiedzą najlepiej
Ja dziś siedzę w domu. Wczoraj nogi strasznie mi spuchly. Dziś sobie posprzątam, zrobię obiad a wieczorkiem może spacerek na gofra albo loda z dzieciakami.
Milej soboty.kate851, Mia1988 lubią tę wiadomość
-
Hihi Wikaa dziękuję najważniejsze,że dobry z ciepłym serduszkiem:) ale jak dodatkowo przystojny, to fajny pakiet ;p oj ale musiałam swoje przeżyć i swoje poczekać na tę Miłość jedyną no i ja jestem starsza ponad 2 lata;p
Blue ciekawe jak u Ciebie:) zaciskam kciukasy mocno!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 11:38
wikaa lubi tę wiadomość
-
dora8201 wrote:Ale mam ich zapisanych jako "nie odbierac" i "ta ktorej imienia sie nie wymawia" wiec nie odebrałam
Dobre.... hi, hi.... Do mnie wczoraj tesciowa dzwoniła 5 razy.... Nie odbierałam, bo wiedziałam, że będzie mnie katować pytaniami z serii tych kierowanych do ciężarnej, co jest dla mnie już mega nudne.... Za szóstym tel. odebralam i okazało się, że to m. dzwoni z teściowej tel.
Dora ja dla odmiany mam ustawiony dzwonek na teściową - płaczące małe dziecko.... Jest taki "bolesny" jak i ona... !
Kate - gdzie tam starsza..... ? Wyglądasz jak nastolatka !Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 11:39
radiszka, Carmen.92 lubią tę wiadomość
-
Kate cała trójka (Ty, M., brzuch) wygladacie super:) tak miło się patrzy na takie zdjęcia.
Wiecie ze ja do tej pory nie pomyślałam żeby ustawić specjalny dzwonek na teściowa i zmienić kto dzwoni? A to mi bardzo humor poprawi za każdym razem jak będzie dzwonić
Jutro zaczynam 40tydzien a tu taka cisza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 11:43
kate851 lubi tę wiadomość
-
A ja sobie skoczę na zapis... Wiem ze pomyślicie ze jestem panikara ale w rezultacie zadzwoniłam do położnej i ona stwierdziła, że najlepiej przyjechac i sprawdzić czy sie coś nie zaczyna... No to pojadę ale mam nadzieję wrócić więc 3majcie za mnie kciuki!
OlaW84 lubi tę wiadomość