Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamyk u mnie cisza jak makiem zasiał nawet nie wiem czy jakieś rozwarcie wogóle jest bo mój gin mało wylewny ale jak tak sobie na piłce pokicam i pokręcę bioderkami to zaraz czuję różnicę, pachwiny ciągną, mały napiera na dół itp. więc może może się uda tylko obyś nie zaczęła rodzić u ciotuni bo to chyba też by dla Ciebie było krępujące nie?
OlaW84, Kamyk1989 lubią tę wiadomość
-
Cześć.
Dzisiaj i wczoraj wpadłam w wir sprzątania, pięknie wysprzątałam całe mieszkanie.
Po południu miałam już ostatnią wizytę. Dostałam już skierowanie do szpitala, mam zgłosić się już jutro. Ogólnie ok, łożysko z oznakami starzenia, ale ok jak na ten tydzień, przepływy też ok, jedynie co zaniepokoiło lekarza to gęste wody płodowe. Może to oznaczać, że mały zrobił już smółkę i znowu schizuje... Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać ile mały waży.
Mia, na zdjęciu nie widać że jesteś w ciąży, zgrabna z Ciebie mamuśka
A bakterie w moczu i nabłonki miłam prawie zawsze, dopiero ostatnie wyniki były dobre. Piłam sok z żurawiny i łykałam provag.
Miłego wieczoru
Mia1988 lubi tę wiadomość
-
Dziękuje dziewczyny za te komplementy...
Brzuszek faktycznie nie duży, taka kawalerka
chociaż na żywo wyglada na większy i na zdj mam luźniejsza bluzeczkę, a i moje kochanie troszkę go zasłania...
Bokiem bardziej go widać...
Jak dostanę resztę zdjeć to coś wrzucę choć wiem ze chwilkę będę musiała poczekać bo te zdj robił nam kolega który na codzień prowadzi firmę a fotografia to jego hobby wiec same rozumiecie... No nic tak czy inaczej kiedyś je dostanę...
-
Kamyk - nie pękaj, cesarka nie gryzie . Poniedziałek, razem na operacyjnej - pamiętaj .
Jeśli o leki chodzi to ja zupełnie nie w temacie, ale cieszę się, że pomogły tym, którym miały pomóc - i mam nadzieję, że pomogą tym, którym pomóc dopiero mają.
Jutro przyjeżdża moja mama, zostanie tydzień. Więc mieszkanie posprzątałam na błysk, niech się tym nie zajmuje przynajmniej . Za to zostawiłam pustą zamrażarkę, żeby mogła się kulinarnie wyżyć przez ten czas i zaopatrzyć nas na długie tygodnie w obiadki .
French jest, henna jest, jeszcze tylko fryzjer i można rodzić .
A...Mia - super fota i bardzo ładnie się prezentujesz w ciąży .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 20:19
Mia1988, Kamyk1989 lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Hehe Radiszka tekst o ciotuni mi się spodobał Jak zacznę rodzić, to długo tam nie posiedzę Zepsuję ciotuni imprezkę, bo będę w centrum uwagi
Daven wiem, że cesarka nie gryzie. Już jedną miałam... Ale sam fakt wkłucia się w kręgosłup już napawa mnie strachem. Jestem pielęgniarką a boję się igieł Ale wstyd -
Kamyk - wstyd to kraść, a swoje małe fobie oraz dziwactwa należy pielęgnować i hołubić .
Weź sobie włóż balonik z wodą pod kieckę i w kulminacyjnym momencie imprezy ściśnij nogi z krzykiem: "wody mi odeszły!". Impreza jest Twoja , na zawsze zapiszesz się w pamięci rodziny męża a sama będziesz się mogła w miarę szybko ewakuować, niby że do szpitala .Kamyk1989, Mia1988, OlaW84, LillaMy, Carmen.92 lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
hehe ciesze się,że Was zmotywowalam:-)
Mia brzucholek super:-)
Ja jeszcze pościeli nie zmieniam. Ale miałam Zamiar. Stwierdziłam,ze jeszcze poczekam aż coś będzie się działo,albo mój eM zmieni jak będę w szpitalu:-) Narazie polozylam pod przescieradlo jeden większy podkład,żeby w razie czego nie znisZczyć materaca;-) -
Hahahahaha Daven zarąbisty pomysł Choć myślę, że jeszcze bardziej by mnie znienawidzili za taką akcję
Cóś mnie szyjka mocno kłuje. Czuje mocny nacisk na nią. Może w nocy się rozkręci??? Wolę sobie nadziei nie robić.. Choć ostatnio to tylko nadzieją żyję.Daven lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mia jak pięknie wyglądacie! jejku jaki malutki brzuszek:-) w ogóle nie widać,że jesteś w ciąży! czekamy na resztę fotek:) oj wiem jak się czeka na zdjęcia, ja fotografa poganiałam wręcz hihi bo tak się nie mogłam doczekać wydrukowane już mam i 4 nawet rodzicom zawiozłam:) ucieszyli się
Daven haha Ty jak coś wymyślisz?
Właśnie M wrócił do domku i kupił mi sok z żurawiny Vigana, będę popijać,niby dziennie można 50ml.
Asiulka trzymam kciuki!Mia1988, Daven lubią tę wiadomość
-
To od razu waga i wzrost malej Julci: 3120g 53cm. Gratuluję Anetaa1601.
Wróciliśmy z M z kina. Byliśmy na Agentce, taka przyjemna komedia akcji. Okno w kuchni dziś umylam po mobilizacji od Zani. A jutro do rodziców jedziemy najwyżej będzie akcja z jazdą do szpitala, choć jak na razie nic tego nie zapowiada.
I też całą ciążę wyniki ok. A teraz leukocyty w moczu i antybiotyk. Jak mus to mus.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 21:58
Carmen.92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMia śliczne zdjęcie aż żałuję że nie zdecydowałam się na sesje ciążową, ale nadrobie sobie jak Jasiek się urodzi Kurcze moi rodzice jadą jutro nad jezioro, 2h od Wrocka i mam nadzieje że przez weekend nie urodze, bo miałam rodzić z mamą i z M. A tak to będzie stres jak się zacznie coś dziać i będę ją musiała ściągać z urlopu, Ehhh.
Aneta1607 gratulacje dużo zdrówka dla małej
Daven zajeb*sty pomysł z tym balonikiem, haha, aż się popłakałam ze śmiechuMia1988, Daven lubią tę wiadomość