X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WOOOOOWWWWW ale wysyp dzieciaczków

Tasha, Verona, Daven, Edytka wielkie gratulacjeeee !!!

Dora powodzenia kochana dasz radę i nie długo i ty będziesz się cieszyć swoją Luśką :)

Livia Synuś piękny a ubranko też cudne. PS co do karmienia witaj w klubie, mam podobnie-po karmieniu butelką (swoim odciągniętym mlekiem) muszę Kamilka nie raz dokarmiać cycem bo 90ml często już mu teraz nie wystarcza. Jak karmię go tylko piersią to śpi potem 1,5h a po karmieniu tym 90ml z butli śpi 3-4h, ale co się dziwić takie upały mamy to i nasze szkraby mają co do tego większe potrzeby :)

Dziewczyny chciałam się jeszcze pochwalić dobrą nowiną NIE MAM PRZEPUKLINY :) byłam dziś u lekarza i powiedział że podczas parcia przy porodzie po prostu bardzo nadwyrężyłam mięsień który teraz potrzebuje czasu i jak najmniej wysiłku z mojej strony by wszystko wróciło do normy.

Mia1988, wikaa, livia30, amarranta, ewela86, Daven lubią tę wiadomość

<3 <3 <3 Kochany Kamilek <3 <3 <3
    bnl7obo.png
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomierzylam sobie skurcze i wychodzi na to ze mam co 3,5 min.... Niedlugo obejrzy mnie lekarz

Carmen.92, wikaa, radiszka, Ivettka, Mia1988, Konwalia, 1kasiulka1, ewela86 lubią tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia02 wrote:
    Cześć Carmen.92, sorry, że zawracam głowę, ale jeszcze mam pytanie odnośnie szpitala, w którym będziesz rodzić? czy na clexanie i acardzie można rodzić w każdym szpitalu, czy są jakieś specjalnie do tego przeznaczone? To już ostatnie pytanie i nie będę zawracać głowy. :):):) dziękuję

P.S.Gratuluję maluszków i zdrówka życzę :)!!

Wydaje mi się ze w każdym z tym ze Musisz poinformować przed porodem ze jesteś na takich lekach żeby byli przygotowani ;-)

Kasia02 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora Trzymam cały czas kciuki i czekamy na dalsze relacje ;-)

dora8201 lubi tę wiadomość

• Aryll Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzień! Tasha, Verona, Daven, Edytka gratulacje!

Dora, powodzenia i oby jak najdłużej poród był do zniesienia - czekamy na Luśkę :)

Kasiulka - to naprawdę super, że nie masz przepukliny. Jeden kłopot mniej. Dbaj o siebie i słuchaj lekarza, żeby jak najszybciej wydobrzeć :)

U nas całkowicie nudno - szyjka trochę się skróciła ale nadal mocno trzyma. Pomimo, że mam termin na niedzielę to w zeszłym tygodniu bardziej czułam, że cokolwiek się dzieje niż teraz.... :/ Coś czuję, że wygram wyścig na bycie ostatnią ;)

1kasiulka1, Daven, dora8201 lubią tę wiadomość

relgk6nlj3x7mtee.png
  • Pay Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tasha, Verona, Daven, Edytka Gratulacje!!!
    Czy to po burzy taki wysyp dzieciaków, jak "grzyby po deszczu".

Carmen rodzimy razem? 22 bardzo by mi pasował. ;)

Dora trzymam kciuki żebyś szybko mogła swoją Luske tulic.

A ja wróciłam z IP. Pojechałam dziś bo jutro mój M musi jechać do Warszawy 200km i zostaje sama. Wszystko ok więc kazali jechać do domu i zgłaszać się na KTG. Ogólnie to chciałabym urodzić jak najszybciej ale jutro to nie będzie dobry dzień. Mam stresa ze jak na złość jutro się zacznie i taxi będę jechać do szpitala i będę sama... Buuu trzymajcie kciuki żeby Szymon nie namyslil się na jutro.

Carmen.92, Daven lubią tę wiadomość

f2wli09k7bbu5oba.png
    Moja miłość od pierwszego wejrzenia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PAY mi też bardzo pasuje 22.07 wiec rodzimy razem ;-)

• zania1313 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora - powodzenia!!

KAte a co z moczem?

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety troche się pomęczę bo szyjka nie chce współpracować.... Dopiero się skróciła i ledwo 3 cm rozwarcia sa.... Dziś się już nie wyrobie;)

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łooo matko :D

Nie nadrobię Was :) gratuluję rozpakowanym mamusiom :*

Dora dajesz dajesz nie przestajesz :)

a reszta na co czeka? macie 10 dni tylko :D no chyba że któraś planuje sierpień :D

Jutro postaram się wrzucić aktualne zdjęcie Julci :) ogólnie mamy się, dobrze - mała cały czas na cycusiu, ładnie śpi nie narzekam, ja już też lepiej ale ta rana jeszcze daje znać jak się przeforsuję no i z jednej strony nie chce się goić....dziwne że nie było pediatry ani położnej u nas...ale może jeszcze dotrze...

dobranoc :P

LillaMy, Mia1988, dora8201 lubią tę wiadomość

• mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Dora pewnie spać tobie będą abyś poszła a jutro walka :D oby szybko poszło. Powodzonka ja idę też już spać.

Mi gin kazał jeszcze zrobić jutro posiewu moczu i dimery:)

A odnośnie leków to przy założeniu karty przyjeciowej na oddział będą się pytać jakie leki się bierze :) więc bez obaw. Zrobić listę jakby się nie było w stanie i tyle :)

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivetka upomnij sie zadzwoń do przychodni czemu jeszcze ich nie ma. No chyba że nie chcesz

Ivettka lubi tę wiadomość

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja byłam w przychodni w tamtym tygodniu to jeszcze dokumentów jej nie przesłali ze szpitala,a minął tydzień,pojutrze będzie 2 tyg. ....cyrk...

• kate851 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aryll u mnie szyjka zamknieta wiec nie jesteś sama:)

Zania właśnie zapomniałam napisać o tych bakteriach, gin mówił ze nic niepokojącego, na następny wt na ktg mam zrobić mocz, pić ten sok z żurawiny i jeść zurawine jak do tej pory, mówił ze często pod koniec pojawiają się różne bakterie, ale niektóre są nawet dobre:)
    Kazał odpoczywać, wyspać się i cierpliwie czekać; )

• kate851 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora będzie dobrze:) jutro będziesz miała Luske:)
    Ivettka fajnie ze napisałaś:) położna juz dawno powinna być, zadzwoń może do przychodni i zapytaj. Czekamy na foto Julci:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje odejście gigantycznego czopa, kolor przeźroczysty, nie da się go pomylić z niczym innym, skurcze miesiączkowe co 10 minut

wikaa, radiszka, OlaW84, LillaMy, kate851, Konwalia, rex, amarranta, Mia1988, 1kasiulka1, ewela86, dora8201 lubią tę wiadomość

• wikaa Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 03:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny faktycznie wzięło Was na te burzową pogodę. Bobasy wychodzą jak grzybki po deszczu ;-)

Tasha ;-)
    Verona ;-)
    →→→→ → → → → ♥♥♥ GRATULACJE !!!!! ♥♥♥ ZDROWIA DLA WAS I DZIECI !!!
    Edytka ;-)
    Daven ;-)

Dora, wow ! I u Ciebie nagły rozwój akcji. Ciekawe czy juz Łucja po drugiej stronie brzuszka ?
    Za Ciebie i Carmen zaciskam mocno kciuki ! Powodzenia dziewczynki !

Kasiulka to super wiadomosc, że nie masz przepukliny. Oszczedzaj się w miarę możliwości i nie dzwigaj ! ;-)

Kate u mnie skurcze właściwie się uspokoiły wiec w następnym terminowym rzucie powinnyśmy razem z Zania i my się rozpakować :-D Mój m. wraca juz dzisiaj wiec zaczynam mieć zielone światło ;-) ale z chęcią urodzę dopiero w terminie... Oby nie po.... :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 03:11

1kasiulka1, Daven, dora8201 lubią tę wiadomość

gyxwkrhmxsjl3p0t.png serce-ruchomy-obrazek-0086.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 03:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedziemy z M. Na IP Skurcze co 5-7 minut coraz Mocniejsze

LillaMy, Konwalia, amarranta, Mia1988, 1kasiulka1, ewela86 lubią tę wiadomość

• radiszka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 03:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen zaciskam kciuki!
    Dora jak tam sytuacja na froncie?

Ja jak zwykle w nocy mam tak mocne bole podbrzusza ze wyc mi sie chce. Strasznie mnie to juz meczy a wszyscy wokol trabia "wyspij sie poki mozesz" az sie cisnie na usta "wsadzcie sobie te zlote rady !" :(

Ehh czy ktoras tez podziela moj los nie spiacych z bolu? :(

zrz63e5exqf8isey.png

ex2bgu1r8d1oj5e0.png
  • wikaa Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 03:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Radiszka pomyśl, że każdy skurcz jest malutkim krokiem do celu....

radiszka lubi tę wiadomość

gyxwkrhmxsjl3p0t.png serce-ruchomy-obrazek-0086.gif
‹‹ 1110 1111 1112 1113 1114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ