Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny
Karola synuś Boski - jeśli chcecie zobaczyć zdjęcie wystarczy edytować posta i skopiować link
Żania Gratuluję
Pay, dla takiego cudaka warto się tyle namęczyć
Mia, powodzenia chodź możliwe że już tulisz maleństwo
Amaranta, może mała kolkę miała ?
Daven dziś jest Mój Termin Porodu no ale jak widzicie jestem z Wami ..
Która teraz się wyłamie ? Ola ? Kate ?Daven lubi tę wiadomość
-
Wczoraj od południa myślałam że może jednak Filipek pojawi się w swoim terminie ..
Gmerał Mi cały czas przy szyjce, czasami zabolało tak że szarpnęło Mną ..
Gdy kładłam się spać też cały czas naparzał, na nic to się zdało
Siedzi w brzuchu i rozpycha się na lewo i prawo, czasami pogmera na dole i tyle ..
No cóż nie zdziwię się jak urodzę w sierpniu .. -
LillaMy ja już się nie wylamuje. Ten tydzień był tak wyczerpujący ze muszę teraz odpocząć i lepiej żeby Ala do poniedziałku nie miała ochoty wyjść. Mam z tego powodu depresję i chyba powoli odpuszczam. Za duże parcie na poród miałam.
Amarranta współczuję bardzo. Spróbuj troszkę odespac ta noc.
Daven ja też nie słyszałam o tych wkladach do pampersow. W sumie to dobra oszczędność na początku jak się używa pieluche za pielucha. -
Lilla u mnie zero objawów, nie poczułam póki co żadnego ukłucia a całą ciążę mega dużo chodziłam, teraz też jestem aktywna i nic eh:) jak wchodzę po schodach to nadal biorę 2 naraz,aż wczoraj sąsiadka jak mnie zobaczyła, to az się śmiała,że tak śmigam i co i nic;p
-
Jeszcze zyje, rozwarcie na 7cm, za jakies 2godz Powinno byc po wszystkim...
Dzieki bogu za epidural bo bym tu chyba zeszla normalnie... pozniej sie odezwe...
Pozdrowki z porodowki kochaneLillaMy, Konwalia, OlaW84, kate851, amarranta, 1kasiulka1, Młoda Mama :), rex, ewela86, dora8201, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Kate moge Cie prosic o ten link na priv? Bo w szpitalu z tel nie umie go skopiowac a z tymi pieluchami to rzeczywiscie masakra jedna za druga...
Mia 3mam kciuki!
Wika no wlasnie gdzie Ty sie podziewasz?
OlaW przykro mi ze sie tak meczysz musisz byc silna bo i tak od dawna Cie podziwiam za opieke nad Stasiem noszenie brzuszka i jeszcze spacery z psina i Bog wie co jeszcze dasz rade bo kto jak nie Ty?!OlaW84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuje Bardzo:)
Radiszka ale z opieki Jesteś zadowolona?
Mia powodzenia, już praktycznie Jesteś na mecie:)
Zania gratulacje!!!
Ammaranta wiem o czym piszesz, my taka noc zaliczyliśmy w tamtym tyg bo zjadłam jajko na twardo. Od tamtej pory pilnuje się bardzo, przeszłam na ścisłą dietę i obserwuję małego. Jak nic nie będzie się działo złego z jego brzuszkiem to będę stopniowo wprowadzać nowe produkty. I mówią, ze jak się karmi to szybko traci się kg a to nie od karmienia tylko od diety zależy:)
-
Właśnie coś cisza na wątku, byłam na zakupach myślałam,że tyle nadrabiania będę miała a tu prawie nic;p na czerwcówkach widziałam,że po porodach mamusie mega aktywne były:)
Mia oszzzz Ty:) ładnie to tak mnie zostawiać samą?:p idziesz jak burza Kochana:) oby do 10cm szybko poszło! epidural? nie słyszałam jeszcze o tym wynalazku;p az poczytam:)
Radiszka zaraz Tobie wyślę na priv:)
Zaliczyłam kilka marketów,dwóch mężczyzn mnie przepuściło,ale kolejki mega, chyba na zbliżający się weekend, jeden pan stwierdził,że te wszystkie panie przede mną w kolejce to stare papugi, które nic nie widzą;p śmiałam się bo rzeczywiscie starsze kobiety nie przepuszczają,ale zakupy zrobione, po schodach polatałam i zaraz cos wymyślę co by tu porobić -
Kate epidural to ZZO;) a wątek pewnie umiera do czasu jak się młode mamy z maluchami ogarna:) choć myślałam że będzie więcej tematów mleczko kupno brzusznych;)
Radiszka dziękuję za miłe słowa!!kobiety to jednak nie jest słaba płeć
Mia trzymam kciuki oby zaraz było po!radiszka lubi tę wiadomość
-
Zania gratulacje Mia - już bliżej niż dalej
Myślę, że wątek się rozkręci niedługo z tematami bardziej niemowlęcymi jak wszystkie mamy dojdą do siebie
Szkoda, że u mnie też nadal nic się nie dzieje. Ale to ma też swoje plusy - wyspałam się dzisiaj jak nigdy