Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
WOOOOOWWWWW ale wysyp dzieciaczków
Tasha, Verona, Daven, Edytka wielkie gratulacjeeee !!!
Dora powodzenia kochana dasz radę i nie długo i ty będziesz się cieszyć swoją Luśką
Livia Synuś piękny a ubranko też cudne. PS co do karmienia witaj w klubie, mam podobnie-po karmieniu butelką (swoim odciągniętym mlekiem) muszę Kamilka nie raz dokarmiać cycem bo 90ml często już mu teraz nie wystarcza. Jak karmię go tylko piersią to śpi potem 1,5h a po karmieniu tym 90ml z butli śpi 3-4h, ale co się dziwić takie upały mamy to i nasze szkraby mają co do tego większe potrzeby
Dziewczyny chciałam się jeszcze pochwalić dobrą nowiną NIE MAM PRZEPUKLINY byłam dziś u lekarza i powiedział że podczas parcia przy porodzie po prostu bardzo nadwyrężyłam mięsień który teraz potrzebuje czasu i jak najmniej wysiłku z mojej strony by wszystko wróciło do normy.Mia1988, wikaa, livia30, amarranta, ewela86, Daven lubią tę wiadomość
-
Pomierzylam sobie skurcze i wychodzi na to ze mam co 3,5 min.... Niedlugo obejrzy mnie lekarz
Carmen.92, wikaa, radiszka, Ivettka, Mia1988, Konwalia, 1kasiulka1, ewela86 lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
nick nieaktualnyKasia02 wrote:Cześć Carmen.92, sorry, że zawracam głowę, ale jeszcze mam pytanie odnośnie szpitala, w którym będziesz rodzić? czy na clexanie i acardzie można rodzić w każdym szpitalu, czy są jakieś specjalnie do tego przeznaczone? To już ostatnie pytanie i nie będę zawracać głowy. dziękuję
P.S.Gratuluję maluszków i zdrówka życzę !!
Wydaje mi się ze w każdym z tym ze Musisz poinformować przed porodem ze jesteś na takich lekach żeby byli przygotowaniKasia02 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale dzień! Tasha, Verona, Daven, Edytka gratulacje!
Dora, powodzenia i oby jak najdłużej poród był do zniesienia - czekamy na Luśkę
Kasiulka - to naprawdę super, że nie masz przepukliny. Jeden kłopot mniej. Dbaj o siebie i słuchaj lekarza, żeby jak najszybciej wydobrzeć
U nas całkowicie nudno - szyjka trochę się skróciła ale nadal mocno trzyma. Pomimo, że mam termin na niedzielę to w zeszłym tygodniu bardziej czułam, że cokolwiek się dzieje niż teraz.... Coś czuję, że wygram wyścig na bycie ostatnią1kasiulka1, Daven, dora8201 lubią tę wiadomość
-
Tasha, Verona, Daven, Edytka Gratulacje!!!
Czy to po burzy taki wysyp dzieciaków, jak "grzyby po deszczu".
Carmen rodzimy razem? 22 bardzo by mi pasował.
Dora trzymam kciuki żebyś szybko mogła swoją Luske tulic.
A ja wróciłam z IP. Pojechałam dziś bo jutro mój M musi jechać do Warszawy 200km i zostaje sama. Wszystko ok więc kazali jechać do domu i zgłaszać się na KTG. Ogólnie to chciałabym urodzić jak najszybciej ale jutro to nie będzie dobry dzień. Mam stresa ze jak na złość jutro się zacznie i taxi będę jechać do szpitala i będę sama... Buuu trzymajcie kciuki żeby Szymon nie namyslil się na jutro.Carmen.92, Daven lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niestety troche się pomęczę bo szyjka nie chce współpracować.... Dopiero się skróciła i ledwo 3 cm rozwarcia sa.... Dziś się już nie wyrobie;)
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
nick nieaktualnyŁooo matko
Nie nadrobię Was gratuluję rozpakowanym mamusiom :*
Dora dajesz dajesz nie przestajesz
a reszta na co czeka? macie 10 dni tylko no chyba że któraś planuje sierpień
Jutro postaram się wrzucić aktualne zdjęcie Julci ogólnie mamy się, dobrze - mała cały czas na cycusiu, ładnie śpi nie narzekam, ja już też lepiej ale ta rana jeszcze daje znać jak się przeforsuję no i z jednej strony nie chce się goić....dziwne że nie było pediatry ani położnej u nas...ale może jeszcze dotrze...
dobranocLillaMy, Mia1988, dora8201 lubią tę wiadomość
-
No to Dora pewnie spać tobie będą abyś poszła a jutro walka oby szybko poszło. Powodzonka ja idę też już spać.
Mi gin kazał jeszcze zrobić jutro posiewu moczu i dimery:)
A odnośnie leków to przy założeniu karty przyjeciowej na oddział będą się pytać jakie leki się bierze więc bez obaw. Zrobić listę jakby się nie było w stanie i tyledora8201 lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualny
-
Aryll u mnie szyjka zamknieta wiec nie jesteś sama:)
Zania właśnie zapomniałam napisać o tych bakteriach, gin mówił ze nic niepokojącego, na następny wt na ktg mam zrobić mocz, pić ten sok z żurawiny i jeść zurawine jak do tej pory, mówił ze często pod koniec pojawiają się różne bakterie, ale niektóre są nawet dobre:)
Kazał odpoczywać, wyspać się i cierpliwie czekać; ) -
nick nieaktualnyMelduje odejście gigantycznego czopa, kolor przeźroczysty, nie da się go pomylić z niczym innym, skurcze miesiączkowe co 10 minut
wikaa, radiszka, OlaW84, LillaMy, kate851, Konwalia, rex, amarranta, Mia1988, 1kasiulka1, ewela86, dora8201 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny faktycznie wzięło Was na te burzową pogodę. Bobasy wychodzą jak grzybki po deszczu
Tasha →
Verona →
→→→→ → → → → ♥♥♥ GRATULACJE !!!!! ♥♥♥ ZDROWIA DLA WAS I DZIECI !!!
Edytka →
Daven →
Dora, wow ! I u Ciebie nagły rozwój akcji. Ciekawe czy juz Łucja po drugiej stronie brzuszka ?
Za Ciebie i Carmen zaciskam mocno kciuki ! Powodzenia dziewczynki !
Kasiulka to super wiadomosc, że nie masz przepukliny. Oszczedzaj się w miarę możliwości i nie dzwigaj !
Kate u mnie skurcze właściwie się uspokoiły wiec w następnym terminowym rzucie powinnyśmy razem z Zania i my się rozpakować Mój m. wraca juz dzisiaj wiec zaczynam mieć zielone światło ale z chęcią urodzę dopiero w terminie... Oby nie po....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 03:11
1kasiulka1, Daven, dora8201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Carmen zaciskam kciuki!
Dora jak tam sytuacja na froncie?
Ja jak zwykle w nocy mam tak mocne bole podbrzusza ze wyc mi sie chce. Strasznie mnie to juz meczy a wszyscy wokol trabia "wyspij sie poki mozesz" az sie cisnie na usta "wsadzcie sobie te zlote rady !"
Ehh czy ktoras tez podziela moj los nie spiacych z bolu?