Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
OlaW84 wrote:
Radiszka pies pewnie błyszczący ale mało zadowolony;) czy lubi takie kąpiele?
Hehe no zadowolona to ona nie była jak jej powiedziałam magiczne zdanie "chodz idziemy się kąpać" to aż drgawek dostała hehe. Ale teraz zadowolona później nawet sama mi nastawiała uszki do czyszczenia hehe a przy dziecku to jednak jak pies mieszka w domu to musi być czysty. Tylko boje się jej reakcji na małego bo póki co to jest przez wszystkich tu traktowana jak dziecko a jak pojawi się konkurencja to może być ciekawie.OlaW84 lubi tę wiadomość
-
zania1313 wrote:Lilla,Carmen a wy badacie w ciąży poziom d dimerow?
nie było takiej potrzeby skoro ciąża rozwija się dobrze
Ogólnie cieszę się że to już końcówka ciąży bo już nie mam gdzie się wbijać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 18:19
-
dzięki Carmen.92, LillaMy, z tego wynika, że jednak trochę kobiet bierze te zastrzyki..ale z tego co widzę mimo wszystko z maluszkami wszystko w jak najlepszym porządku:), to najważniejsze!a właśnie jak z porodem?normalnie można naturalnie? w sensie nie ma żadnych przeciwwskazań?leki się jakoś wcześniej odstawia?a jak ze znieczuleniem to prawda, że nikła szansa? Oczywiście nie chce was dodatkowo stresować, bo i tak pewnie macie nerwówkę przedporodową, ale jeszcze trochę i maluszki będą z wami:)
jeszcze raz przepraszam inne dziewczyny za spamowanie, mam nadzieje, że sie nie gniewacie.
-
nick nieaktualny
-
Ja to jakaś nienormalna jestem... szukam dziury w całym:-/ z tymi moimi wynikami,Ale pewnie gdyby zbadac wszystkie ciężarne to większość miałaby podwyższone d dimery... No nic po porodzie sobie zrobie zobaczę czy spadają...
Nooo i znów mnie dopadl lęk o ból porodowy:-( -
nick nieaktualnyKasia02 wrote:dzięki Carmen.92, LillaMy, z tego wynika, że jednak trochę kobiet bierze te zastrzyki..ale z tego co widzę mimo wszystko z maluszkami wszystko w jak najlepszym porządku:), to najważniejsze!a właśnie jak z porodem?normalnie można naturalnie? w sensie nie ma żadnych przeciwwskazań?leki się jakoś wcześniej odstawia?a jak ze znieczuleniem to prawda, że nikła szansa? Oczywiście nie chce was dodatkowo stresować, bo i tak pewnie macie nerwówkę przedporodową, ale jeszcze trochę i maluszki będą z wami:)
jeszcze raz przepraszam inne dziewczyny za spamowanie, mam nadzieje, że sie nie gniewacie.
Nie ma przeciwwskazań do porodu naturalnego acard odstawiłam jakoś w 35tc a clexane mam brać do dnia porodu, bo on utrzymuje się we krwi tylko 12h wiadomo ze jak odejdą wody albo pojawia się regularne skurcze to już wtedy się nie kłuć -
Żania nie martw się ..
ostatnio na samą myśl " sram ze strachu " ..
Do tego głupie sny Mi się śnią, że wody odeszły później okazało się że mocz popuściłam ..
że nie radzę sobie jako matka, odrzuciłam dziecko od Siebie i powiedziałam że to nie Moje itd itd ..
-
nick nieaktualnyzania1313 wrote:Ja to jakaś nienormalna jestem... szukam dziury w całym:-/ z tymi moimi wynikami,Ale pewnie gdyby zbadac wszystkie ciężarne to większość miałaby podwyższone d dimery... No nic po porodzie sobie zrobie zobaczę czy spadają...
Nooo i znów mnie dopadl lęk o ból porodowy:-(
Zania damy rade, bo jak nie my to kto pomyśl sobie ze po tych bólach pojawi się najwspanialsza istotka na ziemi -
Mia na tym zdjęciu masz taki ładny zgrabny brzuszek! ślicznie wyglądasz.
Zania Monita zobaczycie ze jak nadejdzie ten dzień to nawet nie będziecie myśleć o tym bólu. Tylko o tym ze niedługo będzie po wszystkim i będziecie tulic w ramionach swoje malenstwo!Mia1988, Carmen.92 lubią tę wiadomość
-
Melduję się wieczorową porą. M się uspokoił. Ale jutro i tak muszę jechać na tą rocznicę... M nie ma prawka i ja jestem szoferem. Ehhhh. Spędziliśmy nawet miłe popołudnie. Poszliśmy z dzieciaczkami do bawialni na dwie godzinki. Dzieciaczki poszalały, a ja poskakałam sobie na piłeczce. Podczas skakania coś się troszkę ruszyło. Właścicielka bawialni pożyczyła mi piłkę do porodu, więc jak znów będę miała bóle to sobie na niej poskacze. Może uda się do jutra urodzić Hehe W końcu w środe były już 2 cm rozwarcia
Ja mimo, że mam już dwójkę dzieciaczków to i tak się boję porodu. Mimo, że mam skierowanie od swojej ginki na cesarkę, to i tak jestem pełna obaw. Wolałabym rodzić SN, ale moje dziecie jest duże i nie przeciśnie się
Mia śliczne zdjęcie Ja mam ogromniasty brzuchol, a u Ciebie to tak ładnie brzuszek wyglądaradiszka, Mia1988 lubią tę wiadomość
-
Mia pięknie wyglądacie, malutki brzunio masz.
Zania no i pozazdroscilam Tobie ze masz czysto i jak wróciłam z basenu to heja i zabrałam się za sprzątanie i dopiero skończyłam, co prawda okien nie umylam ale pościele pozminialam, odkurzylam, łazienkę wysprzatalam, nawet czajnik odkamienilam a teraz leze o zdycham przed wentylatoremWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 19:52
Mia1988 lubi tę wiadomość