Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Tasha, Verona gratulacje!!!
Mia, my pod Madrytem mieszkamy to z pracą dość ciężko, ale styl życia hiszpański naprawdę super. Tu raczej wszyscy są mili, nikt się nigdzie nie spieszy. No na pewno nie ma powodów do stresu
W regionach bardziej turystycznych m.in Alicante właśnie jest dużo lepiej bo i praca lepsza i większy wybór
-
OlaW84 wrote:Dora może przez ta burzę urodzisz? następna pełnia 30 ale chyba tyle czekać nie chcesz;)
Juwelka jak tam sytuacja?Może warto już zejść z podium? musisz mi opowiedziec jak na klinicznej jest.
Rex,Livia super ze się odezwalyscie. Livia maluch cudny!gdzieś Ty dorwala takie piękne ubranko?
No wlasnie ciekawe jak tam Daven...
Zania ja po podobnej nocy więc łączę się w bólu. Termin mam za parę dni ale moje dziecię nic sobie z tego nie robi. Jutro wizyta do której miałam nadzieję nie dotrwać
A kto dzisiaj wizytuje? Bo pamiętam że ktoś....
Ubranko z TescoOlaW84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanko, właśnie jestem po wizycie u lekarza, w tym po KTG. Na ostatnim KTG ( tj.piątek) lekarz powiedział, że mam przyjść w pon. (dziś) o ile dotrwam, nie badał mnie, stwierdził to chyba po widocznych na KTG skurczach. Dziś znowu skurcze słabe (do 20) a tu na badaniu okazuje się, że rozwarcie na 4cm. i jakieś tam skrzepy no i dostałam skierowanie do szpitala.Na razie nic się nie dzieje i jechać nie muszę, ale skierowanie dostałam, bo "jeszcze pępowina wypadnie, udusi się czy coś" [!]
I teraz nie wiem co robić, to stary lekarz, takie teksty to u niego norma, ale nie wiem czy czekać, aż coś tam zacznie się dziać, czy lecieć na najbliższą IP. bo nie ukrywam, tak mnie nastraszył, że brak słów... -
dora8201 wrote:LIVIA kochana ja nie napisałam jeszcze nic o Tomaszku! boziuniu jaki cudny chłopak!!! mogę zaklepać go na zięcia?? ja wiem, że to branie w ciemno z Twojej strony ale Luśka będzie prawdziwą kobietą bo szykuje się i szykuje i jak prawdziwa dama się spóźni
Idę na toLillaMy lubi tę wiadomość
-
Wybaczcie, że tak wpadam na chwilkę tylko i nie bardzo się odnoszę do wpisów - no nie mam kiedy usiąść na dłużej.
Dzisiaj płakałam razem z Tomkiem - mam pokarm, ładnie pije z piersi ale potrafi opróżnić obie i dalej jest głodny! Muszę dokarmiać butelką jeszcze i dopiero wtedy spokojnie zasypia Niby nigdy dla mnie nie było priorytetem karmić akurat piersią ale wszystko wyszło nie tak jak chciałam... Poród na który nie byłam przygotowana (tzn. cesarka), teraz problem z karmieniem Poza tym Tomcio jest śliczny i kochany. Nawet moja corka, która byla zalamana faktem posiadania brata jest nim zauroczona
Buziaki Laski - będę zaglądać w miarę możliwości :*LillaMy, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rex dzięki za info
Chociaż ja i tak jakoś słabo sobie to wyobrażam co byśmy tam mieli robic i wogole...
Moj myślał coś w temacie wynajmu pokojów czy coś w tym sensie, może ewentualnie restauracja,
Ale ja jakoś słabo widzę to żeby mieć non stop kogoś w domu...
A prowadzenie restauracji tez jakoś rośnie nie mowi...
Ehhh nie wiem...
A pozatym angielski chyba na zbyt wiele nam sie tam nie zda a po hiszpańsku nie mówimy...
Mojemu T wszystko wydaje sie bardzo proste a mi na odwrót...
No nic zobaczymy -
hej!
uwaga, telefon ogarniam.
nie zjadlam wczoraj obiadu, ale cos za cos- zostalam mama po raz 3ci .
Lidia Helena urodzila sie wczoraj o 1920radiszka, rex, Aryll, OlaW84, Olisie, LillaMy, Carmen.92, Konwalia, Kamyk1989, wikaa, Młoda Mama :), kate851, livia30, amarranta, katepr, ewela86 lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Ola ja tez uwielbiam pytania z serii jak sie czujesz?
Zaraz po Kiedy? To sa moje ulubione
MlodaMama - wow rozwarcie na 4cm? No to niezle, ciekawe ile tak juz chodzisz i ile pochodzisz jeszcze...?
Ja niby miałam 2cm ponad tydzień temu... Ciekawe ile teraz jest?
Może szybciej przy porodzie nam pójdzie bo ja tez na 30.07...
Moj lekarz juz od miesiąca mi mowi ze juz rodzę... Heheheheh
A co do wypadnięcia pępowiny to któraś z dziewczyn juz chyba pisała, ze nawet lekarz tłumaczył ze jak może wypaść pępowina skoro wszystko jest w tym worku płodowym razem z dzieckiem?
Dla mnie to troche nierealne i niepotrzebnie tylko straszą... Ale nie wiem może je sie nie znam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 18:12
Młoda Mama :) lubi tę wiadomość
-
Daven gratulacje! Dziś same pozytywne wieści co chwilka
No i jeszcze jestem w szoku, że wzięłaś się za ogarnianie telefonu bo wcześniej mówiłaś, że tego nie znosisz (z reszta ja tez moge podczytywac z tel ale pisac na nim niecierpie).
Zdrówka i wracajcie szybko do domku i do nasDaven lubi tę wiadomość
-
ooooo no proszę Verona toś sie uwinęła gratuluję około 4h
Daven i Tasha również szybciotko wracajcie do formy i do domku
Mia szew mi ściągnął jak się zjawie w szpitalu w piątek jeszcze był ok, dzisiaj również więc dalej czekam.
Dora błąd zrobilaś z cm nie 52 tylko 58cm chyba u VeronyDaven lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Livia wpadaj do nas kiedy tylko dasz radę
Niedługo każda z nas na chwile zamilknie bo czasu nie będzie zwłaszcza na poczatku, oby tylko pózniej wszystko wróciło do normy
A co do planowania no to tak juz jest ze z reguły z planów nie wiele wychodzi jak na złość...
Dobrze ze chociaż Twoja starsza córa pozytywnie zareagowała na brata mimo wcześniejszych gróźblivia30 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny poprawie wszystko tylko nie teraz... Byłam w szpitalu na ktg, wyszło dobrze ale lekarz stwierdził ze usg zrobi i musialam zostać bo wod juz mam mało. Zdążyła polozna mnie przyjąć poszlam siusiu i wody mi odeszly! No wiec leżę i czekam na rozwój wypadków
LillaMy, Carmen.92, radiszka, Konwalia, Kamyk1989, rex, wikaa, 1kasiulka1, livia30, amarranta, ewela86, Daven lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif