X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pay pamiętaj ty masz rodzic przede mną ;p żeby nie było że Ci kolejkę zabrałam ;-) chociaż ja się nastawiam bardziej na datę 22-24.07 według Usg i owulacji ;-)

• Mia1988 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta1607 Gratuluje :-)

Carmen ja tez miałam nie robic sesji z brzuszkiem, jakoś nie czułam takiej potrzeby, ale moj T bardzo chciał no i w końcu mnie namówił... Teraz sie cieszę bo pewnie bym żałowała... :-)
    A co do porodu to spokojnie może uda sie przytrzymać maleństwo, no a jak nie to podejrzewam ze nawet jak twój rodzice na końcu świata by byli to i tak by przyjechali wiec nie masz co sie martwić...
    Mały i tak będzie większa atrakcja niz weekend ;-)

Carmen.92 lubi tę wiadomość

1usah371io4htfas.png
  • Daven Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh...dziewczyny, sama najchętniej odwaliłabym taki numer z wodami na urodzinach teścia, żeby się szybko ewakuować, ale mogłoby wyjść mało zręcznie i jeszcze mniej wiarygodnie - urodziny ma w październiku ;D...

Carmen.92, Mia1988, Kamyk1989 lubią tę wiadomość

Pluj - 2012
    Truj - 2013
    Zbój - 2015
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta gratuluję!:)

Carmen spokojnie wytrzymasz do swojej daty:)

Ja pospałam w dzień i znowu będę do 1 siedzieć;p

Carmen.92, Pay lubią tę wiadomość

• ewela86 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny,
    Melduje, ze u nas wszytsko dobrze :) Jedynym moim problemem jak narazie to ciagle zmeczenie, ale to przez to czeste karmienie i wstawanie w nocy :D
    Nie moge uwierzyc, ze malutka jest na swiecie juz 10 dni kiedy to zlecialo...
    Dziewczyny, ktore czekaja na swoja kolej zobaczycie ani sie obejrzycie a bedziecie tulic swoje malenstwa :)
    Mia slicznie wygladasz i jaki maly brzuszek masz :)
    Aneta gratulacje :)
    Kolorowych i trzymam kciuki za wszystkie ktore dzisiaj 'planuja' rodzic :)

Mia1988, Konwalia lubią tę wiadomość

Aniolek (*) 12.02.2014

3jvzcwa1e34kv3jd.png
    mhsvanli88vjtg38.png
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 04:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień miejmy nadzieje ze dobry.... Wczoraj cały dzień spędziłam na dworze - stwierdziłam że trzeba się dotlenić poki upały jeszcze nie doskwierają.... Dziś już pewnie posiedzę w domu.

Kurcze nikt nie urodził?? U mnie też nuda, brak akcji - jak w polskim filmie...

Przepraszam że nie odniosę się do postów dnia wczorajszego ale podczytywałam cały dzień i nie pamiętam co komu poza

Współczuję dziewczynom zsstrzykowym. Raz w życiu mialam do czynienia z tymi zastrzykami jak miałam nogę w gipsie - masakra a to tylko 3 tyg a Wy całą ciążę!!

Pomyśł z balonikiem DAVEN cudny.... Wykorzystałabym ale nie mam na kim:)

I widziałam zbiorowe mycie okien pod przywództwem ZANI :) ja się leniłam bo okna wymyłam we wtorek i środę;)

Aaaa i MIA piękne zdjęcie!!!! Jaka Ty śliczna i taki optymizm bije z tej fotki... Choć nie wiem czemu myślałam że wyglądasz inaczej :)

Mia1988 lubi tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • radiszka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 04:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak to jest z tymi wodami plodowymi jak sie sacza?
    Bo przed chwila wdstalam na codzienna wycieczke i poczulam jak robi sie mokro nie bylo tego kto wie ile ale tak jakos inaczej i dziwne uczucie... troszke minimalnie rozciagliwe no i przezroczyste a do tej pory bylo mleczne :/ nie chce panikowac ale przez ten +gbs mnie to tak zastanawia. Myslicie ze jak sie poloze to przy kolejnym wstawaniu znow powinno sie tak zrobic czy nie koniecznie?
    Wczoraj troche z M. probowalismy namowic malego do wyjscia i stad tez moje obawy...

zrz63e5exqf8isey.png

ex2bgu1r8d1oj5e0.png
  • OlaW84 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Radiszka przepraszam za doslownosc ale to nie pozostałości po wczorajszych próbach eksmisji? Bo tak może być przecież. Wody jak się sacza to zdarza się to co chwile/jakichś czas. Obserwuj i zobacz czy będzie tego więcej.

Dora super ze się odstresowywalas na dworze:) a Daven wczoraj dała radę:) aż się zastanawiałam gdzie bym mogła takie jaja zrobić;)

Carmen spokojnie 2 godziny to wcale nie tak dużo. A rodzixe w razie czego zapomną w ogóle ze na urlopie byli i popedza do Ciebie!

Ewela a malutka śpi z Wami? Tj w jednym łóżku?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 06:04

wniddf9hsz1h0ghb.pngzrz63e5edfgcorsm.png
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    radiszka ja mam tak często. nawet ostatnio po prysznicu sobie leze,a tu dosłownie jakbym się posiusiala(nie całkowicie. oczywiście), no i polecialam od razu do łazienki. Sprawdzilam a tam taką wydzielina lekko rozciągliwa troche sliska ale to nie wody. patrzyłam i badalam papierkiem

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) heja miłego dnia dziewczyny :)

Aneta gratuluję :)
    a ja dzisiaj też na dworze spedze czas 50km od domku :) ostatni wypad

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • Blue:) Przyjaciółka

Wysłany: 18 lipca 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-* o 3.45 odeszły mi wody, jestem w szpitalu, mam okropne skurcze co 5 min gdzieś. Dam znać później... trzymajcie kciuki!!!!!!!

OlaW84, dora8201, mon!ta^, Carmen.92, kate851, Kamyk1989, radiszka, LillaMy, Mia1988, wikaa, ewela86, Konwalia, Verona, 1kasiulka1, katepr, rex lubią tę wiadomość

Wojtuś nasz Skarb <3 <3 <3
    ex2b3e5e2fco1er7.png

ckai43r89zfl6iv1.png
  • OlaW84 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue trzymaj się czekamy na wieści!!!!

• tasha Ekspertka

Wysłany: 18 lipca 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue no to teraz rodzisz! Mam nadzieję, że nazbieralas sił. Powodzenia i szybkości!
    Ja wczoraj tak intensywnie wilam gniazdo, że to pierwszy raz na nie miałam siły iść pod prysznic. Trudno mi się też podnieść żeby dzisiaj zrobić sobie kawę...

Mia piękna fotka!

relgh3711uwzgjjp.pngdqprtrd8yngu0vh9.png
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RADISZKA z wodami nie pomogę bo nie straciłam ich nigdy ale logiczne jest to co dziewczyny piszą

BLUE powodzenia z!!!!!! Oby szybko poszło!!!!

Mój Mlody idzie dziś po raz pierwszy do teściów na działkę.... Tzn chodził tam wcześniej ale zawsze z M.... Tak sobie myślę kto tam u nich będzie ze tak mocno im zależy i chwalić się chyba bo będzie też bratanica M.... Pewnie grilla jakiegoś robią dla ciotek, wiedzą za ja i tak bym nie poszla i M teraz beze mnie pewnie też.... Próbowałam delikatnie odwieść Młodego od tego pójścia ale chce bo Julka będzie.... Eh tak wiec póki śrub nie wróci - NIE RODZE ciuchy nie wiem co.... Bo M wpadnie na pomysł zeby go tam zostawić....aaaaa i tak im zależało żeby wziąć Młodego ze nawet do mnie dzwonili!!! Ale mam ich zapisanych jako "nie odbierac" i "ta ktorej imienia sie nie wymawia" wiec nie odebrałam ;)

Mia1988, wikaa lubią tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Blue to tak jak pisałam w weekend będziesz miała maluszka :D i się nie pomyliłam

Carmen.92, OlaW84 lubią tę wiadomość

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MON!TA a ja kiedy będę mieć??? ;)

Carmen.92, OlaW84, mon!ta^ lubią tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Ooo Blue!:) co za niespodzianka, trzymam kciuki za szybką akcję:-)

Radiszka ja mam tak po sexie, jeszcze dobry czas później czuję mokro;p więc może to to:)

Dziś ma być gorrąco, więc zaraz się ogarnę i polecę na zakupy, M pojechał do pracy a ja mam cały dzień dla siebie do ok 21-22.

• OlaW84 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Monita a ja kiedy będę mieć?

mon!ta^ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WITAM się w dniu dzisiejszym ;-) dzisiaj mamy 1 termin porodu według OM, niestety nic się nie zanosi na poród wiec czekamy ;-)

Blue trzymamy kciuki za Ciebie :-*

• Kamyk1989 Ekspertka

Wysłany: 18 lipca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Ja jestem nie wyspana... Całą noc nie spałam. Strasznie duszno było.
    Radiszka ja od wczoraj mam uczucie jakbym się posikała. Tylko u mnie wydzielina jest przezroczysta, nie lepka. Tak jak woda z kranu. Od czasu do czasu są rozciągliwe "nitki". W poprzedniej ciąży odeszły mi wody, ale tego było mnóstwo. A teraz jakby się sączyło. Nie mam jak tego sprawdzić, bo nigdzie nie dostane testów na płyn owodniowy, czy papierków lakmusowych.

Blue:) Życzę szybkiego porodu!
    Ja też tak chce!!!
    Milego dnia Kochane :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 09:11

‹‹ 1098 1099 1100 1101 1102 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ