Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Daven gratuluję! Widać dziewczę nie chciało czekać
Mia ja sobie obiecałam ze zapamiętam te pytania o samopoczucie tym wszystkim koleżankom i sama pod koniec ich ciąż będę dzwonić lub pisać z takim samym pytaniem codziennie.
Tylko o ile jeszcze koleżanek pytania zniose to teściowa wyprowadza mnie nim z równowagi. Nawet odpowiadam już: dziękuję od wczoraj nie urodziłam wiec nic się nie zmieniło nadal czuje się źle.
Dora super! Nareszcie się doczekalas:) a tak Ci humor zepsuli ta data porodu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 19:30
Carmen.92, radiszka, mon!ta^, Daven, dora8201 lubią tę wiadomość
-
Monita byłam na pierwszej wizycie u jakieś babki i strasznie mnie wkurzyla (powiedziała ze z takim nastawieniem i ciśnieniem to nie mam co liczyć na utrzymanie ciąży). Jedynie zleciła wszystkie badania za które w pierwszej ciszy zapłaciłam koło 200zl a tu były za darmo więc tyle dobrego z tego było. Chodzę tylko prywatnie do dr Fiutowskiego z Wojewódzkiego.
-
Część dziewczyny, wczoraj o godz 11.25 przez cc przyszedł na świat nasz skarb Szymus 3200 gr wzrost 55 . Musiała być cesarke bo w trakcie porodu doszło do wahań tetna bo malenstwo owinelo się pepowina. Powoli dochodzę do siebie i nawet udaje się go karmić piersią
Carmen.92, wikaa, kate851, radiszka, 1kasiulka1, amarranta, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Część dziewczyny, wczoraj o godz 11.25 przez cc przyszedł na świat nasz skarb Szymus 3200 gr wzrost 55 . Musiała być cesarke bo w trakcie porodu doszło do wahań tetna bo malenstwo owinelo się pepowina. Powoli dochodzę do siebie i nawet udaje się go karmić piersią
Carmen.92, Młoda Mama :), kate851, Daven, dora8201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Carmen.92, sorry, że zawracam głowę, ale jeszcze mam pytanie odnośnie szpitala, w którym będziesz rodzić? czy na clexanie i acardzie można rodzić w każdym szpitalu, czy są jakieś specjalnie do tego przeznaczone? To już ostatnie pytanie i nie będę zawracać głowy. dziękuję
P.S.Gratuluję maluszków i zdrówka życzę !!
-
Mia1988 wrote:Ola ja tez uwielbiam pytania z serii jak sie czujesz?
Zaraz po Kiedy? To sa moje ulubione
MlodaMama - wow rozwarcie na 4cm? No to niezle, ciekawe ile tak juz chodzisz i ile pochodzisz jeszcze...?
Ja niby miałam 2cm ponad tydzień temu... Ciekawe ile teraz jest?
Może szybciej przy porodzie nam pójdzie bo ja tez na 30.07...
Moj lekarz juz od miesiąca mi mowi ze juz rodzę... Heheheheh
A co do wypadnięcia pępowiny to któraś z dziewczyn juz chyba pisała, ze nawet lekarz tłumaczył ze jak może wypaść pępowina skoro wszystko jest w tym worku płodowym razem z dzieckiem?
Dla mnie to troche nierealne i niepotrzebnie tylko straszą... Ale nie wiem może je sie nie znam...
Mia wydaje mi się, że jemu właśnie chodziło o to, że jakby pęcherz pękł to wtedy może tak się stać, ale mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.
Jeszcze nie dawno byłam w toalecie i zobaczyłam na wkładce trochę brązowego i nie wiem czy to czop czy nie Wkładka jest dość gruba i nie za bardzo widziałam czy jest to "kisielowate" czy też nie... Nie wiem co robić -
My po wizycie,ale widzę jaki tu rozwój wydarzeń już miałam pisać,że razem z Dorą zostanę na ten sierpień a tu Dora w szpitalu;p trzymam kciuki! No więc u mnie cisza totalna i trochę jestem zawiedziona;/ powiedziałam lekarzowi,że świetnie się czuję, wprost mogę biegać, nic nie kłuje, nie ma skurczy żadnych,śpię jak mops. Zbadał mnie i szyjka coś tam się skraca,ale jest zamknięta;/ Neli w środku najwidoczniej bardzo dobrze:) waży 3400-3500 tak około,ale powiedział,że do porodu na pewno będzie miała powyżej 3,5kg. W sumie dużo bo jestem w 39tc a jak się nic nie zapowiada to może rosnąć i rosnąć no ale zobaczymy:) 28.07 mam przyjechać do szpitala na dyżur mojego gina na KTG. Ehh chyba będę ostatnia no;p
Daven o kurcze ale akcja;) gratuluję jaka malutka Niunia:) jak Ty to zrobiłaś?
Edytka gratuluję również
My kupiliśmy komedię i zaraz seans filmowy:) M widzi,że jestem zawiedziona,że u mnie wszystko pozamykane,no ale co zrobićDaven lubi tę wiadomość
-
Wieści z frontu: Wody lecą ciągle, podbarwione krwią. Skurcze na ktg po 115-120 ale niezbyt je czuje.... Nawet nie wiem co ile je mam;)
radiszka, 1kasiulka1, Konwalia, Mia1988, wikaa, mon!ta^, ewela86 lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif