Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bylam o 14 na ktg ale masakra. Maluszek chyba spal bo sie nie ruszal. Polozna kazala to lezec tak to tak to siedziec w koncu 3x tak mi zaczela szarpac za brzuch ze myslalam ze ja pogryze. Wkoncu mnie odlaczyla i powiedziala "ze na ktg sie przychodzi jak dziecko nie spi" ale moj maluszek w dzien naprawde prawie wcale sie nie rusza i trabilam o tym drowi od dawna. Wkoncu zawolala lekarza ktory to kazal mi isc na miasto i przyjsc k. 18. Wiec tak chodze bez sensu i mam juz dosyc
Kuki lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
A o mnie chyba już nikt nie pamięta Czy poza mną i Juwelka jest jeszcze ktoś przeterminowany?
Dziś kolejne KTG, wszystko ok. Jeden skurcz się zapisał, położna powiedziała ze maluch jest wysoko i porodu nie widać, za to lekarka mnie zbadała i stwierdziła ze szyjka gotowa do porodu więc jak w nocy nie urodze to jutro o 8 znowu KTG.
I absolutnie żadnych objawów. Tylko Szymek jak się kręci to skóra mnie piecze i boli.
Carmen jak tam, tulisz już Maluszka. Taka koleżanka, umawialysmy się na jutro
Radiszka nie zazdroszczę położnej. Choć ta dzisiejsza lekarka która mnie badała też była dość wredna.
Amaranta śliczna ta Twoja córeczka. Piękne dzieciaczki się rodzą.
Martika trzymamy kciuki.
Dora super ze tak szybko poszło. Gratulacje!
Zania a jak Ty się czujesz?amarranta lubi tę wiadomość
-
Katepr a powiedz byla juz u ciebie srodowiskowa?
Juwelka a zrobili tobie w wojewódzkim KTG? Na klinicznej to bylam raz na IP i maja tak stare usg ze chyba mojej mamie sprawdzali jeszcze nim więc się trzymaj dzielnie i na pewno bedzie wszystko dobrze niby w wojewódzkim jak jest SR to jest spokoCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
No właśnie ja podczas m. nieobecności tak się nafaszerowałam nospą i magnezem, że teraz się zastanawiam czy nie przenoszę i nie zostanę sierpniówką.... he, he...
Radiszka no widzisz, nie wiedziałaś ze na ktg przychodzi się jak dzidzia nie śpi. ...
Trafiłaś na niezłą wariatke. ... Dobrze Ci Mia radzi - deserek poprawi humor Tobie a dzidzię może rozbudzi
Pay - jak nie pamiętamy.... ? Pamiętamy o Tobie ..... Szymek niedługo się pojawi, zobaczysz. ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 18:05
Pay lubi tę wiadomość
-
Radiszka nie brakuje głupich kobiet na tym świecie.. nie dziwię się ze się wkurzylas. Jak wogole można coś takiego powiedzieć...
Juwelka to trzymam kciuki za jutro! Pewnie się nie spotkamy bo u mnie się nic nie zapowiada ale przynajmniej opisz wrażenia:)
Zania mi brzuch twardnieje od jakiś dwóch dni tylko nieregularnie. U Ciebie nadal regularnie prawda?
Pay to witaj w klubie:) u mnie szynka absolutnie gotowa plus rozwarcie. Gorzej z dzieckiem bo chyba pomyliło drogę i gardłem chce wyjść.
Monita ja dwa dni temu pojechałam do decathlonu i zakupiłam piłkę ale jakoś tak marnie widzę postępy. Mówisz ze to pomaga jak się brzuch stawia? -
Laski !
Kate ! Mój gin niestety nie ma ktg w gabinecie;/
Monita zrobili mi końcu ktg w wojewódzkim i to od razu jak przyszłam - mega fajnie mnie tam potraktowali, po ktg czekałam na IP 2h do lekarza no ale cóż ;] Okazał się mega fajny - mówił że jak chce mogę zostać dzisiaj, ale tylko na nocleg, bo dziś mi nic nie zrobią to stwierdziłam że wolę rano przyjechać niż tam zostać bez sensu.
Sprzęt też uważam pierwsza klasa.
Katepr kurczę szkoda z tą kliniczną na prawdę. Ogólnie wybieramy się rano do wojewódzkiego- ale się zastanawiam czy nie zadzwonić rano na tą kliniczną zapytać... może coś się zmieniło. Ale już nie robię sobie nadziei -a tak byłam nastawiona w razie czego na to zzo. Ehh;[
Pay Ty dopiero 2 dni po TP, wiem co czujesz - ja jutro już 8, no masakra. Dziś na ktg miałam pare ładnych skurczy, jeden nawet na 100 był ! Urodzisz nie długoo sama zobaczysz;)))